قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۵ ساعت قبل

انتقاد نایب رئیس مجلس از ایجاد خط لوله جایگزین تنگه هرمز/ نباید اجازه دهیم خطوط لوله جدید ایجاد شود یا نفت از مسیرهای ضعیف کننده تنگه هرمز صادر شود

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد مسیرهای جایگزین انتقال نفت با هدف تضعیف تنگه هرمز بخشی از جنگ علیه ایران است، گفت: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود، یعنی ما برنده‌ایم و وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است.
 انتقاد نایب رئیس مجلس از ایجاد خط لوله جایگزین تنگه هرمز/ نباید اجازه دهیم خطوط لوله جدید ایجاد شود یا نفت از مسیرهای ضعیف کننده تنگه هرمز صادر شود

به گزارش سایت دیده بان ایران؛   حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی در یک گفت‌وگوی ویدئویی با اشاره به تحولات مرتبط با تنگه هرمز و تلاش برخی کشورها برای ایجاد مسیرهای جایگزین انتقال نفت، گفت: کسی که امروز خط لوله‌ای ایجاد می‌کند تا تنگه هرمز را تضعیف کند، در واقع از طریق محاصره اقتصادی به ما ضربه می‌زند. آیا در کمک این اقدامات به آمریکا تردیدی وجود دارد؟

 وی در ادامه گفت: کسی که به هر طریقی فناوری یا اطلاعات در اختیار آمریکا قرار می‌دهد، در واقع با ما می‌جنگد، درحالی‌که این اقدامات به‌صورت آزادانه در حال انجام است. خط لوله فجیره، ینبع و دیگر مسیرهای انتقال نفت باهدف کاهش اهمیت و نقش تنگه هرمز ایجاد می‌شوند و در نهایت به اروپا، کشورهای دیگر و آمریکا کمک می‌کنند؛ این نیز بخشی از جنگ علیه ایران است.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پاسخ ما به چنین اقداماتی نیز باید متناسب باشد؛ نباید اجازه دهیم خطوط لوله جدید ایجاد شود یا نفت از مسیرهایی صادر شود که هدف آنها تضعیف تنگه هرمز است. همچنین نباید اجازه دهیم آمریکا از طریق این کشورها قیمت نفت را کاهش دهد. وی بیان کرد: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود، یعنی ما برنده‌ایم و وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است. هر کاری که هر کسی انجام دهد و موجب کاهش قیمت نفت شود، در واقع با آمریکا همکاری کرده است. در مقابل، هر کسی که مانند یمن اقدامی انجام دهد که باعث افزایش قیمت نفت شود، به ما کمک کرده است. این مسئله کاملاً شفاف و روشن است. مذاکره هم نوعی جنگ است؛  اما مذاکره‌ای که صرفاً به دنبال پایان‌دادن به جنگ باشد، کافی نیست. باید کاری کرد که کشورهای حاشیه خلیج‌فارس شب و روز تلاش کنند تا جنگ تمام شود و به دنبال این باشند که آمریکا شرایط ما را بپذیرد.

   

 



۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ادعای ترامپ: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد | اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، اسرائیل و خاورمیانه را نابود می‌کرد

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ مدعی شد: ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد و آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد.

وی اضافه کرد که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و سراسر خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ترامپ عنوان کرد: ما نیرو‌های دریایی و هوایی ایران را نابود کرده‌ایم. رسیدن به توافق آسان نیست، زیرا سران ایران را نیز از بین برده‌ایم و معلوم نیست چه کسی رهبر ایران است.

رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تحمیل جنگ علیه ملت ایران گفت: ما انتخاب دیگری نداشتیم و اگر لازم باشد این کار را ۱۰۰ بار دیگر هم تکرار می‌کنیم.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند


۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.

به گزارش انتخاب، در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، درباره ادعای مالکیت آمریکا بر تنگه هرمز، کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد هند نقشه‌ای از ایالات متحده منتشر کردند که در آن ایالت کالیفرنیا با عبارت “قلمرو جدید جمهوری اسلامی ایران” مشخص شده است.


۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رایزنی فیدان با مصر و عربستان درباره غزه، سوریه و تنگه هرمز

به گزارش تجارت نیوز، هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، امروز پنجشنبه در دو تماس تلفنی جداگانه با بدر عبدالعاطی، همتای مصری و فیصل بن فرحان، همتای سعودی خود، آخرین تحولات منطقه را مورد بحث و بررسی قرار داد.

فیدان در پستی در یک پلتفرم ترکی گفت که مذاکراتش با همتایان مصری و سعودی‌اش «موانع اجرای طرح صلح در نوار غزه و گام‌هایی که می‌توانیم برداریم را مورد بررسی قرار داده است».

وی با اشاره به اینکه در این گفت‌و‌گو‌ها همچنین آخرین تحولات سوریه مورد بحث قرار گرفت، افزود: ما حمایت قاطع خود را از برقراری صلح و ثبات در سوریه تأیید کردیم.

فیدان خاطرنشان کرد که آنها همچنین در مورد وضعیت تنگه هرمز و آخرین تحولات در مذاکرات جاری بین کشور‌های مورد اختلاف بحث و تبادل نظر کردند.

او افزود: «به عنوان سه کشور برادر که مشتاقانه منتظر صلح و رفاه در منطقه خود هستیم، به تقویت همکاری و هماهنگی میان خود در همه زمینه‌ها ادامه خواهیم داد.»

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان




 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟
۱۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟

عضو کمیسیون عمران در مجلس دوازدهم تأکید کرد: تا زمان راه‌اندازی سامانه جامع عرضه و تقاضا، دستورالعمل‌های دولتی تنها مُسکن‌هایی موقتی برای صورت‌مسئله‌زدایی هستند.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.

 بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه صادر کرد.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۱۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.