قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

توقیف 5 شناور متخلف در آب‌های سیریک/ کشف 3400 لیتر سوخت قاچاق

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از توقیف 5 شناور متخلف و فاقد مدارک در آب‌های سیریک خبر داد.
 توقیف 5 شناور متخلف در آب‌های سیریک/ کشف 3400 لیتر سوخت قاچاق

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ سرهنگ سید داود میرعالی اظهار داشت: مرزبانان پایگاه دریابانی میناب با انجام اقدامات اطلاعاتی و رصد مستمر حوزه استحفاظی، از قصد قاچاقچیان برای انتقال محموله سوخت قاچاق به خارج از مرزهای کشور مطلع شدند.

وی افزود: در پی کسب این اطلاعات، واحدهای عملیاتی پایگاه دریابانی میناب به موقعیت اعلام‌شده اعزام شدند و پس از انجام عملیات جست‌وجو و پایش منطقه، موفق به شناسایی و توقیف 5 فروند شناور متخلف و فاقد مدارک شدند.

 

فرمانده پایگاه دریابانی میناب تصریح کرد: مرزبانان در بازرسی از شناورهای توقیفی، در مجموع 3 هزار و 400 لیتر گازوئیل قاچاق کشف کردند که ارزش این محموله برابر نظر کارشناسان 6 میلیارد و 426 میلیون ریال برآورد شده است.

 

میرعالی خاطرنشان کرد: در این عملیات 5 متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

 

وی تأکید کرد: مرزبانان با رصد مستمر آب‌های ساحلی و اشراف اطلاعاتی و عملیاتی، با هرگونه قاچاق سوخت و تخلف در مرزهای آبی استان هرمزگان قاطعانه برخورد خواهند کرد.





 تأکید بر مدیریت مصرف و افزایش بهره وری انرژی در صنایع/ لزوم نقش آفرینی بیشتر رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی

تأکید بر مدیریت مصرف و افزایش بهره وری انرژی در صنایع/ لزوم نقش آفرینی بیشتر رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جلوگیری از وقفه در چرخه تولید، صیانت از اشتغال و تداوم فعالیت واحدهای صنعتی را از اولویت‌های کشور دانست و در عین حال خواستار توجه به محدودیت‌های شبکه و حمایت از تلاش شبانه‌روزی کارکنان صنعت برق برای مدیریت ناترازی و تأمین برق بخش‌های مختلف شد.

 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: اعمال تحریم و اعمال فشار برای حل مسئله ایران مفید نخواهد بود.

 عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

حضور فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم بزرگداشت چهلم ایشان

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت برای تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت برای تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.