قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

چرا باید مستند ما و آرامکو را دید؟

این مستند با نگاهی تاریخی و تحلیلی، مسیر شکل‌گیری و عملکرد صنعت نفت ایران و عربستان را در کنار یکدیگر قرار می‌دهد و به بررسی تفاوت‌های دو کشور در مدیریت منابع انرژی، حکمرانی نفت و بهره‌گیری از درآمدهای حاصل از آن می‌پردازد.
 چرا باید مستند ما و آرامکو را دید؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تجارت نیوز، روز چهارشنبه ۷ مرداد، مستند «ما و آرامکو» ساخته مهدی افشارنیک، در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به نمایش درآمد. این مستند با نگاهی تاریخی و تحلیلی، مسیر شکل‌گیری و عملکرد صنعت نفت ایران و عربستان را در کنار یکدیگر قرار می‌دهد و به بررسی تفاوت‌های دو کشور در مدیریت منابع انرژی، حکمرانی نفت و بهره‌گیری از درآمدهای حاصل از آن می‌پردازد.پس از نمایش این مستند، جمعی از کارشناسان و فعالان حوزه انرژی درباره موضوعات مطرح‌شده در فیلم به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.

علی شمس اردکانی، از کارشناسان باسابقه حوزه انرژی، یادداشتی با عنوان «چگونه عربستان در بازارهای جهانی نفت از ایران پیشی گرفت» نوشته‌ که در ادامه می‌خوانید.

*** …




 اخبار جدید

 تخلف بیش از ۸۰۰ میلیون تومانی ناوگان حمل و نقل عمومی
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

تخلف بیش از ۸۰۰ میلیون تومانی ناوگان حمل و نقل عمومی

در بخش درون شهری نیز ۴۸۶ مورد پرونده تخلف به ارزش بیش از ۵۵۳ میلیون تومان تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان‌ها ارسال شده است. 

 افزایش 16 درصدی قیمت دوج کوین
۱۵ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

افزایش 16 درصدی قیمت دوج کوین

ایلان ماسک، به احتمال زیاد تا دوشنبه آینده مالک جدید توییتر خواهد شد، که باعث افزایش فوری قیمت دوج کوین شد.

 داوود منظور: ماهانه ۲۰ هزار میلیارد تومان بازپرداخت اوراق قبل را انجام می‌دهیم
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

داوود منظور: ماهانه ۲۰ هزار میلیارد تومان بازپرداخت اوراق قبل را انجام می‌دهیم

طبق تقویم زمان بندی ۱۸۶ هزار میلیارد اوراق مشارکت منتشر کردیم که ۲۰ همت از این اوراق تا کنون فروش رفته است.

 حمله موشکی ایران به پالایشگاه حیفا+ ویدیو
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

حمله موشکی ایران به پالایشگاه حیفا+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، رسانه‌های اسرائیلی ویدیویی از روز سوم جنگ ۱۲ روزه (ژوئن ۲۰۲۵) منتشر کرده اند که لحظه اصابت دو تیر موشک بالستیک فتاح ۱ به پالایشگاه حیفا و شدت انهدام این پالایشگاه را نشان می‌دهد.

 شرط تهران برای بازگشت بازرسان آژانس/ پادمان در شرایط جنگی اجرا نمی‌شود
۳۳ دقیقه قبل / سایت اکوایران

شرط تهران برای بازگشت بازرسان آژانس/ پادمان در شرایط جنگی اجرا نمی‌شود

نمایندگی دائم ایران در وین با صدور یادداشتی توضیحی، انتظار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای اجرای عادی تعهدات پادمانی در شرایط جنگی و تداوم تهدیدها را غیرمنطقی دانست و هرگونه ازسرگیری راستی‌آزمایی را به توقف کامل تجاوزات منوط کرد.

 پراید ۱۸۸ میلیون شد +جدول قیمت ها
۳۳ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

پراید ۱۸۸ میلیون شد +جدول قیمت ها

 ممکن است خودروهای ایرانی و خارجی در سطح بازار تحت تاثیر عوامل مختلف با اندکی افزایش یا کاهش قیمت خریدوفروش شود.

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026