قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۴۸ دقیقه قبل

پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ / رایزنی‌های سیاسی سرعت رشد دلار و طلا را کم می‌کند

قیمت دلار، طلا و سکه در نخستین هفته شهریور تحت تاثیر افزایش ریسک‌های سیاسی و رشد اونس جهانی طلا، سقف‌های جدیدی را تجربه کردند. با این حال، عقب‌نشینی قیمت‌ها در پایان هفته و افزایش تحرکات دیپلماتیک در منطقه، بازارها را در آستانه معاملات شنبه در انتظار یک سیگنال سیاسی تازه قرار داده است.
 پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ / رایزنی‌های سیاسی سرعت رشد دلار و طلا را کم می‌کند

به گزارش تجارت نیوز، قیمت دلار در نخستین هفته شهریور روندی افزایشی داشت. اسکناس آمریکایی معاملات ابتدای هفته را با رقم ۱۹۹ هزار تومان آغاز کرد و در ادامه تحت تاثیر افزایش تقاضا و تشدید نگرانی‌های سیاسی، مسیر صعودی را در پیش گرفت.

قیمت دلار در میانه هفته تا کانال ۲۰۲ هزار تومان پیش‌روی کرد و حتی در برخی معاملات نوسان‌های بیشتری را نیز تجربه کرد، اما در ادامه بخشی از رشد خود را از دست داد. افزایش عرضه ارز از سوی بانک مرکزی و انتشار برخی اخبار سیاسی، فشار خرید در بازار ارز را کاهش داد و در نهایت قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته با رقم ۲۰۰ هزار تومان به کار خود پایان داد. طلا و سکه در هفته نخست شهریور ۱۴۰۵ سقف‌های جدیدی را ثبت کردند

قیمت طلا و سکه نیز در هفته ابتدایی شهریور از روند افزایشی قیمت دلار و رشد ارزش اونس جهانی طلا تاثیر گرفت. همزمانی رشد این دو متغیر، ریتم صعودی بازار فلز زرد را تقویت کرد و قیمت‌ها را به محدوده‌های جدیدی رساند.

سکه امامی در طول هفته تا کانال ۲۲۳ میلیون تومان پیش‌روی کرد و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز در مقطعی در محدوده ۲۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد.

با این حال، قیمت طلا و سکه در ادامه هفته از سقف‌های ثبت‌ شده فاصله گرفتند. سکه امامی در پایان هفته در محدوده ۲۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد و طلای ۱۸ عیار نیز در کانال ۲۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان قرار گرفت.

عقب‌نشینی قیمت‌ها در پایان هفته نشان داد که بخشی از معامله‌گران پس از جهش‌های اخیر، در حال شناسایی سود هستند. با این حال، قرار گرفتن دلار در محدوده ۲۰۰ هزار تومان و ماندگاری اونس جهانی در سطوح بالای ۴۶۰۰ دلار، همچنان پشتوانه مهمی برای قیمت طلا و سکه محسوب می‌شود. تحرکات دیپلماتیک، سیگنال متفاوتی به بازارها داد

مهم‌ترین تحول سیاسی پایان هفته، افزایش تحرکات دیپلماتیک منطقه‌ای برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا و حل‌وفصل بحران تنگه هرمز بود.

در روزهای اخیر، پاکستان، عمان و قطر تلاش‌های خود را برای میانجی‌گری و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو افزایش داده‌اند. گفت‌وگوهای ایران و عمان درباره مسیر کشتیرانی در تنگه هرمز نیز ادامه داشته و موضوع ایجاد یک مسیر دریایی برای عبور کشتی‌ها در کانون رایزنی‌ها قرار گرفته است.

همزمان، نخست‌وزیر و وزیر خارجه …



 برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه در روزهای آینده
۷ ساعت قبل / سایت صدای بورس

برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه در روزهای آینده

دوره‌های آموزشی پنج مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه در هفته‌های آینده برگزار می‌شود.

 قسط ۲۰ میلیون تومانی، درآمد ۲۲ میلیونی | وام یک میلیاردی مسکن به درد کدام خانوارها می‌خورد؟ | مشتریان بالقوه وام مسکن جدید چه کسانی هستند؟
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قسط ۲۰ میلیون تومانی، درآمد ۲۲ میلیونی | وام یک میلیاردی مسکن به درد کدام خانوارها می‌خورد؟ | مشتریان بالقوه وام مسکن جدید چه کسانی هستند؟

اقتصادنیوز:اگر سقف وام مسکن افزایش یابد اما قیمت مسکن چند برابر و درآمد خانوار کمتر از هزینه‌های زندگی رشد کند، مبلغ بزرگ‌تر وام الزاماً به معنای خانه‌دار شدن خانوارهای بیشتری نیست.

 پاسخ وزیر کار درباره تغییر شیوه عرضه کالابرگ
۲۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

پاسخ وزیر کار درباره تغییر شیوه عرضه کالابرگ

میدری صحت اخبار منتشرشده درباره تغییر شیوه عرضه کالابرگ را تکذیب کرد و گفت: تغییر سیاست در برنامه وزارتخانه و دولت نیست.

