قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

امتیاز مالیاتی جدید هند به اپل

هند در اقدامی که می‌تواند به نفع اپل باشد، در قالب اصلاحات جدید مالیاتی، تمدید معافیت‌های مالیاتی شرکت‌های خارجی تامین‌کننده تجهیزات برای تولیدکنندگان قراردادی تا ۲۰۴۱ را پیشنهاد کرد.
 امتیاز مالیاتی جدید هند به اپل

به گزارش تجارت نیوز، این پیشنهاد در حالی مطرح می‌شود که هند به یکی از مهم‌ترین مراکز تولید آیفون در خارج از چین تبدیل شده است و بر اساس برآورد موسسه «کانترپوینت ریسرچ»، سهم هند از تولید جهانی آیفون از حدود ۶ درصد در چهار سال گذشته، به ۲۶ درصد در سال ۲۰۲۶ خواهد رسید.

طبق پیش‌نویس اصلاحات مالیاتی، دولت هند برای ایجاد «اطمینان مالیاتی» پیشنهاد داد معافیت مالیاتی شرکت‌های خارجی که تجهیزات مورد نیاز تولیدکنندگان قراردادی خود را در هند تامین می‌کنند، تا ۳۱ مارس ۲۰۴۱ تمدید شود. این معافیت پیش‌تر در فوریه سال جاری تصویب شده بود، اما فقط تا سال ۲۰۳۱ اعتبار داشت.

اپل پیش‌تر از دولت هند خواسته بود قوانین مالیاتی این کشور را تغییر دهد تا مالکیت تجهیزات پیشرفته مورد استفاده در تولید آیفون که در اختیار تولیدکنندگان قراردادی قرار می‌دهد، به‌عنوان «ارتباط تجاری» تلقی نشود؛ موضوعی که می‌توانست باعث شود سود حاصل از فروش آیفون مشمول مالیات هند شود.

بر اساس این پیشنهاد، معافیت مالیاتی شامل تولیدکنندگان تلفن همراه، تبلت، رایانه‌های قابل حمل، دستگاه‌های شنوایی و تجهیزات پوشیدنی الکترونیکی خواهد شد. همچنین درآمد شرکت‌های خارجی ناشی از ذخیره‌سازی و تامین قطعات مورد استفاده در تولید این محصولات برای تولیدکنندگان قراردادی نیز تا سال ۲۰۴۱ از مالیات معاف می‌شود.

این مقررات شامل کارخانه‌ها و انبارهای مستقر در «مناطق گمرکی تضمین‌شده» خواهد شد که طبق مقررات گمرکی، خارج از مرزهای گمرکی هند در نظر گرفته می‌شوند. با این حال، فروش محصولات تولید شده در این مراکز در بازار داخلی هند همچنان مشمول عوارض واردات خواهد بود و همین مسئله این تاسیسات را بیشتر به گزینه‌ای مناسب برای صادرات تبدیل می‌کند.

ریاض تینگنا، شریک موسسه «گرنت تورنتون بهارات» در این باره گفت: این تغییرات مالیاتی به شرکت‌های خارجی اجازه می‌دهد تجهیزات و قطعات حیاتی را برای تولیدکنندگان قراردادی خود در هند ذخیره و منتقل کنند و همچنین، اختلال‌های زنجیره تامین ناشی از نااطمینانی‌های تجاری را کاهش دهند.

دولت هند همچنین پیشنهاد کرد استفاده شرکت‌های خارجی از مراکز داده در این کشور نیز با شرایط آسان‌تری از معافیت‌های مالیاتی برخوردار شود. بر اساس اصلاحات جدید، مراکز داده می‌توانند به‌جای مالکیت، توسط شرکای هندی شرکت‌های خارجی اجاره شوند. به گفته کارشناسان، چنین اقدامی نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه را کاهش داده و ورود شرکت‌های کوچک‌تر به بازار را تسهیل می‌کند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، هند همچنین پیشنهاد کرد برای استخراج‌کنندگان و معامله‌گران خارجی الماس که الماس‌های خام خود را از طریق مناطق تجاری تعیین‌شده در این کشور به فروش می‌رسانند، معافیت مالیاتی ۱۵ ساله در نظر گرفته شود.  هند هم‌اکنون بزرگ‌ترین مرکز تراش و صیقل الماس جهان به شمار می‌رود.

منبع: ایسنا





 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.

 بورس تهران به تراز ۶ میلیون واحدی نزدیک شد
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

بورس تهران به تراز ۶ میلیون واحدی نزدیک شد

بورس تهران در سایه غلبه تقاضا بر عرضه و بازگشت پرقدرت نقدینگی به بازار سهام توانست با عبور از سد ۵.۹ میلیون واحد هفته‌ای طلایی را برای سهامداران رقم بزند.

 بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز

آرمان امروز : پتروشیمی تبریز در ششمین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی و همایش «شرکت‌های پیشرو در زمینه مسئولیت اجتماعی ارتباط‌محور»، موفق به دریافت «نشان عالی مسئولیت اجتماعی» و عنوان «برند خوب» شد؛ موفقیتی که با توجه به ارزیابی عملکرد سازمان‌ها در شرایط جنگی و بحران، اهمیت ویژه‌ای دارد. ششمین دوره این جشنواره [ ]

 چشم‌انداز صعودی ذوب با هدف عبور از ۶۰ تومان
۱۰ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چشم‌انداز صعودی ذوب با هدف عبور از ۶۰ تومان

نماد ذوب پس از یک دوره اصلاح زمانی و قیمتی قابل‌توجه، نشانه‌هایی از تکمیل یک ساختار اصلاحی ترکیبی و بازگشت به مسیر صعودی را نشان می‌دهد.

 زنگ هشدار تجارت از امارات
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

زنگ هشدار تجارت از امارات

هفته گذشته امارات اعلام کرد همه روابط تجاری و مالی با ایران را متوقف می‌کند. این خبر از آنجا اهمیت دارد که این کشور در طول سالیان گذشته یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین شرکای تجاری ایران بوده و نقشی اساسی در دور زدن تحریم‌ها به‌خصوص در بخش مبادلات بانکی را برای ما بر عهده داشته است. قطع مسیر تجاری امارات، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ‌هاب‌های لجستیک، مالی و صادرات مجدد ایران، می‌تواند هزینه و ریسک تجارت خارجی کشور را افزایش دهد؛ اگرچه فعالان اقتصادی از امکان جایگزینی این مسیر سخن می‌گویند، اما پراکندگی مقاصد، افزایش مسافت و محدودیت‌های ناشی از جنگ و تحریم، جایگزینی سریع این شریک تجاری را با تردید مواجه کرده است.

 یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات

اقتصادایرانی: جزییات واریز واریز یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.