قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱ ساعت قبل

محاکمه پسر ۱۸ساله به جرم قتل سروان نیروی انتظامی

پسر جوانی که یک سروان نیروی انتظامی را به قتل رسانده است در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.
 محاکمه پسر ۱۸ساله به جرم قتل سروان نیروی انتظامی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سایت دیدبان ایران، پسر جوانی که یک سروان نیروی انتظامی را به قتل رسانده است در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد. دو سال قبل ماموران پلیس در جریان درگیری منجر به قتل قرار گرفتند و مشخص شد مقتول یک سروان نیروی انتظامی است. شاهدان به پلیس گزارش دادند این مرد به دست سه جوان که دو نفر از آنها پسر و یکی دختر بود محاصره شد و به قتل رسید.

پلیس تحقیقات گسترده‌ای را در این زمینه آغاز و سرانجام سه متهم را بازداشت کرد. با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده و متهم ۱۸ساله پرونده به نام شاهین که متهم به مباشرت در قتل بود برای محاکمه صبح امروز در دادگاه حاضر شد. در جلسه رسیدگی اولیای دم درخواست قصاص کردند.

وقتی نوبت به متهم رسید، او اتهام قتل عمدی را رد کرد و مدعی شد در دفاع از دوستش مرتکب قتل شده است. او گفت: روز حادثه من و دو دوستم داشتیم می‌رفتیم که با مقتول چشم در چشم شدیم. دوستم، نادر، از این حرکت ناراحت شد و گفت باید این آدم را ادب کنیم. ما با مقتول درگیر شدیم و به او حمله کردیم. نادر سعی کرد او را بزند اما مقتول بدن ورزیده‌ای داشت و توانست نادر را زمین بزند. او را خلع سلاح کرد و چاقویش را گرفت. من که دیدم نادر زمین افتاده رفتم تا به او کمک کنم. در تمام مدت نمی‌دانستم با یک سروان نیروی انتظامی دعوا می‌کنم. او لباس نداشت و من هم نمی‌شناختمش. وقتی دیدم نادر روی زمین است و مقتول هم او را تسلیم کرده برای اینکه نادر را نجات دهم سه ضربه به پشت مقتول زدم.

متهم ادامه داد: ضربات را جوری نزدم که جانش را از دست بدهد و نمی‌دانم چرا این‌طور شد. بعد هم نادر حمله کرد و شیشه ماشین او را شکست.

با توجه به اینکه دو متهم دیگر در دادگاه حاضر نبودند، قضات از شاهین خواستند آخرین دفاعش را هم بیان کند. او گفت: از اولیای دم عذرخواهی می‌کنم. قصد کشتن نداشتم و اشتباه کردم.

با پایان جلسه دادگاه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.   …




 اخبار جدید

 ال‌نینو و جنگ اقتصادی
۲۵ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

ال‌نینو و جنگ اقتصادی

بررسی اثرات ال‌نینوی ۲۰۲۶ بر بازار جهانی انرژی، زمستان اروپا و آمریکا، و فرصت‌ها و تهدیدهای اقلیمی، بارش و کشاورزی برای ایران در یادداشتی تحلیلی.

 یوزپلنگ؛نقدِ سیاست‌های دوقطبی
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

یوزپلنگ؛نقدِ سیاست‌های دوقطبی

چرا حفاظت از یوزپلنگ آسیایی در بن‌بستِ دوقطبی‌های «درون‌زیستگاهی» و «برون‌زیستگاهی» گرفتار شده؟ نگاهی به ضرورتِ تحول در استراتژی‌های علمی.

 راز زلزله‌های پی‌درپی شرق تهران چیست؟/ روایت مهدی زارع از گسل‌های خطرناک
۷ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

راز زلزله‌های پی‌درپی شرق تهران چیست؟/ روایت مهدی زارع از گسل‌های خطرناک

وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۳.۸ در جنوب جاجرود در بامداد ۹ شهریور ۱۴۰۵، بار دیگر توجه‌ها را به لرزه‌خیزی شرق تهران جلب کرد؛ منطقه‌ای که به گفته مهدی زارع، استاد پژوهشگاه زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، طی سه دهه اخیر نسبت به غرب پایتخت زمین‌لرزه‌های کوچک بیشتری را تجربه کرده است.

 جاده چالوس یک‌طرفه شد/ ترافیک سنگین در محور‌های شمالی
۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

جاده چالوس یک‌طرفه شد/ ترافیک سنگین در محور‌های شمالی

احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا از یک‌طرفه شدن جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال به‌دلیل ترافیک سنگین خبر داد و گفت: این محدودیت تا تخلیه بار ترافیک...

 طلای جهانی برای پزشک ایرانیِ قلب
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

طلای جهانی برای پزشک ایرانیِ قلب

نوآوری پزشک ایرانی هم با کسب مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات سوئیس همراه شد و هم برای اولین بار در جهان به کاهش یکی از موانع تصویربرداری از قلب از طریق مری و تشخیص بهتر بیماری منجر خواهد شد.

 سقف زمانی پرداخت وام ازدواج در سال ۱۴۰۶ سه ماه خواهد بود
۴۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

سقف زمانی پرداخت وام ازدواج در سال ۱۴۰۶ سه ماه خواهد بود

مدیرکل توسعه و برنامه‌ریزی معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان ضمن تشریح آخرین وضعیت پرداخت وام ازدواج گفت: در صحبت‌هایی که با کمیسیون بودجه مجلس، بانک مرکزی و دولت انجام گرفت، مقرر شد امسال مطالبات سال قبل پرداخت شود و در سال جدید، سقف زمانی پرداخت وام ازدواج نهایتاً بیش از سه ماه طول نکشد.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026