قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

شاید جنگ ایران تا آمدن دولت بعدی آمریکا ادامه پیدا کند

واشنگتن و تهران در شرایط کنونی آمادگی پذیرش مصالحه‌ای قاطع را ندارند؛ ازاین‌رو، احتمال می‌رود درگیری‌های نظامی محدود و مذاکرات دیپلماتیک تا زمان آغاز به کار دولت بعدی آمریکا در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۹ ادامه یابد.
 شاید جنگ ایران تا آمدن دولت بعدی آمریکا ادامه پیدا کند
به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از روزنامه وال استریت ژورنال، شیوه مدیریت جنگ با ایران از سوی دونالد ترامپ با انتقادهای فزاینده در میان هر دو حزب اصلی آمریکا روبه‌رو شده است. منتقدان می‌گویند ایالات متحده نه منابع نظامی کافی برای ورود به یک جنگ طولانی داشت، نه از حمایت سیاسی داخلی لازم برخوردار بود و ترامپ پس از انجام حملات مکرر علیه ایران، از روز هفتم جنگ دنبال راهی برای پایان دادن به درگیری‌ها می‌گشت.

گرچه برخی کارشناسان سیاست خارجی این جنگ را یک شکست راهبردی برای آمریکا توصیف کرده‌اند، اما هنوز برای ارزیابی کامل پیامدهای بلندمدت آن زود است. همچنین با وجود مصرف حجم چشمگیری از مهمات نظامی و ناکامی در دستیابی به اهداف اصلی، این جنگ در مقایسه با مداخله نظامی آمریکا در لبنان در سال ۱۹۸۲ که به کشته شدن ۲۴۱ نظامی آمریکایی انجامید، تلفات انسانی بسیار کمتری داشته است.

تصمیم ترامپ برای حمله به ایران بیش از آنکه بر توصیه‌های مشاوران امنیت ملی یا وعده‌های او به حامیان سیاسی‌اش استوار باشد، ناشی از قضاوت شخصی خود او بوده است. همچنین ادعا می‌شود که بسیاری از دولت‌های خارجی، دوران ریاست‌جمهوری ترامپ را یک مقطع استثنایی در سیاست آمریکا می‌دانند و آن را نماینده سیاست خارجی بلندمدت ایالات متحده در نظر نمی‌گیرند.

سریع‌ترین راه برای کاهش هزینه‌های این درگیری، خروج ایالات متحده از رویارویی با ایران و از میان برداشتن انگیزه تهران برای اعمال فشار بر واشنگتن از طریق تنگه هرمز است. چنین اقدامی می‌تواند به بازگشایی سریع این گذرگاه حیاتی انرژی کمک و همزمان جایگاه تولیدکنندگان نفت خارج از منطقه خلیج فارس، از جمله ایالات متحده، را تقویت کند.

با این حال، واشنگتن و تهران در شرایط کنونی آمادگی پذیرش مصالحه‌ای قاطع و آتش‌بس فوری و پایدار را ندارند؛ پس، احتمال می‌رود درگیری‌های نظامی محدود و مذاکرات دیپلماتیک تا زمان آغاز به کار دولت بعدی آمریکا در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۹ ادامه پیدا کند. هر چند عامل انتخابات میان‌دوره‌ای پاییز امسال را هم نباید از نظر دور داشت که می‌تواند پایگاه ترامپ را تقویت یا به شدت متزلزل کند.



 ترفند آمریکا برای جلوگیری از انهدام رادارهایش توسط موشک های نقطه زن ایرانی

ترفند آمریکا برای جلوگیری از انهدام رادارهایش توسط موشک های نقطه زن ایرانی

پس از آنکه ایران در جریان جنگ، پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه از جمله رادار AN/TPY-۲ در اردن را هدف قرار داد، واشنگتن به‌دنبال نسل تازه‌ای از رادارهاست که ظرف چند ساعت مستقر و در چند دقیقه جمع‌آوری شوند تا پیش از رسیدن آتش دشمن از محل بگریزند.

 تهدیدی بدتر از تحریم‌های واشنگتن برای ایران در راه است؟

تهدیدی بدتر از تحریم‌های واشنگتن برای ایران در راه است؟

یک مقام پیشین وزارت خارجه آمریکا مدعی شد قطع روابط تجاری امارات، بسیار مؤثرتر از تحریم‌های مستقیم واشنگتن عمل می‌کند.

 روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد

روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد

توافق دمشق-مسکو موقعیت ممتاز روسیه در سوریه تحت اسد را پایان می‌دهد، اما دسترسی مورد نیاز برای باقی ماندن به عنوان یک بازیگر منطقه‌ای را حفظ می‌کند.

 تأکید مقامات قطر و حماس بر لزوم فشار جهانی بر اسرائیل

تأکید مقامات قطر و حماس بر لزوم فشار جهانی بر اسرائیل

نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر در دیدار با رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس بر لزوم اعمال فشار جامعه جهانی بر رژیم صهیونیستی برای عمل به تعهداتش، تأکید کرد.

 آخرین نظرسنجی در اسرائیل؛ پیشتازی «گادی آیزنکوت»، نتانیاهو در جایگاه دوم

آخرین نظرسنجی در اسرائیل؛ پیشتازی «گادی آیزنکوت»، نتانیاهو در جایگاه دوم

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مؤسسه «کانتار» که در شبکه ۱۱ تلویزیون اسرائیل منتشر شد، از تداوم پیشتازی «گادی آیزنکوت»، رئیس حزب «یاشار» در رقابت‌های انتخاباتی کنست...

 نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

آرمان امروز-سرویس بین الملل: یک کانال عبری گزارش داد که حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در جدیدترین نظرسنجی با کاهش محبوبیت مواجه شد. بر اساس نظرسنجی منتشرشده از سوی شبکه کان اسرائیل، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با اختلافی اندک از حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش، عقب [ ]

 ترامپ در تقابل با ایران به بن‌بست رسید

ترامپ در تقابل با ایران به بن‌بست رسید

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در گزارشی انتقادی با بررسی سیاست‌های دونالد ترامپ در قبال جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد که واشنگتن در تمامی محورهای تقابل با تهران با بن‌بست کامل مواجه شده است.

 ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم

ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم

پس از سقوط اسد و تشدید حضور اسرائیل در سوریه، ترکیه و اسرائیل اکنون در آستانه رویارویی مستقیم قرار گرفته‌اند؛ سناریویی که می‌تواند آمریکا را دچار وحشت و بحران خطرناک کند.