قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۲ ساعت قبل

یک کشتی در خلیج فارس توقیف شد

اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: یک کشتی به دنبال تخلیه مواد نفتی، در خلیج فارس توقیف شد این کشتی از نوع فله‌بر و حاوی شکر بود و ترکیبی از روغن سوخته، آب کف موتورخانه و لجن‌های صنعتی را مستقیم به دریا ریخته بود.
 یک کشتی در خلیج فارس توقیف شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: به دنبال تخلیه مواد نفتی از یک کشتی در خلیج فارس و آلوده سازی محیط زیست دریایی، کشتی متخلف توقیف شد.

اسماعیل مکی زاده روز دوشنبه افزود: به دنبال انتشار تصاویر مردمی از تخلیه مواد نفتی به دریا در محدوده لنگرگاه بندرعباس و گزارش این تخلف، گروه‌های کارشناسی و پاکسازی به محل اعزام شدند و کشتی عامل آلودگی را توقیف کردند.

وی ادامه داد: کشتی توقیف شده از نوع فله بر و حاوی کالای شکر بود که ترکیبی از روغن سوخته، آب کف موتورخانه (بیلج‌واتر) و لجن‌های صنعتی را به دلیل نقص فنی در موتورخانه، مستقیم به دریا ریخته است.

معاون بنادر و دریانوردی هرمزگان توضیح داد: با توجه به جریان آب، آلودگی‌ها به صورت چندین لکه کوچک در دریا پراکنده شده بود که گروه‌های پاکسازی موفق به مهار و رفع آن شدند

  …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026