قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

ساعت کار ادارات تغییر می‌کند/ تکلیف نیروهای شرکتی روشن شد؛ فعلا منتظر این اتفاق نباشید

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور، با تشریح آخرین وضعیت ساماندهی نیروهای شرکتی گفت: طرح ساماندهی کارکنان دولت از سال ۱۳۹۹ در مجلس مطرح شد و پس از تصویب در سال ۱۴۰۱، چندین بار با ایرادات شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام مواجه شد.
 ساعت کار ادارات تغییر می‌کند/ تکلیف نیروهای شرکتی روشن شد؛ فعلا منتظر این اتفاق نباشید



به گزارش سایت دیدبان ایران، خبرگزاری خبرانلاین، سلمانی با اشاره به روند بررسی این طرح اظهار کرد: مجلس در سال ۱۴۰۲ آخرین اصلاحات این طرح را ارائه کرد، اما هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام سه ایراد اساسی به آن وارد کرد که در نهایت مانع اجرای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به شکل پیش‌بینی‌شده در طرح شد. به گفته وی بعد از آن هیئت عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام ایراداتی به آن گرفته سه ایراد آن گرفته شد که از جمله اینکه مغایرات با مصوبه مجلس با بند ۱ ۲ سیاست کلی نظام اداری که هرگونه به کارگیری باید از مسیر عدالت استخدامی و آزمون صورت گیرد.

او افزود:  ایراد دوم در بند ۱۰ نظام اداری مبنی بر چابکسازی ساختار و اندازه دولت بود که در حال حاضر ۷۰۰ هزار نفر در سامانه سایر ثبت شده‌اند که اگر بخواهند این‌ها استخدام شود،با اصل چابک سازی مغایرت دارد. 

سلمانی همچنین گفت ایرادهایی که هیئت عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام گرفته که مغایرت با بند ۱۶ اقتصاد مقاومتی است که به جای صرفه‌جویی در هزینه‌های عمومی کشور،برآورد شده است که با استخدام این تعداد افراد ۱۵۰ همت در سال ۱۴۰۴ بار مالی برای دولت ایجاد خواهد شد.

بخشی از این هزینه‌ها به خاطر تجهیزاتی است که مثلاً شرکت نیروی انسانی تجهیزاتی مانند یخچال فریزر اجاق ماشین تجهیزات در اختیار دارند که اگر این تجهیزات توسط خود دولت خریداری شود با احتساب هزینه نیروها به ۱۸۵ همت بودجه نیاز خواهد بود.

او با تاکید بر اینکه قرارداد مستقیم با دولت فعلا امکان‌پذیر نیست، تاکید کرد: اما مسئله امنیت شغلی و تبدیل وضعیت نیروها مد نظر است،از جمله اینکه حقوق و مزایا مثل سایر کارکنان به موقع و سر ماه نیست شرکت واسط پول را می‌گیرد و با تاخیر ۱۰ تا ۲۰ روز می‌پردازد،یا اینکه هنگام بازنشستگی بعد از ۳۰ سال وقتی به صندوق تامین اجتماعی مراجعه می‌کند گفته می‌شود در برخی از ماه‌ها به جای ۳۰ روز یا ۳۱ روز حقوق فقط ۲۰ روز کسور بیمه پرداخت شده است،یکی دیگر از مشکلاتی که در زمینه نیروهای شرکتی مدنظر است این است که در دستگاه اجرایی برای نیروهای رسمی خدمات رفاهی می‌دهند اما به نیروهای شرکتی این خدمات و رفاهیات پرداخت نمی‌شود. 





 آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول

آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.

 رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!

 قیمت جدید مرغ در بازار؛ فیله کیلویی ۶۸۴ هزار تومان شد

قیمت جدید مرغ در بازار؛ فیله کیلویی ۶۸۴ هزار تومان شد

بازار گوشت مرغ این روزها با ثبات نسبی قیمت‌ها همراه شده و عرضه مناسب، فضای خریدوفروش انواع مرغ را از نوسان‌های هیجانی دور کرده است.

 شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا مرداد ۱۴۰۵

شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، گروه خودروسازی سایپا شرایط جدید فروش مشارکت در تولید محصولات خود را از محل مازاد ظرفیت طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برای متق...

 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.