 قیمت طلا امروز جمعه ۶ شهریور 1405/ کاهش قیمت طلا
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز جمعه ۶ شهریور 1405/ کاهش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با کاهش 20 دلاری نسبت به روز گذشته، 4600 (چهار هزار و ششصد) دلار نرخ‌گذاری شد.

 فولاد مبارکه دوباره اوج گرفت؟ فروش ۵۴.۴ همتی مرداد و رشد تولید زیر ذره‌بین
۷ ساعت قبل / سايت نبض بورس

فولاد مبارکه دوباره اوج گرفت؟ فروش ۵۴.۴ همتی مرداد و رشد تولید زیر ذره‌بین

فولاد مبارکه پس از بازگشایی، روزهای پرنوسانی را پشت سر گذاشت اما در چند روز اخیر قیمت سهم بار دیگر به سطحی بالاتر از زمان بازگشایی رسیده است. این شرکت با ارز...

 فروش ارز برای تامین نیازهای ضروری مشتریان حقیقی در شعب منتخب بانک ملت
۴ ساعت قبل / سایت فراز

فروش ارز برای تامین نیازهای ضروری مشتریان حقیقی در شعب منتخب بانک ملت

شعب منتخب بانک ملت در سراسر کشور، آماده فروش ارز تا سقف یکهزار دلار به مشتریان حقیقى هستند.



سایت تابناک

چرا همه‌چیز گران‌تر از تورم به نظر می‌رسد؟

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ متانول در بنزین؛ راهکاری برای ناترازی یا گزینه پرچالش؟

راهکارهای ایران برای پاسخ به «روز موعود» ترامپ به روایت CNN؛ از افزایش قیمت نفت تا گسترش دامنه جغرافیایی جنگ | تهران تحریم‌ها را دور می‌زند؟
سایت اقتصادنیوز

راهکارهای ایران برای پاسخ به «روز موعود» ترامپ به روایت CNN؛ از افزایش قیمت نفت تا گسترش دامنه جغرافیایی جنگ | تهران تحریم‌ها …

اقتصادنیوز: سی‌ان‌ان نوشت: ایران به‌جای تسلیم شدن در برابر این تهدیدها، بر توانایی خود برای وارد کردن هزینه‌های متقابل تأکید می‌کند و درباره گسترش حملات به تولیدکنندگان نفت در منطقه و کشورهای اروپایی هشدار داده و حتی به امکان تسلیحاتی کردن برنامه هسته‌ای خود اشاره کرده است.
آیا کالابرگ سیاستی پوپولیستی است؟ | سرزعیم: به جای اختصاص یارانه به بنزین یا هزاران کالای دیگر، باید حمایت‌ها به شکل مستقیم به افراد پرداخت شود
سایت اقتصادنیوز

آیا کالابرگ سیاستی پوپولیستی است؟ | سرزعیم: به جای اختصاص یارانه به بنزین یا هزاران کالای دیگر، باید حمایت‌ها به شکل مستقیم …

اقتصادنیوز: علی سرزعیم معتقد است که «در پاسخ به این پرسش که سیاستگذار تا چه زمانی می‌تواند مشکلات را به آینده منتقل کند باید گفت تا زمانی که اقتصاد هنوز به منابعی مانند درآمدهای نفتی دسترسی دارد؛ زیرا هر میزان ناکارآمدی و اشتباه را می‌توان تا مدتی با درآمدهای نفتی پوشش داد. اما زمانی که اقتصاد با محدودیت منابع مواجه شود، دیگر امکان ادامه این روند وجود ندارد.
راز عجیب ثروت و مدل اقتصادی در سوئد/ چرا این کشور از آمریکا میلیاردر بیشتری دارد؟
سایت اقتصاد ۲۴

راز عجیب ثروت و مدل اقتصادی در سوئد/ چرا این کشور از آمریکا میلیاردر بیشتری دارد؟

سوئد با مدلی متفاوت از ترکیب دولت رفاه، آزادی اقتصادی و استقلال فردی توانسته سرانه میلیاردرهای بیشتری از آمریکا داشته باشد؛ الگویی که مرز میان «دولت بزرگ» و «آزادی فردی» را به چالش می‌کشد.
وزیر کار درباره یک واقعیت تلخ / ۳۰۰ نفر برای کار با حقوق زیر ۸ میلیون آمدند
سایت اقتصاد ۲۴

وزیر کار درباره یک واقعیت تلخ / ۳۰۰ نفر برای کار با حقوق زیر ۸ میلیون آمدند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تحریم‌های شدید و محدودیت‌های ایجادشده در مسیرهای صادراتی، گفت: ایران سال‌هاست با تحریم مواجه است و در دو سال گذشته نیز با جنگ روبه‌رو بوده، اما با وجود این فشارها همچنان ایستاده است؛ در چنین شرایطی، برای دنیا این سؤال مطرح است که چگونه ملت ایران با وجود این میزان فشار و محدودیت، همچنان مقاومت کرده است.