قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱ ساعت قبل

امام جمعه کرمان: دشمن می خواست با کشاندن مردم به خیابان‌ها زمینه براندازی نظام را فراهم کند/از تنگه هرمز و غنی سازی عقب نشینی نمی کنیم

علیدادی، امام جمعه کرمان: امروز باید این مسئله تثبیت شود که جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه از حقوق مسلم خود، از جمله حقوق هسته‌ای و حق حاکمیت و منافع ملی مرتبط با تنگه هرمز، عقب‌نشینی نخواهد کرد.
 امام جمعه کرمان: دشمن می خواست با کشاندن مردم به خیابان‌ها زمینه براندازی نظام را فراهم کند/از تنگه هرمز و غنی سازی عقب نشینی نمی کنیم

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه ۶ شهریور با بیان اینکه جریان استکبار سال‌هاست جهان را می‌آزارد و منابع ملت‌ها را غارت می‌کند، افزود: نمونه این رویکرد را امروز در جهان شاهد هستیم؛ به‌گونه‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا با صراحت نام‌ها و عناوین جغرافیایی را تغییر داده و به نام آمریکا مطرح می‌کند.

وی اظهار کرد: کشور ما نیز در طول تاریخ از آسیب‌های جریان استکبار و استعمار مصون نبوده است.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان با اشاره به رویکرد استعمارگران در کشورهای مختلف، ادامه داد: جریان استعمار با پرچم ظاهری خیرخواهی، عمران و آبادانی وارد کشورها شد، اما در حقیقت هدف آن غارت منابع و منافع ملت‌ها بود.

علیدادی‌سلیمانی یکی از فلسفه‌های شکل‌گیری انقلاب اسلامی را مبارزه با استبداد اعلام و اظهار کرد: در داخل کشور نیز افرادی به زورگویی و قلدری پرداختند و در مقابل، افرادی برای مبارزه با استبداد رنج‌ها و هزینه‌های فراوانی متحمل شدند.

وی با اشاره به جریان انحراف، اظهار کرد: جریان انحراف نیز با طراحی فتنه‌ها بروز و ظهور پیدا می‌کند تا جامعه را از عدالت، حق و خداوند متعال فاصله دهد.

امام جمعه کرمان تأکید کرد: باید از کسانی که در طول تاریخ با استکبار، استعمار، استبداد و جریان انحراف مبارزه کرده‌ و می‌کنند، تجلیل و قدردانی شود.

وی در ادامه با اشاره به سالروز شکست آمریکا در افغانستان و خروجش از این کشور، اظهار کرد: امروز نهضت امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی ایران و حضور مردم در صحنه، تحولات بزرگی را در تاریخ جامعه انسانی رقم زده است؛ تحولاتی که منشأ بیداری نه‌تنها در جغرافیای جهان اسلام، بلکه در کشورهای غربی و حتی دانشگاه‌های این کشورها شده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان افزود: آمریکا در …



 خط‌ونشان رئیس کمیسیون امنیت ملی برای آمریکا:  راهی جز پذیرش شروط ایران ندارید
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

خط‌ونشان رئیس کمیسیون امنیت ملی برای آمریکا: راهی جز پذیرش شروط ایران ندارید

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پیامی خطاب به آمریکایی ها، نوشت: همه مسیرها را می‌روید و امتحان می‌کنید.

 بیانیه وزارت امور خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

بیانیه وزارت امور خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران

رکناسیاسی: وزارت امور خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران،‌ بیانیه‌ای صادر کرد.

 ترامپ؛ استاد معامله یا استاد گران‌کردن معامله؟
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ترامپ؛ استاد معامله یا استاد گران‌کردن معامله؟

دونالد ترامپ خود را استاد «معامله» می‌داند، اما جنگ با ایران این ادعا را با آزمونی جدی روبه‌رو کرده است. معامله‌گر حرفه‌ای باید هزینه دستیابی به توافق را مدیریت کند؛ نه اینکه با جنگ، خسارت انسانی، اقتصادی و سیاسی سنگین برای ایران، آمریکا و منطقه، مسیر توافق را دشوارتر کند.

 پزشکیان در سخت‌ترین مقاطع، عملکرد قابل قبولی داشت
۷ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

پزشکیان در سخت‌ترین مقاطع، عملکرد قابل قبولی داشت

نائب رئیس مجلس عملکرد دولت در یکی از سخت‌ترین مقاطع کشور در حوزه‌های حیاتی را قابل قبول دانست و گفت: دشمن تلاش کرد با فشار اقتصادی و ایجاد اختلال در زنجیره ت...

 دولت چهاردهم پیگیر مسائل و مطالبات مردم است
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دولت چهاردهم پیگیر مسائل و مطالبات مردم است

:وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نشست فرمانداری شهرستان ممسنی با تأکید بر ضرورت توجه به مسائل و مطالبات مردم گفت: مشکلاتی که نمایندگان مردم به دولت منتقل می‌کنند، برای ما در قوۀ مجریه یک هشدار و بیدارباش است تا بدانیم جامعه چه وضعیتی دارد و دولت چهاردهم تلاش می کند براساس این مسائل، اقدامات مثبت و در حد توان انجام دهد.

 یمن در آستانه جنگ داخلی / ناظران می‌گویند المخا هشدار است و تعز آزمون
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

یمن در آستانه جنگ داخلی / ناظران می‌گویند المخا هشدار است و تعز آزمون

یمن از شرایط «نه جنگ، نه صلح» به سمت تشدید تدریجی تقابل موشکی، پهپادی و زمینی حرکت می‌کند و از همین رو بسیاری براین باورند که این جغرافیا می تواند به واسطه خطای راهبردی در آستانه جنگ داخلی قرار بگیرد.



سایت خبرآنلاین

آیا سخن گفتن از هزینه‌های جنگ، تسلیم‌طلبی است؟

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
سایت تجارت نیوز

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران

چین ضمن مخالفت با فشار و تحریم‌های جدید علیه ایران، از مسیر مذاکره و حفظ چارچوب عدم اشاعه حمایت کرده و همزمان می‌کوشد با همکاری روسیه مانع تشدید تنش و تصویب قطعنامه‌های ضدایرانی در شورای امنیت شود.
آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟
سایت خبرفوری

آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟

گزارش تازه یک رسانه فرانسوی به یکی از حساس‌ترین ابعاد جنگ ایران و اسرائیل و آمریکا می‌پردازد: تهدیدهای احتمالی برای هدف قرار دادن نزدیکان رهبران آمریکا و اسرائیل.
این رفتار خنده‌آور پایداریچی‌ ها
سایت خبرآنلاین

این رفتار خنده‌آور پایداریچی‌ ها

گاهی برخی مقامات کشور گزارشهایی از اوضاع اقتصادی کشور ارائه می کنند که در آن به پاره‌ای تنگناها و مشکلات و ضعفها اشاره می شود. طبیعی است چنین اخباری در رسانه های بیگانه ( به طور دقیق یا با تقطیع یا سانسور و به صورت هدفمند ) منتشرگردد .
روزنامه هفت صبح

اختلاف‌افکن‌ها، خطاب سخنان رهبری

تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟
سایت اقتصادنیوز

تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟

اقتصادنیوز:ترامپ می‌گوید تنگه هرمز باز است و واشنگتن همچنان از فشار اقتصادی و محاصره ایران سخن می‌گوید؛ اما داده‌های رسانه‌های غربی تصویری متفاوت دارند: تردد دریایی پایین، ذخایر گازوئیل در کف 40ساله، بحران کشاورزان آمریکایی و گرانی مواد غذایی و فرسایش ذخایر پاتریوت.