
به گزارش تجارت نیوز، رضا مبصری دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره گوشت مرغ گفت: براساس مصوبه کارگروه امنیت غذایی طی یک ماه اخیر، مراحل بازاریابی و گرفتن سایر مجوزها برای صادرات آغاز شد که بدین منظور مجوز صادرات ۸ هزار تن مرغ طی روزهای اخیر گرفته شد که پیش بینی می شود از اوایل این هفته محموله ها صادر شود.
به گفته وی، در گذشته یارانه چشمگیری به سبب تخصیص ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به واردات نهاده های دامی به مرغ داده می شد که همین امر امتیاز بزرگی برای صادرات و نفوذ به بازار بود، اما با حذف یارانه ها در مرز قیمت های جهانی هستیم و تنها ۲ تا ۳ درصد اختلاف قیمت با رقیب خود ترکیه داریم، درحالیکه ترکیه پایداری صادرات را نشان داده است.
مبصری ادامه داد: با آزادسازی صادرات، تاکنون بیش از ۸ هزار تن تقاضا برای دریافت مجوز صادرات نبوده است، از این رو پیش بینی می شود در نیمه دوم سال ماهانه ۱۰ تا ۱۵ هزار تن و در برخی ماه ها تا ۲۰ هزار تن صادرات داشته باشیم که امیدوارمبخش دولتی استمرار صادرات را بپذیرد که این امر ۵ تا ۱۰ درصد تولید را شامل می شود، اما از طرفی می تواند به پایداری تولید و ثبات قیمت کمک کند.
دبیر انجمن تولیدکنندگان …






