قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

قانون جالب مادر امباپه برای باشگاه فرزندش: تلفن همراه ممنوع!

مادر کیلیان امباپه استفاده از تلفن همراه را برای بازیکنان کان در زمان حضور در تمرینات ممنوع کرده است.
 قانون جالب مادر امباپه برای باشگاه فرزندش: تلفن همراه ممنوع!
ورزش سه نوشت: متیو بدمر، مدیر ورزشی جدید باشگاه فرانسوی کان، از پروژه‌ای که خانواده کیلیان امباپه در این باشگاه هدایت می‌کنند تمجید کرده و یک تصمیم را که بیش از همه توجه او را جلب کرده، برجسته کرده است: فائزه العماری، مادر ستاره رئال مادرید، استفاده از تلفن همراه را در داخل مرکز تمرین ممنوع کرده است.

بر اساس ادعای مطرح شده از سوی شبکه فرانسوی RMC، بدمر پس از ترک لو هاور به باشگاه سابقش بازگشته و می‌خواهد کان را به دسته دوم بازگرداند. او بر ساخت یک پروژه بلندمدت متمرکز است که از بخش جوانان تا تیم اول امتداد دارد. طرح ارائه شده توسط زیاد حمود، رئیس این باشگاه و العماری یکی از دلایل اصلی موافقت بدمر برای بازگشت به کان بود.

او گفت: «پروژه آنها در مورد بازیکنان جوان برای من اهمیت دارد. اگر می‌دیدید که چه اهمیتی به مسائل تحصیلی، اسکان و تغذیه داده می‌شود… فائزه (العماری) استفاده از تلفن همراه را در مرکز تمرین ممنوع کرد و این تصمیمی فوق‌العاده است. بازیکنان جوان با هم صحبت می‌کنند و با هم زندگی می‌کنند.»

بدمر از زمانی که این پست را بر عهده گرفته، امباپه را ملاقات نکرده اما امیدوار است پیامی برای او بفرستد: «بزرگ‌ترین لذت من این خواهد بود که به کیلیان بگویم: گوش کن، نگران ما نباش، ما به این موضوع رسیدگی خواهیم کرد، ممنون بابت پولی که در ابتدا سرمایه‌گذاری کردی. ما سعی خواهیم کرد این باشگاه را در سالم‌ترین وضعیت ممکن به تو بازگردانیم.»

تحت هدایت گائل کلیشی، سرمربی این تیم، کان رقابت‌های خود در دسته سوم فرانسه را از جمعه آینده آغاز می‌کند و در بازی افتتاحیه فصل، میزبان والنسین خواهد بود. امباپه و خانواده‌اش در تابستان ۲۰۲۴ حدود ۸۰ درصد از سهام این باشگاه را از طریق صندوق سرمایه‌گذاری خصوصی خود خریداری کردند.



 دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

برنا - گروه ورزشی: رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ بامدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال دیدار کردند.

 تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز چهارشنبه با فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان به صورت تلفنی گفت وگو کرد.

 پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ دنیا از پایداری ملت ایران و نیروهای مسلح حیرت کرد/ اگر چنین حمله‌ای به دیگر کشورها صورت می گرفت، به فروپاشی می‌انجامید/ از همراهی مردم در سختی‌ها قدردانی می‌کنم/ مردم عملکرد مسئولان را می سنجند

پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ دنیا از پایداری ملت ایران و نیروهای مسلح حیرت کرد/ اگر چنین حمله‌ای به دیگر کشورها صورت می گرفت، به فروپاشی می‌انجامید/ از همراهی مردم در سختی‌ها قدردانی می‌کنم/ مردم …

پزشکیان مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی، گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند. حفظ میهن، خدمت رسانی و احساس تعلق ملی در برابر بیگانگان ضرورت دارد. باید از همراهی مردم در سختی ها قدردانی کنم.

 پرسپولیس نفس استقلال خوزستان را گرفت؛ تیم تارتار صدرنشین بی رحم!

پرسپولیس نفس استقلال خوزستان را گرفت؛ تیم تارتار صدرنشین بی رحم!

برنا - گروه ورزشی: در ادامه بازی های هفته دوم لیگ برتر پرسپولیس در دیداری خانگی به مصاف استقلال خوزستان رفت که این دیدار با برتری سرخ پوشان پایتخت همراه شد.

 عکس ها / نگاهی به دکوراسیون رستوران لاکچری امیر قلعه‌نویی / میهمانان مشهور از امیر جعفری و محسن مسلمان تا عباس قادری و محمدرضا حیاتی

عکس ها / نگاهی به دکوراسیون رستوران لاکچری امیر قلعه‌نویی / میهمانان مشهور از امیر جعفری و محسن مسلمان تا عباس قادری و محمدرضا حیاتی

تصاویری از حضور چهره های سرشناس ورزش، سینما، موسیقی و رسانه در رستوران امیر قلعه نویی منتشر شده که در آن امیر جعفری، محسن مسلمان، عباس قادری و محمدرضا حیاتی در کنار یکدیگر دیده می شوند و این دورهمی مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.

 علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علی علیپور در روزی که کل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان خوب بودند، ستاره مسابقه بود.

 اگر بیشتر از این ساعت می‌خوابید، شما در معرض ابتلا به آلزایمر هستید

اگر بیشتر از این ساعت می‌خوابید، شما در معرض ابتلا به آلزایمر هستید

زیاد خوابیدن همیشه نشانه سلامت نیست؛ پژوهشی جدید ارتباط خواب طولانی با یکی از نشانگرهای آلزایمر را نشان داده است.

 رئیس‌جمهور: مذاکره به معنای تسلیم نیست

رئیس‌جمهور: مذاکره به معنای تسلیم نیست

رئیس‌جمهور، مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند.