قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

بازیگر مشهور سینما و تلویزیون به خاک سپرده شد +عکس

کاوه کاویان امروز ۱۸ مرداد ماه در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
 بازیگر مشهور سینما و تلویزیون به خاک سپرده شد +عکس
این بازیگر سینما و تلویزیون که ۸ مرداد ماه به دلیل سکته قلبی از دنیا رفت،امروز ۱۸ مرداد ماه به خاک سپرده شد.

در مراسم خاکسپاریِ زنده‌یاد کاوه کاویان جدا از برادرش، عزیز ساعتی، میترا محاسنی، حسن آقاکریمی، بهمن اردلان، محمد نیکبخت، هوشنگ گلمکانی، عباس یاری و... حضور داشتند.

همسر و فرزند کاوه کاویان بخاطر اقامت در آمریکا نتوانستند خودشان را به ایران برسانند و از زمان درگذشت کاویان که ۱۰ روز قبل بود، برادرش به تازگی به ایران آمده تا مراسم خاکسپاری برگزار شود به همین دلیل خاکسپاری به تعویق افتاده بود.

او متولد ۱۳۴۶ بود و در کالج ال کامینو در لس‌آنجلس دورهٔ بازیگری را گذرانده بود و لیسانس سینما داشت. پدرش از دست‌اندرکاران دوبله بود و خودش هم شناخت خوبی از دوبله داشت.

او در اواخر دههٔ ۱۳۷۰ و کل دههٔ ۸۰ دوران موفقی را به عنوان بازیگر پشت سر گذاشت و در فیلم‌هایی چون «مجردها»، «بوتیک» و «چهره به چهره» بازی کرد. همکاری‌اش با مرضیه برومند در «کتابفروشی هدهد» باعث شد چهره‌اش برای مخاطبانی گسترده‌تر شناخته شود و همزمان چند تجربهٔ پراکندهٔ سینمایی و تلویزیونی هم داشت که زندگی شخصی‌اش اجازه نداد تداوم حرفه‌ای در کارنامهٔ بازیگری‌اش ایجاد شود.

کاوه در سال‌های اخیر فعالیت‌های مختلفی کرد، از خوش‌نویسی تا ساخت فیلم‌های کوتاه و تجربی و نگارش چند طرح و فیلم‌نامه؛ ضمن این‌که سابقهٔ همکاری با مجلات سینمایی را داشت.

او که در آمریکا زندگی می‌کرد، چندی پیش برای ادامه فعالیت‌های هنری خود به ایران آمد اما درگذشت.»



 لحظه حمله پیمان معادی به نوید محمدزاده | این تصاویر از پشت صحنه جالب را ببینید

لحظه حمله پیمان معادی به نوید محمدزاده | این تصاویر از پشت صحنه جالب را ببینید

سکانسی از پشت صحنه فیلم «ابد و یک روز» ساخته سعید روستایی با بازی نوید محمدزاده و پیمان معادی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

 مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مهران مدیری هنگام فیلم‌برداری سریال «ریمنی» مصدوم شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت. مجید توکلی کارگردان این مجموعه اعلام کرد که فیلم‌برداری این سریال فعلا متوقف است.

 ورود هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی کشور و چند خبر خوب دیگر...

ورود هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی کشور و چند خبر خوب دیگر...

خبر خریداری تعدادی هواپیما توسط شرکت‌های خصوصی و دولتی، اولین خبر خوب امروز برای عاشقان سفر است.

 آغاز اکران «سگمار» در هنر و تجربه

آغاز اکران «سگمار» در هنر و تجربه

مراسم رونمایی و اکران فیلم سینمایی «سگمار» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی جواد مزدآبادی برگزار شد. جواد مزدآبادی کارگردان فیلم گفت: ما در این فیلم سعی کردیم یک کار متفاوت بسازیم؛ یعنی یک قصه که تا حدودی متفاوت از جریان عادی سینمای ایران باشد، در یک لوکیشن خاص، با یک کانسپت خاص و در نهایت یک کار متفاوت. خوشبختانه پخش جهانی این فیلم هم شروع شده و در سراسر دنیا به جشنواره‌های مختلف ارسال شده است. حتی این فیلم اکنون به بخش مسابقه جشنواره ریورس نیجریه راه پیدا کرده و چند روز دیگر رقابت جهانی آن با فیلم‌های رقیبش آغاز می‌شود.

 فیلیمو و فیلم‌نت در صدر نصب اپلیکیشن‌های نمایش خانگی؛ بیش از ۴۰ میلیون ایرانی تماشاگر موبایلی‌اند

فیلیمو و فیلم‌نت در صدر نصب اپلیکیشن‌های نمایش خانگی؛ بیش از ۴۰ میلیون ایرانی تماشاگر موبایلی‌اند

آمار نصب چهار اپلیکیشن اصلی شبکه نمایش خانگی نشان می‌دهد فیلیمو با بیش از ۴۳ میلیون نصب، در صدر این بازار قرار دارد و فیلم‌نت نیز با عبور از ۱۰ میلیون نصب، یکی از بازیگران اصلی تماشای آنلاین فیلم و سریال در موبایل است. بیش از ۴۰ میلیون ایرانی شبکه نمایش خانگی را روی موبایل خود تماشا می‌کنند.

 فیلم جدید کارگردان «بچه‌های آسمان» اکران می‌شود

فیلم جدید کارگردان «بچه‌های آسمان» اکران می‌شود

 «غذای نیمروز» با دریافت پروانه نمایش در فهرست آثار متقاضی اکران قرار گرفت.

 تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

آرمان امروز : این ایده که ویلیام شکسپیر در واقع نمایشنامه‌های خودش را ننوشته، باعث ایجاد سوء برداشت‌ها و توهمات زیادی شده است! اما آیا جایگزینی برای او وجود دارد؟ ویتنی گریسما مورخ فرهنگ عامه و کارشناس رسانه‌های جمعی در مطلبی که در سایت ادبی کالکتر (Collector) منتشر شده است، می‌گوید: این ایده [ ]

 رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

فیلم اکران‌نشده «استقامت» با بازی نیکلاس کیج، پس از آنکه یک نسخه از آن از دفتر نتفلیکس در هالیوود به سرقت رفت، باعث نگرانی فیلمسازان در این شهر شده است.