قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

مهار گرانی‌ها نیازمند نظارت مؤثر دولت بر بازار است/ با محتکران برخورد شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مهار گرانی‌ها نیازمند نظارت مؤثر، حمایت از تولید و ثبات در بازار ارز است.
 مهار گرانی‌ها نیازمند نظارت مؤثر دولت بر بازار است/ با محتکران برخورد شود

به گزارش تجارت نیوز، مصطفی مطورزاده، با اشاره به ضرورت کنترل گرانی‌ها، اظهار کرد: مهار تورم و کنترل افزایش قیمت‌ها نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی کامل میان دستگاه‌های اقتصادی است. دولت باید با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود، زمینه ثبات در بازار را فراهم کند تا مردم آثار این اقدامات را در زندگی روزمره خود احساس کنند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کنترل گرانی، نظارت مستمر بر بازار و برخورد قاطع با احتکار، گران‌فروشی و واسطه‌گری‌های غیرضروری است. دستگاه‌های نظارتی و اجرایی باید با حضور فعال در بازار، از هرگونه سوءاستفاده جلوگیری کنند.

این نماینده مجلس عنوان کرد: حمایت از تولید داخلی نیز نقش مهمی در مهار تورم دارد. هرچه تولید افزایش یابد و موانع پیش روی تولیدکنندگان کاهش پیدا کند، عرضه کالا بیشتر شده و قیمت‌ها نیز به سمت تعادل حرکت خواهد کرد. بنابراین دولت باید تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و تسهیل دسترسی آنان به تسهیلات بانکی را در اولویت قرار دهد.

نماینده مردم خرمشهر در مجلس با تأکید بر اهمیت ثبات بازار ارز گفت: نوسانات ارزی یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت کالاهاست. تیم اقتصادی دولت باید با اتخاذ سیاست‌های مناسب، از التهاب بازار ارز جلوگیری کرده و ثبات را به اقتصاد بازگرداند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: مدیریت نقدینگی، انضباط مالی، کاهش کسری بودجه، تقویت صادرات غیرنفتی و افزایش سرمایه‌گذاری از دیگر اقداماتی است که می‌تواند به کنترل تورم و کاهش گرانی‌ها کمک کند.

وی در پایان تصریح کرد: انتظار مردم از دولت، ارائه یک برنامه عملیاتی و قابل اجرا برای مهار گرانی‌هاست. اگر سیاست‌های اقتصادی با انسجام، نظارت دقیق و حمایت از تولید همراه باشد، می‌توان امیدوار بود که ثبات به بازار بازگردد و قدرت خرید مردم به تدریج بهبود یابد.

منبع: ایلنا





 ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو کشور می‌کنم

ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو …

بنت ادعا کرد: «اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد. حملهٔ نیابتی‌های ایران در داخل مرزهای اسرائیل، منجر به تلافی در داخل مرزهای ایران خواهد شد.»

 بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اهمیت تحولات اخیر در بازتعریف تصویر ایران در افکار عمومی دنیا، گفت: رفتار مردم ایران در جنگ‌های اخیر، بسیاری از کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران تغییر داد.

 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

جنگ‌ها اغلب همچون کوره‌ای عمل می‌کنند که تغییرات در «فیزیک» جهان پیرامون ما را آشکار می‌کند؛ اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی قدرت ندارد و قدرت چگونه به کار گر...

 هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم

هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه در بیانیه‎‌ای تاکید کرد: هیات‌حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد.

 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.