قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

انتقاد یک نماینده از جلسات مجازی مجلس؛ خلاف آیین نامه است/آشفتگی بازار قیمت‌ها و کارگران تعدیل شده را ما باید کجا از مسئولین پیگیری کنیم؟

گودرزی در تذکری تاکید کرد: باید در نحوه برگزاری جلسات مجلس تغییراتی صورت گیرد، چرا که امکان رسیدگی به همه موضوعات در بستر مجازی وجود ندارد.
 انتقاد یک نماینده از جلسات مجازی مجلس؛ خلاف آیین نامه است/آشفتگی بازار قیمت‌ها و کارگران تعدیل شده را ما باید کجا از مسئولین پیگیری کنیم؟

به گزارش سایت دیدبان ایران،    عباس گودرزی نماینده  بروجرد در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز یکشنبه (۱۸ مرداد ماه) مجلس طی تذکری ناظر بر آیین نامه داخلی مجلس گفت:  آنچه که دغدغه نمایندگان در مورد نحوه برگزاری جلسات است رعایت نمی‌شود و تداوم جلسات مجازی به شکل موجود صحیح نیست و آیا در خصوص تداوم این جلسات در جلسه گذشته رای گیری شده است یا خیر؟

وی افزود: در بستر مجازی امکان رسیدگی به همه موضوعات وجود ندارد و این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد و مردم باید کار کردن مجلس را احساس کنند، همچنین آشفتگی بازار قیمت‌ها و کارگران تعدیل شده را ما باید کجا از مسئولین پیگیری کنیم و در این ساز و کار فعلی جلسات امکان پیگیری این موضوعات نیست. 

وی تأکید کرد: باید در نحوه برگزاری جلسات تغییراتی اعمال شود و به نحوی جلسات با حضور تعداد بیشتری از نمایندگان تشکیل گردد.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس جلسه علنی امروز مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: آنچه که شما مطرح کردید خیلی از دوستان و نمایندگان طرح کردند و ما هم می‌دانیم تاثیرگذاری جلسات علنی به شکل غیر مجازی در جامعه بیشتر است و انشالله بتوانیم برای این موضوع به یک جمع‌بندی برسیم و این هفته در خصوص آن تصمیم بگیریم، چرا که این موضوع در هیئت رئیسه مجلس نیز مطرح شد، اما در خصوص رای گیری در مورد نحوه برگزاری جلسات باید تاکید کنم که رای گیری انجام شده است.

 





 انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق
۲۶ دقیقه قبل / روزنامه شرق

انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق

مسئله انفجار دفتر سازمان ملل در عراق، هنوز مورد توجه رسانه‌ها و محافل سیاسی است. شورای امنیت [سازمان ملل]، در جلسه دیشب‌ آن را محکوم‌ کرده و خواستار ادامه حضور سازمان ملل در عراق و توجه بیشتر آمریکا به امینت‌ آنجا شد. [کوفی‌عنان]، دبیرکل سازمان از بی‌توجهی‌ آمریکا به امنیت در عراق و آن دفتر انتقاد کرده و گفته، آمریکا و انگلیس، به وظیفه خود عمل نکرده‌اند.

 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
۱۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.

 تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج
۱۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج

معاون فرمانداری کرج از تقویت سامانه‌های پدافندی نقاط حساس این شهرستان خبر داد و گفت: کرج در تأمین امنیت پایتخت نیز نقش مهمی دارد.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.