قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۳۸ ساعت قبل

نسخه دولت برای بحران بنزین چیست؟

رییس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به ناترازی انرژی و چالش بنزین، درمورد نسخه دولت برای بحران بنزین و اقدامات انجام شده برای این موضوع توضیحاتی داد.
 نسخه دولت برای بحران بنزین چیست؟
به گزارش تجارت نیوز، موسی احمدی، رییس کمیسیون انرژی مجلس درمورد ناترازی انرژی و چالش بنزین گفت: با توجه به تحریم‌هایی که در کشور به وجود آمده و موضوعاتی مثل تولید، نحوه توزیع، تأمین و مصرف پیش آمدند باید به نحوی این موضوع مدیریت شود تا بتوانیم ان‌شاءالله، ناترازی انرژی را به حداقل برسانیم.

احمدی ادامه داد: از نظر اقتصادی، افرادی که اظهارنظر اقتصادی کرده‌اند ۴ سناریو را برای رفع ناترازی در حوزه‌هایی مثل بنزین، گاز و… پیش‌بینی کرده‌اند که یکی از آنها افزایش قیمت است. زیرا در حال حاضر، یارانه‌های پنهانی برای حامل‌های انرژی مثل برق و گاز و آب درنظر گرفته شده‌اند و موضوع دیگر، افزایش قیمت است که این روز‌ها درمورد آن صحبت می‌شود و مردم عزیز باید رسانه‌های رسمی و اظهارنظر مقامات مسئول را دنبال کنند. زیرا گاهی در فضای مجازی، برخی از التهابات مطرح می‌شوند که بسیاری از آنها واقعیت ندارند.

رییس کمیسیون انرژی مجلس گفت: درمورد سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌گیری‌ها باید یک روش واحدی به وجود آید و از یک نگاه، این موضوعات به مردم اطلاع‌رسانی شوند تا التهاب به وجود نیاید.

احمدی با اشاره به چند نرخی شدن بنزین از آذرماه ۱۴۰۰ و اختلاف آمار درمورد خودرو‌های فرسوده تأکید کرد: ما به دولت اختیار دادیم که با توجه به شرایط، تصمیم‌هایی بگیرد که هم امنیت جامعه و هم افکار عمومی و واقعیت‌های موجود اقتصادی درنظر گرفته شوند. در نتیجه، آن چه که مجلس مصوب کرده است و در طول برنامه‌های پنجم، ششم و هفتم درنظر گرفته، این است که اختیار افزایش قیمت و یا مدیریت توزیع حامل‌های انرژی را برعهده دولت گذاشته و این یک اصل کلی است که مجلس انجام داده است.

رییس کمیسیون انرژی مجلس گفت: دلیل این که سازمان بهینه‌سازی مصرف به وجود آمد این بود که تصمیم‌گیری‌هایی برای حامل‌های انرژی و ناترازی انجام شود و علت این که برخی از وزارت‌خانه‌های مربوط به انرژی در سازمان بهینه‌سازی قرار گرفتند این بود که برای این موضوع برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری انجام شود و جلسه با سازمان بهینه‌سازی کشور داریم که برنامه‌های خود برای این موضوع را مطرح کند و بدون شک، در این سازمان برنامه‌ریزی‌هایی خواهند شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان



 عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

طرفین در این تماس، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه و ابعاد مختلف وضعیت کنونی، درباره آخرین روندهای دیپلماتیک و تلاش‌های جاری برای پیشبرد راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک و نیز تقویت رایزنی‌ها و همکاری‌ها تبادل نظر کردند.

 رئیس تحریک امت واحده پاکستان به آیت‌الله سید حسن خمینی تسلیت گفت

رئیس تحریک امت واحده پاکستان به آیت‌الله سید حسن خمینی تسلیت گفت

رئیس تحریک امت واحده پاکستان با صدور پیامی درگذشت مادر همسر آیت‌الله سید حسن خمینی را تسلیت گفت و برای آن فقیده سعیده، علوّ درجات، رفعت مقام و رحمت و رضوان الهی مسألت کرد.

 جنجال تازه صاحب ایده شغل یک میلیونی | روایت عجیب عبدالملکی از عوامل گرانی؛ تقصیر دولت است نه جنگ

جنجال تازه صاحب ایده شغل یک میلیونی | روایت عجیب عبدالملکی از عوامل گرانی؛ تقصیر دولت است نه جنگ

حجت‌الله عبدالملکی این بار جنگ را از اتهام گرانی تبرئه کرده و گفته در افزایش قیمت‌ها حتی یک درصد هم نقش نداشته است؛ ادعایی که درست در مقابل روایت رئیس‌جمهور و رئیس‌کل بانک مرکزی قرار می‌گیرد.

 قالیباف: اگر آماده جنگ نباشیم مذاکره هم ثمره‌ای ندارد!

قالیباف: اگر آماده جنگ نباشیم مذاکره هم ثمره‌ای ندارد!

محمدباقر قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق، ضمن تأکید بر ضرورت شتاب‌دهی به پیوندهای اقتصادی و ریلی میان دو کشور، حضور نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را کانون ناامنی منطقه دانست.

 ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟  | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟ | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

پیامدهای زنجیره‌ای جنگ علیه ایران برای ارتش آمریکا همچنان ادامه دارد و در روزهای اخیر پنتاگون آماج انتقادها درباره ماجرای انتقال ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» به خاورمیانه بوده‌است.

 سقوط بالگرد در منطقه‌ای دورافتاده + فیلم

سقوط بالگرد در منطقه‌ای دورافتاده + فیلم

سازمان هوانوردی کنیا اعلام کرد یک بالگرد حامل تعداد نامعلومی مسافر صبح امروز (چهارشنبه) در منطقه‌ای دورافتاده در شمال این کشور سقوط کرد.

 زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند

زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند

رئیس‌جمهور با تأکید بر طبیعی بودن اختلاف‌نظرهای فکری، بر نقش زنان فعال در ایجاد تحول و ارتقای کیفیت زندگی جامعه تأکید کرد و از آنان خواست با تکیه بر نوآوری، اراده و گسترش مفاهیم سازنده، در مسیر پیشرفت جامعه گام بردارند.

 خاطرات امرالله عزیزنیا از ۳۵ سال عکاسی در حرم امام خمینی(س)

خاطرات امرالله عزیزنیا از ۳۵ سال عکاسی در حرم امام خمینی(س)

این گفت‌وگو روایتی صمیمانه از زندگی حرفه‌ای و معنوی «امرالله عزیزنیا» است که بیش از سه دهه به‌عنوان عکاس در حرم مطهر امام خمینی(س) خدمت کرده است. عزیزنیا در این گفت‌وگو، مسیر ورود خود به دنیای عکاسی تا استقرار در حرم امام را شرح می‌دهد و با نگاهی دلسوزانه از سختی‌های حرفه عکاسی خبری، از جمله بی‌مهری‌ها، فقدان حمایت‌های لازم و استهلاک تجهیزات شخصی سخن می‌گوید. او که خود را پیش از هر چیز «خادم» امام می‌داند، ضمن گلایه از عدم دیده شدن عکاسان به‌عنوان «سنگرسازان بی‌سنگر»، بر اشتیاق بی‌پایان خود برای ثبت لحظات ناب معنوی و ارتباط قلبی زائران با ضریح تأکید می‌کند و این خدمت عاشقانه را افتخاری می‌داند که مسیر زندگی او را دگرگون کرده است.