قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

سردار قریشی: تصاویر حضور رهبر معظم انقلاب در جلسات با فرماندهان منتشر می‌شود

جانشین سازمان بسیج مستضعفین از انتشار تصاویری از حضور رهبر معظم انقلاب در جلسات با فرماندهان نیروهای مسلح و میان مردم خبر داد و تأکید کرد که این تصاویر، بار دیگر موجب رسوایی دشمنان بدخواه ملت ایران خواهد شد.
 سردار قریشی: تصاویر حضور رهبر معظم انقلاب در جلسات با فرماندهان منتشر می‌شود

به گزارش سایت دیدبان ایران؛ سردار «قاسم قریشی» جانشین سازمان بسیج مستضعفین در آیین تکریم و معارفه معاونین نمایندگی ولی فقیه در این سازمان، با تقدیر از زحمات معاونین سابق و آرزوی موفقیت برای معاونین جدید، بر جایگاه حساس و نقش راهبردی این نهاد در صیانت از ارزش‌های انقلاب تأکید کرد و اظهار داشت: مجموعه نمایندگی ولی فقیه در بسیج، با گستردگی بی‌نظیر مأموریت‌ها، نیازمند توجه و حمایت ویژه است.

سردار قریشی با اشاره به حجم عظیم مسئولیت‌های نمایندگی ولی فقیه در بسیج، گفت: کمترین حجم کاری که بر عهده عزیزان نمایندگی ولی فقیه در بسیج قرار دارد، بیش از دو میلیون مدیر و فرمانده را شامل می‌شود و در حوزه تأیید محتوا و مباحث شرعی، فعالیتی بسیار گسترده و فراتر از سایر مجموعه‌های سپاه بر عهده این نهاد است

جانشین سازمان بسیج مستضعفین افزود: مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، مسئولیت خطیر صیانت و مراقبت از اولین نهاد خودجوش انقلابی یعنی بسیج را بر عهده دارد.

وی یادآور شد: بعد از بنیاد شهید، اولین نهادی که به صورت خودجوش شکل گرفت، بسیج بود و حضرت امام (ره) با انتصاب نماینده ولی فقیه در سپاه، زمینه‌ساز شکل‌گیری هویتی شد که امروز مرهون همان تدبیر است.

سردار قریشی خطرنشان کرد: سپاه در طول بیش از نیم قرن، با وجود هجمه‌های فرهنگی و سیاسی، توانسته جایگاه خود را حفظ کند و این مرهون تلاش‌های بی‌وقفه نمایندگی ولی فقیه در حوزه‌های اعتقادی، معنوی و بصیرت‌افزایی است.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه موفقیت سپاه در گرو تلفیق ابعاد فنی و معنوی است، گفت: اگر همت جهادی و روحیه شهادت‌طلبی در کنار پیشرفت‌های فنی نبود، هرگز نمی‌توانستیم در مقابل قدرت‌های برتر دنیا اراده خود را تحمیل کنیم؛ این همان معجزه‌ای است که از برکت نگاه دینی و مراقبت‌های نمایندگی ولی فقیه حاصل شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در واکنش به برخی سم‌پاشی‌های دشمنان و رسانه‌های معاند، عنوان کرد: تصاویر و مستنداتی که در آینده از حضور رهبر معزز و فرمانده کل قوا حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌الله) در میان مردم و کوچه و خیابان و جلسات با فرماندهان نیرو‌های مسلح منتشر خواهد شد، بار دیگر موجب رسوایی دشمناه بدخواهِ ملت ایران خواهد شد.

سردار قریشی با تأکید بر ضرورت بصیرت‌افزایی در شرایط کنونی، تصریح کرد: امروز که دشمن در پی اختلاف‌افکنی میان نیرو‌های انقلابی و متدینین است، نیاز به کار سیاسی و مراقبتی بیش از هر زمان دیگری حس می‌شود.

 





 ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

 فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه‌ای صادر کرد.

 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
۱۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.

 قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد
۱۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک شود امتناع مشترک از این است که پایتخت های بیگانه سرنوشت کشورهای ما را رقم بزنند.

 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.

 ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.