قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

افشای جزئیات جدید از انیمیشن «منجمد ۳»؛ عروسی پرزرق و برق در راه است

کمپانی دیزنی سرانجام سکوت خود را شکست و نخستین جزئیات از فیلم در دست ساخت «منجمد ۳» (Frozen 3) را منتشر کرد. این اثر انیمیشنی محبوب و پرطرفدار قرار است در ۲۴ نوامبر ۲۰۲۷ (۳ آذر ۱۴۰۶) روی پرده سینماها برود.
 افشای جزئیات جدید از انیمیشن «منجمد ۳»؛ عروسی پرزرق و برق در راه است

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از ددلاین، با بازگشت داستان به سرزمین برفی و رویایی «آرندل»، صداپیشگان محبوب همیشگی یعنی کریستن بل در نقش پرنسس آنا، ادینا منزل در نقش السا، جاناتان گروف در نقش کریستوف و جاش گد در نقش آدم‌برفی دوست‌داشتنی، اولاف، بار دیگر صداپیشگی کاراکترهای اصلی را بر عهده خواهند داشت.

اگرچه تیم تولید همچنان جزئیات کامل پیرنگ داستان را محرمانه نگه داشته است، اما اطلاعات تاییدشده نشان می‌دهد که در این قسمت بالاخره شاهد مراسم ازدواج آنا و کریستوف خواهیم بود. از سوی دیگر، اولاف نیز در این مسیر تنها نمی‌ماند و با ورود شخصیتی تازه به نام «سامانتا»، وارد یک ماجرای عاشقانه و جذاب می‌شود. در کنار این اتفاقات شیرین، آرامش آرندل با ظهور یک شخصیت شرور و تهدیدکننده جدید به چالش کشیده خواهد شد.

دیزنی نخستین طرح‌های مفهومی این پروژه را با هنرمندی بریتنی لی منتشر کرده که در آن السا سوار بر اسبی سفید و آنا سوار بر گوزنی قهوه‌ای دیده می‌شوند. کریستن بل نیز مدتی پیش در گفتگویی اعلام کرد که مراحل تولید کلید خورده است، هرچند شایعات مربوط به دریافت دستمزد ۶۰ میلیون دلاری خود را تکذیب کرد.

نکته شگفت‌انگیز دیگر برای طرفداران این است که قسمت چهارم «منجمد» نیز هم‌زمان در دست ساخت قرار دارد. وظیفه ساخت موسیقی و ترانه‌های ماندگار برای هر دو قسمت آینده همچون گذشته بر عهده زوج هنرمند و برنده اسکار، کریستن اندرسون-لوپز و رابرت لوپز خواهد بود.

قسمت نخست «منجمد» در سال ۲۰۱۳ بر اساس داستان «ملکه برفی» هانس کریستین اندرسن ساخته شد و با فروش جهانی ۱.۳ میلیارد دلاری و دریافت دو جایزه اسکار به یک پدیده تاریخی تبدیل شد. دنباله آن در سال ۲۰۱۹ نیز رکورد شکست و به فروش ۱.۴۵ میلیارد دلاری دست یافت. حالا همه نگاه‌ها به پاییز ۱۴۰۶ دوخته شده تا مشخص شود آیا قسمت سوم می‌تواند رکوردهای گذشته را جابه‌جا کند یا خیر.





 دزدی هنری در سالزبورگ
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دزدی هنری در سالزبورگ

نمایش بزرگداشت دویست وهفتادمین سالگرد تولد ولفگانگ آمادئوس موتزارت در شهر زادگاهش، سالزبورگ با یک سرقت گسترده به‌طور جدی خراب شد.

 واقعگرای پرشور
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

افشین علا شاعر برجسته کشور ناگفته‌های بسیار مهمی از گلایه‌هایش در فتنه 88 و نوع برخورد امام شهید را بیان کرد.

 عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا
۱۷ ساعت قبل / سایت صبانیوز

عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا

پگاه زارعی/ صبا، پس از ۱۴ سال دوری از قاب تلویزیون، سیدمحمد سادات اخوی امسال با برنامه «چهارگاه» به آنتن شبکه چهار سیما بازگشت و این بازگشت، با میزبانی برنامه «دچار» در شبکه نسیم ادامه یافت؛ برنامه‌ای که کوشیده از زاویه‌های ادبی، هنری و تاریخی به واقعه عاشورا نگاه کند. سیدمحمد سادات اخوی در این

 مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم

روایت صادق آهنگران از نسل مداحان دیروز و امروز و ماجرای نماهنگ مشترک با حسین طاهری

 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.