قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

مأموریت نخستین سوپرناو هواپیمابر چین علیه آمریکا در اقیانوس آرام آغاز می‌شود

برنامه ناو هواپیمابر چین حول یک مفهوم راهبردی متفاوت از نیروی دریایی آمریکا در حال توسعه است و انتظار می‌رود از ناوها به عنوان اجزای یک سامانه نظامی منطقه‌ای گسترده‌تر استفاده شود، برخلاف مدل آمریکایی که گروه‌های تهاجمی ناو هواپیمابر را در جهان مستقر می‌کند.
 مأموریت نخستین سوپرناو هواپیمابر چین علیه آمریکا در اقیانوس آرام آغاز می‌شود

به گزارش اطلاعات آنلاین، برندن مولوانی، مدیر موسسه مطالعات هوافضای چین، در این مورد اظهار داشت: «صرفاً به این دلیل که آنها تجهیزات مشابهی دارند، به این معنی نیست که از آن به همان روشی که ایالات متحده استفاده می‌کند، استفاده خواهند کرد.» او استدلال کرد که اهداف راهبردی، ماموریت‌ها و چالش‌های عملیاتی چین اساساً با مواردی که ایالات متحده با آن مواجه است تفاوت دارد، به این معنی که پکن احتمالاً راه‌حل‌های خود را توسعه خواهد داد.

ایالات متحده دکترین ناو هواپیمابر خود را عمدتاً حول توانایی اعمال قدرت هوایی در فواصل بسیار دور تدوین کرد، به طوری که گروه‌های ضربت ناو هواپیمابر آن هزاران کیلومتر از خاک ایالات متحده فاصله دارند و بدون نیاز به دسترسی به پایگاه‌های هوایی خارجی، منبعی متحرک از نیروی هوایی رزمی را فراهم می‌کنند. چین با محیط جغرافیایی بسیار متفاوتی روبرو است، چرا که مهم‌ترین مناطق عملیاتی بالقوه نیروی دریایی آن نسبتاً نزدیک به خط ساحلی چین قرار دارند. تنگه تایوان، دریای چین شرقی، دریای چین جنوبی و غرب اقیانوس آرام همگی در دسترس زیرساخت‌های نظامی زمینی گسترده چین هستند.

چین دارای شبکه گسترده‌ای از هواپیماهای زمینی، موشک‌های ضد کشتی دوربرد، سامانه‌های دفاع هوایی، ماهواره‌ها و نیروهای موشکی است. این قابلیت‌ها می‌توانند از نیروهای دریایی که در غرب اقیانوس آرام فعالیت می‌کنند، پشتیبانی کنند، نوع پشتیبانی که یک ناو هواپیمابر آمریکایی معمولاً باید به صورت ارگانیک ایجاد کند یا از طریق پایگاه‌های متحدان و خارج از کشور به دست آورد. این تفاوت‌های بالقوه در دکترین مهم هستند، زیرا چین به سمت یک نیروی ناو هواپیمابر بسیار بزرگ‌تر حرکت می‌کند. پنتاگون ارزیابی کرده است که پکن می‌تواند ناوگان خود را تا سال 2035 به ۹ ناو هواپیمابر گسترش دهد و قابلیت‌های نمایش قدرت دریایی را به طرز چشمگیری افزایش دهد.

پشتیبانی از دارایی‌های زمینی مانند جنگنده‌ها و موشک‌اندازهای متحرک می‌تواند یک معماری نظامی چندلایه ایجاد کند که در آن یک ناو هواپیمابر چینی مجبور نباشد هر مأموریتی را به تنهایی انجام دهد. جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های نیروی هوایی می‌توانند قدرت هوایی اضافی را فراهم کنند، در حالی که موشک‌های بالستیک و کروز ضد کشتی دوربرد می‌توانند نیروهای سطحی …


پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم

سخنگوی سپاه اعلام کرد که ایران با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار خواهد گرفت.
 خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!
سایت تابناک

خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه های صبح امروز 29 مرداد ماه. با ما باشید.
 جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق
سایت تابناک

جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق

هشتگی که دیروز قالیباف با آن توییت زد، ترند عراقی‌ها شده است.
 عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است
سایت جهان صنعت نیوز

عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است

وزیر خارجه ایران در واکنش به تهدیدهای اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران تاکید کرد: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت.
 به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان
سایت ایران آنلاین

به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان

وزیر علوم با اشاره به شهادت شماری از دانش‌آموزان و داوطلبان آزمون سراسری در جریان تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان، گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است که پس از تصویب، امکان اعمال آن برای مشمولان فراهم خواهد شد.
 واکنش وزیر خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید علیه ایران:
سایت ایران آنلاین

واکنش وزیر خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید علیه ایران:

وزیر امور خارجه نوشت: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد.
 سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران گفت: قدرت تخریب سرهای جنگی به‌کار رفته در موشک‌های سپاه بسیار فراتر از نمونه‌های استفاده‌شده در جنگ‌های پیشین است و اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته متفاوت خواهد بود.
 طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه
سایت آفتاب نیوز

طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه

طرح مقابله با نفوذ باعث افزایش محدودیت‌ها و نگرانی‌هایی درباره خودسانسوری در جامعه شده است.