قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

۱۸ میلیون مجرد بالای ۴۵ سال؟ باید نشانه‌های بحران اجتماعی را جدی گرفت

اینکه در کشور ما ۱۸ ملیون مجرد بالای ۴۵ سال وجود دارد، یعنی بخش چشمگیری از مردم دچار آسیب‌های روانی، اقتصادی و… هستند که می‌تواند تهدیدی برای آرامش جامعه باشد.
 ۱۸ میلیون مجرد بالای ۴۵ سال؟ باید نشانه‌های بحران اجتماعی را جدی گرفت

امان‌الله قرایی‌مقدم در گفتگو با اطلاعات آنلاین در واکنش به خبر «۱۸ ملیون مجرد بالای ۴۵ سال» اظهار داشت: ازدواج امری لازم برای جامعه بشری است تا افراد برای ادامه زندگی خود هدف و برنامه مشخصی داشته باشند. اینکه در کشور ما 18 ملیون مجرد بالای 45 سال وجود دارد، نشانه بارز یک فاجعه است. این آمار یعنی بخش مهمی از مردم دچار آسیب‌های روانی، اقتصادی و… هستند که می‌تواند تهدیدی برای آرامش جامعه قلمداد شود.

آسیب‌شناس مسائل اجتماعی در ادامه گفت: بحران ازدواج در بالای 90 درصد مجردها ریشه در محدودیت‌های شدید اقتصادی دارد. در واقع وقتی قیمت طلا و محصولات خانگی در یک سال بیش از ۳۰۰ درصد افزایش قیمت روبرو شده است، کاملا طبیعی است که جوان ایرانی حتی نتواند برای تشکیل خانواده «فکر» کند. وقتی تعداد آنهایی که ازدواج برایشان محال شده، جامعه به استقبال آسیب‌های جدی می‌رود. در واقع از آنجا که تجرد یکسری از الزام‌های ابتدایی زندگی را از فرد مجرد سلب می‌کند، به خودی خود واکنش‌های منفی در پی خواهد داشت. یک نمونه‌اش فردی است که به دلیل تنگدستی مجبور به تحمل تنهایی است، در این شرایط سراغ شغل‌هایی می‌رود که برای چرخه اقتصادی کشور مضر است.

او همچنین افزود: عصبی بودن و پرخاشگری یکی از محصولات بلاتکلیفی و ناامیدی محض است. به این معنی که کوچه و خیابان شهرهای ما شاهد تردد افرادی است که خود را در بن‌بست مطلق می‌بینند و به همین دلیل قابلیت رفتار منفی دارند، بدون اینکه بدانند رفتارشان چقدر آسیب‌رسان است!

وی توضیح داد: در کنار اینکه ازدواج در جامعه ما دشوار شده، به همان مقدار میزان طلاق هم سال به سال بیشتر می‌شود. در نتیجه باید اذعان داشت، کانون خانواده که به خودی خود یکی از ارزش‌های جامعه است، تهدید جدی می‌شود. همین کافی است تا تصمیم‌گیران سطوح بالای حاکمیتی باید همه هم و غم‌شان را برای حل بحران اقتصادی به کار بگیرند تا تبعات بحران مالی که یکی از مهم‌ترین‌شان سخت شدن ازدواج است، روز به روز کمتر شوند.

قرایی‌مقدم در پایان یادآور شد: اینکه با نظام استکبار در تقابل هستیم و به همین دلیل چرخه اقتصادمان قفل شده، امری واضح است. اما بی‌تفاوتی نسبت به موانع ازدوج با هیچ متر و معیار و بهانه‌ای توجیه نمی‌شود.





 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟

اقتصادنیوز: محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو در برابر نظام‌های مبتنی بر مدیریت مطلق و برنامه‌ریزی از بالا، از آزادی و نظام‌های آزاد دفاع می‌کنند. در اندیشه راجر اسکروتن نقطه‌ای وجود دارد که در آن محافظه‌کاری و لیبرالیسم به هم می‌رسند: دفاع همزمان از وحدت ملی، مرزها، جامعه مشخص و نهادهای کهن از یک سو، و دفاع جدی از آزادی از سوی دیگر.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۵ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.