قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۴ ساعت قبل

مقصد بعدی ستاره پرسپولیس، استقلال است؟

در فاصله کمتر از یک ماه تا آغاز لیگ برتر زنان، آینده زهرا قنبری به یکی از مهم‌ترین ابهامات پرسپولیس تبدیل شده است؛ بازیکنی که گفته می‌شود تمایلی به ادامه همکاری با نیلوفر اردلان ندارد.
 مقصد بعدی ستاره پرسپولیس، استقلال است؟

خبر ورزشی نوشت: لیگ برتر زنان در شرایطی وارد نوزدهمین دوره خود می‌شود که حضور همزمان دو باشگاه بزرگ پایتخت توجه بیشتری را به این مسابقات جلب کرده است. پرسپولیس فصل گذشته برای نخستین‌بار در لیگ برتر زنان حضور پیدا کرد و استقلال نیز در فصل جدید به جمع تیم‌های حاضر در بالاترین سطح فوتبال زنان ایران اضافه خواهد شد.

طبق برنامه سازمان لیگ مراسم قرعه‌کشی مسابقات روز سوم شهریور برگزار خواهد شد و ۱۰ تیم شرکت‌کننده رقبای خود را خواهند شناخت. مسابقات نیز از روز بیستم شهریور آغاز خواهد شد و دو تیم سرخابی برای اولین‌بار در تاریخ فوتبال زنان مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت.

استقلال در نخستین فصل حضور خود در لیگ برتر زنان هدایت تیمش را به مریم ایراندوست سپرده است و آبی‌پوشان فعالیت خود را برای ساختن تیمی مدعی آغاز کرده‌اند. استقلال در روزهای اخیر نیز با هاجر دباغی کاپیتان پیشین سپاهان و بهترین گلزن تاریخ این باشگاه قرارداد امضا کرده است و به دنبال تقویت بیشتر فهرست خود خواهد بود.

پرسپولیس با چند خروجی مهم روبه‌رو شده است

شرایط پرسپولیس در آستانه فصل جدید متفاوت از استقلال دنبال می‌شود و سرخ‌پوشان علاوه بر تعیین تکلیف نیمکت باید فهرست بازیکنان خود را نیز مدیریت کنند. پرسپولیس فصل گذشته نخستین حضورش در لیگ برتر را تجربه کرد و در پایان مسابقات در رتبه هفتم قرار گرفت.

عملکرد فصل گذشته باعث شد مدیران باشگاه تصمیم به تغییر سرمربی بگیرند و نیلوفر اردلان را برای هدایت تیم انتخاب کنند. در کنار تغییر روی نیمکت چند بازیکن نیز از پرسپولیس جدا شده‌اند و همین مسئله باعث شده است ترکیب فصل آینده سرخ‌پوشان با تغییرات قابل توجهی مواجه شود.

ثنا صادقی و فاطمه قاسمی از جمله بازیکنانی هستند که جدایی آنها از پرسپولیس قطعی شده است و خروج این نفرات می‌تواند روی ساختار تیم در فصل آینده تأثیر بگذارد. با این حال مهم‌ترین ابهام پرسپولیس همچنان به وضعیت زهرا قنبری مربوط می‌شود و آینده این بازیکن می‌تواند شرایط سرخ‌پوشان را بیش از پیش تغییر دهد.

قنبری در آستانه جدایی از پرسپولیس؟

زهرا قنبری یکی از مهم‌ترین بازیکنان پرسپولیس در فصل گذشته محسوب می‌شد و کاپیتان تیم ملی زنان ایران نیز به شمار می‌رود. قنبری به دلیل تجربه بالا و توانایی گلزنی یکی …



 سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد
۴۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد

سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: وضعیت تنگه هرمز باید به قبل از بحران بازگردد و ما بر ضرورت آزادی دریانوردی در آن تأکید داریم.

 شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران  | آیا چین عملیات  «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است
۳۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران | آیا چین عملیات «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است

اقتصادنیوز: به باور علی واعظ، مشکل اساسی واشنگتن این است که بسیاری از همسایگان ایران انگیزه‌ای برای پیوستن کامل به این فشارها ندارند. او معتقد است کشورهای منطقه نمی‌توانند همسایه خود را به طور کامل از خود برانند و برخی نیز از اساس تمایلی ندارند تا آمریکا و اسرائیل در این جنگ به پیروزی کامل برسند.

 بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی

خانه تئاتر در بیانیه‌ای نسبت به تصویب کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» توضیحاتی ارائه کرد.

 اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس
۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس

حوادث رکنا، هوشیاری مأموران پلیس راه آذربایجان شرقی هنگام گشت‌زنی در محور ارومیه ـ تبریز، به کشف یک مرد جوان از صندوق عقب یک دستگاه پژو پارس و دستگیری 3 متهم با 2 خودرو منجر شد.

 روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟
۲۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟

برتری هسته‌ای آمریکا نتوانست ایران را وادار به تسلیم کند و نشان داد سلاح هسته‌ای بیشتر ابزار بازدارندگی است تا وادارسازی.

 معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ

سامسونگ کاور ایران با بیش از ۱۲ سال سابقه فعالیت، به‌عنوان یکی از مراجع تخصصی و معتبر لوازم جانبی سامسونگ در کشور شناخته می‌شود که تضمین اصالت ۱۰۰ درصدی محصولات را در کنار تنوع بالای قاب و کاور ارائه می‌دهد.