قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

اطلاعات مالیات‌دهندگان فرانسوی به سرقت رفت

وزارت دارایی فرانسه اواخر روز پنجشنبه اعلام کرد که اطلاعات مالیات دهندگان فرانسوی، خواه افراد حقیقی و خواه افراد حقوقی، در یک حمله سایبری به سرقت رفته است.
 اطلاعات مالیات‌دهندگان فرانسوی به سرقت رفت

به گزارش تجارت نیوز، وزارت اقتصاد فرانسه روز پنجشنبه تایید کرد که سازمان امور مالیاتی این کشور، هدف یک حمله سایبری قرار گرفته که اطلاعات حساس متعلق به افراد و کسب و کارها را افشا کرده است.

بر اساس بیانیه وزارتخانه که توسط شبکه BFMTV نقل شد، یک عامل مخرب ادعا کرده است که در اواخر ژوئن پس از سرقت هویت یک فرد، به سیستم اطلاعاتی اداره کل امور مالی عمومی (DGFiP) دسترسی غیرمجاز پیدا کرده است.

تحقیقات اولیه نشان داد که این رخنه، به مهاجم اجازه داده است تا قبل از مسدود شدن دسترسی غیرمجاز، در طول ممیزی داخلی در پایان ژوئن، داده‌ها را مشاهده و استخراج کند.

طبق گزارش‌ها، این رخنه امنیتی مربوط به یک شبکه خصوصی مجازی داخلی یا VPN بوده که از طریق آن، مهاجم به یک ابزار جستجوی مالیات دهندگان دسترسی پیدا کرده است.

مقامات در حال بررسی تحقیقاتشان برای تعیین ماهیت دقیق داده‌های به سرقت رفته و تعداد افرادی هستند که اطلاعاتشان به سرقت رفته است.

طبق این گزارش، این حادثه می‌تواند میلیون‌ها کاربر را درگیر کند. اطلاعات بالقوه افشا شده شامل نام، اطلاعات تولد، آدرس پستی، شماره تلفن، نشانی ایمیل، شماره شناسایی مالیات، نرخ مالیات کسر شده و سوابق مکاتبات با مقامات مالیاتی است. شماره‌های ثبت کسب و کار نیز ممکن است لو رفته باشند.

وزارت اقتصاد فرانسه فهرست کامل داده‌های افشا شده را تایید نکرده است. طبق این گزارش، هیچ نام کاربری یا رمز عبوری در این رخنه امنیتی به کار گرفته نشده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، به مرجع حفاظت از داده‌های فرانسه (CNIL)، در مورد این حادثه اطلاع داده شده است.

منبع: ایسنا





 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.

 استرالیا غول‌های فناوری را به پرداخت سهم رسانه‌های خبری ملزم کرد

استرالیا غول‌های فناوری را به پرداخت سهم رسانه‌های خبری ملزم کرد

استرالیا در گامی تازه برای بازتعریف رابطه میان پلتفرم‌های دیجیتال و صنعت خبر، غول‌های فناوری را مکلف کرد یا با رسانه‌های محلی قرارداد تجاری ببندند یا بخشی از درآمد تبلیغاتی خود را به حمایت از روزنامه‌نگاری اختصاص دهند.

 کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.

 سود ومعلم ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

سود ومعلم ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه معلم با نماد ومعلم براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1405/04/30 برگزار گردید. سود مجمع ومعلم ۱۴۰۵ را چگونه دریافت...

 طلا گران‌تر می‌شود؟توصیه مهم اتحادیه طلا به خریداران

طلا گران‌تر می‌شود؟توصیه مهم اتحادیه طلا به خریداران

نایب‌رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به افزایش قیمت طلا در بازار طی هفته جاری، گفت: رشد نرخ دلار و نوسانات اونس جهانی مهم‌ترین عوامل افزایش قیمت طلا بوده‌اند و با توجه به انتظارات تورمی، احتمال تداوم روند صعودی قیمت‌ها در هفته آینده وجود دارد.

 پیام هاوکیش فدرال رزرو؛ افزایش نرخ بهره همچنان روی میز است

پیام هاوکیش فدرال رزرو؛ افزایش نرخ بهره همچنان روی میز است

صورت‌جلسه آخرین نشست فدرال رزرو نشان می‌دهد نگرانی از تداوم تورم بالا همچنان میان بسیاری از اعضای کمیته بازار آزاد وجود دارد و احتمال افزایش نرخ بهره در صورت کاهش نیافتن تورم، همچنان مطرح است.