قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

قیمت نفت برنت نزدیک به ۹۰ دلار معامله شد

قیمت نفت خام برنت در پی تداوم نگرانی‌ها درباره عرضه به‌ دلیل اختلال تردد از تنگه هرمز به سمت ۹۰ دلار برای هر بشکه گام برداشت.
 قیمت نفت برنت نزدیک به ۹۰ دلار معامله شد

به گزارش تجارت نیوز، قیمت نفت در معامله‌های پرنوسان روز چهارشنبه (۲۱ مرداد) در پی نگرانی‌ها درباره اختلال در عرضه نفت خاورمیانه افزایش یافت.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال تا ساعت ۱۰ و ۵۵ دقیقه صبح روز چهارشنبه به وقت گرینویچ با ۱۷ سنت یا ۰.۲ درصد رشد به ۸۹ دلار و هشت سنت برای هر بشکه رسید و در مسیر ششمین روز افزایش پیاپی قرار گرفت.

در همین حال، نفت خام شاخص دابلیوتی‌آی آمریکا با ۲۰ سنت یا ۰.۲ درصد افزایش، ۸۳ دلار و ۴۰ سنت به ازای هر بشکه داد و ستد شد و در مسیر پنجمین روز افزایش روزانه قرار گرفت.

قیمت هر دو  شاخص نفتی پیش از این هم بیش از یک دلار افزایش یافته بود، اما پس از معطوف شدن تمرکز بر داده‌های مربوط به ذخیره‌سازی‌های نفت خام آمریکا اندکی کاهش یافت.

منابع صنعتی از احتمال افزایش سطح ذخیره‌سازی‌های نفت خام آمریکا خبر دادند، تمرکز سرمایه‌گذاران همچنین به داده‌های مربوط به ذخیره‌سازی‌ نفت خام ایالات متحده که قرار است اواخر امروز منتشر شود، معطوف شده است.

منابع بازار با استناد به داده‌های مؤسسه نفت آمریکا گفتند: سطح ذخیره‌سازی نفت خام ایالات متحده به‌شدت افزایش داشته، در حالی که ذخیره‌سازی‌های بنزین و فرآورده‌های میان‌تقطیر کاهش یافته است.

منابع همچنین تصریح کردند که ذخیره‌سازی‌های نفت خام آمریکا حدود ۹ میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه افزایش یافته، در حالی‌که ذخیره‌سازی‌های بنزین و فرآورده‌های میان‌تقطیر به‌ترتیب یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه و ۵۹۶ هزار بشکه نسبت به هفته پیش کاهش داشته است.

شرکت هایتونگ فیوچرز در یادداشتی اعلام کرد که افزایش ذخیره‌سازی‌های نفت خام بسیار فراتر از انتظارها بوده است و در صورت تأیید گزارش اداره اطلاعات انرژی در ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه صبح به وقت شرق آمریکا (۱۴ و ۳۰ دقیقه به وقت گرینویچ)، می‌تواند نگرانی‌های بازار درباره کمبود عرضه را کاهش دهد.

در همین حال، شرکت ملی نفت لیبی اعلام کرد که آتش‌سوزی‌ در مخازن ذخیره‌سازی سوخت در پالایشگاه نفت زاویه تحت کنترل است و این موضوع از فشار بر افزایش قیمت نفت می‌کاهد.

بر اساس پیش‌بینی اداره اطلاعات انرژی آمریکا، اختلال‌های قابل‌توجه در عرضه نفت خام خاورمیانه تا پایان سال ۲۰۲۷ ادامه خواهد داشت.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا همچنین پیش‌بینی کرد که میانگین قیمت نفت خام برنت در سال ۲۰۲۶ میلادی ۸۶ دلار و ۸۱ سنت به ازای هر بشکه و میانگین نفت خام شاخص دابلیوتی‌آی آمریکا ۸۰ دلار و ۸۸ سنت برای هر بشکه باشد.

منبع: ایلنا





 جنگ بزرگ ترامپ، به نبرد با قیمت گوشت چرخ کرده رسید!
۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

جنگ بزرگ ترامپ، به نبرد با قیمت گوشت چرخ کرده رسید!

جنگ با ایران را ترامپ با «هرمز و نفت» شروع کرد؛ حالا به «گوشت چرخ‌کرده» رسیده! قرار بود جنگ، معادلات انرژی را به نفع آمریکا تغییر دهد؛ اما حالا کاخ سفید برای ارزان‌کردن همبرگر، 300 هزار تن گوشت وارد می‌کند. در آستانه انتخابات، تنگه هرمز جای خود را به #همبرگر داده است!

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.

 قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است

رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین می شود.

 مجوز واردات ۲۵ هزار خودروی کارکرده در 1405
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مجوز واردات ۲۵ هزار خودروی کارکرده در 1405

دنیای اقتصاد: سخنگوی وزارت صمت گفت: مطابق آیین‌نامه نحوه واردات خودرو‌های کارکرده، کارگروه ویژه میزان واردات خودرو‌های کارکرده را برای سال جاری، ۲۵هزار دستگاه تعیین کرده است.

 مهم‌ترین اخبار کدال تا امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | از افزایش سرمایه‌های سنگین تا خبر‌های مهم فارس، صبا و تاصیکو
۹ ساعت قبل / سايت نبض بورس

مهم‌ترین اخبار کدال تا امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | از افزایش سرمایه‌های سنگین تا خبر‌های مهم فارس، صبا و تاصیکو

سامانه کدال تا امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ شاهد انتشار اطلاعیه‌های متعددی از سوی شرکت‌های بورسی و فرابورسی بود. در میان مهم‌ترین اخبار امروز، موضوعاتی مانند پیش...

 فرصت نفتی برای ایران
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.