قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

افزایش قطارهای فوق‌العاده تهران ـ مشهد در آستانه ۲۸ صفر

قائم مقام شرکت راه‌آهن از افزایش تقاضای سفر ریلی به مشهد مقدس همزمان با ایام ۲۸ صفر و سالروز شهادت امام رضا(ع) خبر داد و گفت: با توجه به افزایش تقاضا، قطارهای فوق‌العاده در مسیرهای پرتردد به‌ویژه محور تهران ـ مشهد و بالعکس برنامه‌ریزی شده است.
 افزایش قطارهای فوق‌العاده تهران ـ مشهد در آستانه ۲۸ صفر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تجارت نیوز، میرحسن موسوی با اشاره به افزایش تقاضای سفر به مشهد مقدس همزمان با ایام پایانی ماه صفر، گفت: بلافاصله پس از پایان ایام اربعین، تقاضای سفر به مشهد مقدس به دلیل حضور زائران در مراسم ۲۸ صفر و سالروز شهادت امام رضا(ع) افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: تقریبا از تمام مبادی حرکت قطارهای مسافری به مقصد مشهد مقدس، افزایش تقاضا را شاهد هستیم و تلاش کرده‌ایم ظرفیت ریلی متناسب با این تقاضا افزایش پیدا کند.

موسوی که در یک برنامه ویدیویی صحبت می کرد،ادامه داد: در حال حاضر از حدود ۲۶ شهر مختلف به مشهد مقدس قطار داریم و تقریباً ۷۰ درصد سیر قطارهای مسافری کشور، به مقصد یا از مبدأ مشهد مقدس انجام می‌شود و این قطارها به شهرستان‌های مختلف تردد دارند.

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت راه‌آهن با اشاره به برنامه‌ریزی برای قطارهای فوق‌العاده در ایام ۲۸ صفر اظهار کرد: قطارهایی که برای ایام اربعین و جابه‌جایی زائران پیش‌بینی شده بود، در ایام ۲۸ صفر نیز در مسیرهای پرتردد و دارای تقاضای بالا مورد استفاده قرار گرفتند. …




 اخبار جدید

 پرواز در مخمصه
۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

پرواز در مخمصه

آمریکا روز هشتم سپتامبر ۳۶ نهاد و شرکت را تحریم کرد که ۲۷ شرکت آن ایرلاین‌های ایرانی هستند.‌ در این فهرست نام شرکت‌های هواپیمایی مانند آسمان، آتا، ایران‌ایرتور، کیش‌ایر، کارون، قشم‌ایر، ساها، سپهران، تابان، وارش، زاگرس و... دیده می‌شود.

 معرفی مرسدس آ ام گ CLE 646 Spezialanfertigung؛ کوپه ۶۴۶ اسب بخاری
۹ ساعت قبل / سایت اسب بخار

معرفی مرسدس آ ام گ CLE 646 Spezialanfertigung؛ کوپه ۶۴۶ اسب بخاری

مرسدس آ ام گ CLE 646 Spezialanfertigung را می‌توان اینگونه توصیف کرد؛ بدنه سبک‌تر، پیشرانه قدرتمندتر و محور محرک عقب.

 بحرانی فراتر از نفت؛ ۳ سناریو برای جنگ نفت‌کش‌ها
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

بحرانی فراتر از نفت؛ ۳ سناریو برای جنگ نفت‌کش‌ها

اکوایران: قیمت بالاتر نفت تنها تا حدی از اقتصادها محافظت می‌کند. افزایش قیمت می‌تواند ارزش هر بشکه‌ای را که تولیدکنندگان خلیج فارس قادر به صادرات آن هستند افزایش دهد و بخشی از زیان‌ها را جبران کند.

 اظهارنظر مهم ترامپ درباره پایان جنگ ایران؛ «حتی یک درصد هم نه»
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

اظهارنظر مهم ترامپ درباره پایان جنگ ایران؛ «حتی یک درصد هم نه»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پاسخ به پرسشی درباره احتمال ادامه جنگ ایران تا پایان دوره ریاست‌جمهوری‌اش، این احتمال را رد کرد.

 شوک تازه به معیشت بازنشستگان؛ سبد زندگی ۱۰۰ میلیونی و حقوق‌های چند میلیونی
۱۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک تازه به معیشت بازنشستگان؛ سبد زندگی ۱۰۰ میلیونی و حقوق‌های چند میلیونی

یک فعال کارگری تاکید کرد: حقوق بازنشستگان فقط ۲۰ تا ۳۰ درصد هزینه‌های زندگی را پوشش می‌دهد.

 بهبود عملکرد فن‌های سیستم غبارگیر فولادسازی در فولاد هرمزگان
۷ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بهبود عملکرد فن‌های سیستم غبارگیر فولادسازی در فولاد هرمزگان

آرمان امروز : در راستای افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات، کاهش توقفات اضطراری و بهبود عملکرد سیستم‌های غبارگیر، در مجموعه فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان، رفع و کنترل ارتعاشات غیرمجاز تعدادی از تجهیزات دوار سیستم دیداستینگ، شامل بوستر فن و مین فن صورت گرفت. به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، امیر صفاری، رئیس نگهداری و تعمیرات [ ]

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026