قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

روبیو از تلاش برای پایان جنگ اوکراین و فشار بر دیوان کیفری خبر داد

مارکو روبیو از تلاش دولت ترامپ برای احیای مذاکرات صلح روسیه و اوکراین خبر داد و با هشدار درباره پیامدهای فاجعه‌بار تنش با چین، همزمان دیوان کیفری بین‌المللی را نهادی نامشروع خواند و از تشدید فشار واشنگتن علیه این نهاد خبر داد.
 روبیو از تلاش برای پایان جنگ اوکراین و فشار بر دیوان کیفری خبر داد

به گزارش تجارت نیوز، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس نیوز از تلاش‌های دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده برای ازسرگیری مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین سخن گفته و در عین حال بالا گرفتن هرگونه درگیری احتمالی با چین را «فاجعه‌بار» توصیف کرد.

در عین حال وزیر امور خارجه ایالات متحده در یک نشست کابینه دولت ترامپ در کاخ سفید مدعی شد دیوان کیفری بین‌المللی نهادی «بسیار متکبر» و «نامشروع» بوده و در ادامه تهدیدات علیه این نهاد قضایی گفت که ایالات متحده قصد دارد آن را «به زانو درآورد.»

روبیو در گفت‌وگو با برنامه لارا ترامپ، عروس رئیس‌جمهور آمریکا در شبکه فاکس نیوز که نسخه کامل آن امشب پخش می‌شود، با اشاره به جنگ اوکراین اعلام کرد: «در هفته‌های آینده شاهد تلاش‌هایی برای ازسرگیری مذاکرات بین روسیه و اوکراین و پایان دادن به این جنگ خواهید بود.»

وزیر خارجه آمریکا در ادامه تأکید کرد که هر دو طرف «خطوط قرمز بسیار مشخصی» دارند و تا زمانی که نتوان این خطوط قرمز را به یکدیگر نزدیک‌تر کرد، توافق نهایی حاصل نخواهد شد.

روبیو در بخش دیگری از این مصاحبه، هرگونه درگیری اقتصادی یا نظامی میان ایالات متحده و چین را برای هر دو کشور و کل جهان «فاجعه‌بار» ارزیابی کرد و گفت وزارت خارجه آمریکا در حال انجام «کار سخت سیاست خارجی» …





 افزایش ذخایر اسکناس بانک مرکزی از منابع داخلی
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ذخایر اسکناس بانک مرکزی از منابع داخلی

روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: رقم ۴.۵ میلیارد دلاری که پیش‌تر درباره افزایش ذخایر ارزی بانک مرکزی مطرح شده، مربوط به خرید ارز از بازار داخلی و جمع‌آوری مازاد عرضه ارز در چارچوب مدیریت بازار و عملیات ارزی بانک مرکزی بوده و به معنای ورود منابع ارزی جدید از محل درآمدهای نفتی یا منابع خارجی به ذخایر کشور نیست.

 سیدمحمد خاتمی درباره مقطع کنونی ایران چه گفت؟ | منتجب‌نیا: خاتمی نمی‌تواند در شرایط فعلی کشور سکوت کند | جواد امام: سخنان خاتمی یک هشدار جدی است
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سیدمحمد خاتمی درباره مقطع کنونی ایران چه گفت؟ | منتجب‌نیا: خاتمی نمی‌تواند در شرایط فعلی کشور سکوت کند | جواد امام: سخنان خاتمی یک هشدار جدی است

اقتصادنیوز: فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با دفاع از مواضع اخیر سیدمحمد خاتمی تأکید کرد که چهره‌های ملی و باتجربه در شرایط حساس کشور نمی‌توانند سکوت کنند و هشدار داد تخریب شخصیت‌های ملی، به معنای از بین بردن بخشی از سرمایه‌های انسانی و سیاسی کشور است.

 سردار ابن‌الرضا: ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود
۱۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سردار ابن‌الرضا: ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود

مجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه تسلیم فشار نخواهد شد.

 پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد

مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست‌ها را تعیین می‌کنند و ما همان راه را خواهیم رفت.

 پاسخ شرکت ملی نفت به ادعاها درباره کیفیت نفت خام
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پاسخ شرکت ملی نفت به ادعاها درباره کیفیت نفت خام

شرکت ملی نفت ایران در پی ادعاهای مطرح‌شده درباره کیفیت نفت خام تحویلی به پالایشگاه‌ها توضیحاتی ارائه کرد.

 وقتی بیمارستان‌ها هم در خط مقدم جنگ ایستادند| روایت مجلس از چالش‌های نظام سلامت
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وقتی بیمارستان‌ها هم در خط مقدم جنگ ایستادند| روایت مجلس از چالش‌های نظام سلامت

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، با تأکید بر اینکه نظام سلامت در شرایط جنگ به یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های کشور تبدیل شده است، گفت: حکمرانی کشور باید برای شرایط تنش بازطراحی شود و نظام سلامت نیز خود را برای تداوم نقش‌آفرینی در خط مقدم بحران‌ها آماده کند.



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...