قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

پزشکیان: دشمن می‌داند چه کسانی را ترور می‌کند

رئیس‌جمهوری از آمادگی دولت برای مشارکت در طرح‌های فناورانه جهاد دانشگاهی خبر داد و دعوت کرد که در جلسه‌ای جداگانه با حضور نخبگان و دانشمندان این نهاد، مسائل و مشکلات، همچنین راه‌های همکاری میان دولت و جهاد دانشگاهی به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.
 پزشکیان: دشمن می‌داند چه کسانی را ترور می‌کند

مسعود پزشکیان در آیین گرامیداشت چهل‌وششمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی امروز (۱۸ مرداد) با گرامیداشت یاد امام راحل، رهبر شهید انقلاب و شهدای جنگ و امنیت ایران اسلامی از جمله شهید علی لاریجانی، تأکید کرد: تمام این شهدا جان عزیز خود را در راه اعتلای نام و عظمت ایران فدا کردند.

رئیس‌جمهوری با اشاره به سندی که از سوی رئیس‌جهاد دانشگاهی در ابتدای این مراسم در زمینه عضویت پزشکیان به‌عنوان رئیس کمیته پزشکی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی از تاریخ ۲۴ شهریور ۱۳۵۹ ارائه شد، به مرور خاطرات دوران عضویت و سابقه حضور خود در جهاد دانشگاهی و چگونگی تاسیس این نهاد پرداخت و گفت: امروز نیز همان آدم هستم، با همان فکر و اندیشه و باور انقلابی؛ معتقدم که باید برای اعتلای کشور و سربلندی ایران تمام تلاش خود را بکار گیریم.

پزشکیان با تأکید بر اینکه اعتماد به جوانان این مملکت موجب می‌شود که هیچ مانعی نتواند ما را از پیشرفت و توسعه باز دارد، به دستاوردهای فناورانه جهاد دانشگاهی اشاره و اظهار کرد: ابتکاراتی که امروز در اینجا رونمایی شد، بسیار ارزشمند و قابل قدردانی است، گنجی که در این دانش و ژن‌ها نهفته است، غیرقابل محاسبه است.

رئیس‌جمهوری سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری‌های نوین را یکی از نیازهای ضروری کشور دانست و تصریح کرد: اگر در این حوزه کار کنیم، دیگر نیاز به وابستگی نفت و گاز نیست، دشمنان نیز نمی‌توانند ما را تحریم و تلاش کنند از طریق تحریم مقابل رشد و توسعه ما بایستند. ما امروز نیازمند دانشمندان و انسان‌هایی هستیم که پیشرو باشند و گره از مشکلات جامعه بگشایند.

وی از پرداخت حقوق اندک به نخبگان و دانشمندان جوان انتقاد و بر لزوم پرداخت حقوق واقعی و منطبق با شرایط جامعه و تأمین معیشت آنان تأکید کرد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش به نقشه‌ها و اقدامات دشمن در ترور دانشمندان و افراد برجسته، همچنین هدف قرار دادن مراکز علمی و پژوهش ایران اشاره کرد و گفت: دشمن می‌داند چه کسانی را ترور می‌کند. آنان کسانی را ترور می‌کنند که گره‌گشا و حلال مسائل و مشکلات جامعه ما هستند، نه کسانی که در خود فرو رفته و گرفتار منیت و خودخواهی‌های خود هستند. آنان مراکز علمی ما را هدف قرار می‌دهند چون با توانمندی ایران مخالف هستند.

رئیس‌جمهوری جاری شدن روحیه جهادی را راه‌حل بسیاری …





 پرواز دوباره قیمت خودرو؛ پژو ۲۰۷ و کوییک رکورد زدند
۲۶ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پرواز دوباره قیمت خودرو؛ پژو ۲۰۷ و کوییک رکورد زدند

بازار خودرو امروز پس از چند روز نوسان، در بخشی از معاملات با افزایش قیمت همراه شد.

 تخریب ساختمان ۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی میگون | تصاویر
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تخریب ساختمان ۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی میگون | تصاویر

عملیات اجرای حکم قطعی دادگاه برای قلع‌وقمع و اعاده به وضع سابق یک ساختمان ۱۰ طبقه و ۳۰ واحدی غیرمجاز در پلاک ۲۰ منطقه میگون شمیرانات آغاز شد؛ بنایی که در عرصه‌ای به مساحت حدود ۳ هزار و ۶۵۰ مترمربع از اراضی ملی احداث شده و ارزش آن بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

 آماده به کار ۹۹.۸ درصد پله‌های برقی خطوط مترو
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آماده به کار ۹۹.۸ درصد پله‌های برقی خطوط مترو

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: ۱۳۷۸ پله‌برقی در حال حاضر در متروی تهران وجود دارد که با آماده به کاری ۹۹.۸ درصد پله های برقی به مردم خدمت ارائه می‌دهیم و تنها ممکن است در روز تعداد محدودی از پله‌های برقی به صورت ساعتی از مدار خارج شوند که ما به سرعت آن‌ها را به مدار بر می‌گردانیم.

 از سرعت عجیب یک ستاره تا رازهای سیاهچاله؛ چرا S۳۰۱ مهم است؟
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

از سرعت عجیب یک ستاره تا رازهای سیاهچاله؛ چرا S۳۰۱ مهم است؟

خبر «ستاره‌ای سریع‌تر از نور» در حالی منتشر شده که اخترشناسان تأکید می‌کنند چنین چیزی از نظر علمی درست نیست و سرعت این ستاره همچنان کمتر از سرعت نور است. اهمیت کشف این ستاره، سرعت بسیار بالای آن و امکان مطالعه ویژگی‌های سیاهچاله مرکزی راه شیری از طریق بررسی مدار و حرکت این ستاره است.

 فوری/ شاخص بورس از مرز تاریخی عبور کرد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

فوری/ شاخص بورس از مرز تاریخی عبور کرد

اقتصادنیوز: شاخص بورس از مرز تاریخی ۶ میلیون واحد عبور کرد.

 مقام ارشد ناتو: هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد
۳۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

مقام ارشد ناتو: هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد

یک مقام ارشد ناتو تاکید کرد که هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد.