قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۴۴ ساعت قبل

میکرودراما همان ویدیوهای اینستاگرامی نیست!/ جشنواره محل کشف استعدادهاست

مجید توکلی با توضیحاتی درباره پدیده جدید این روزها در عرصه سریال‌سازی که با عنوان میکرودراما شناخته می‌شود تأکید کرد که این نوع سریال‌ها با ویدیوهای اینستاگرامی تفاوت دارند.
 میکرودراما همان ویدیوهای اینستاگرامی نیست!/ جشنواره محل کشف استعدادهاست

مجید توکلی، کارگردان سینما در گفت‌وگو با ایلنا، درباره‌ی میکرودراما یا سریال‌های عمودی که به عنوان پدیده‌ای نوظهور در حال فراگیری است، گفت: سریال‌های میکرودراما که با نام‌های ورتیکال دراما نیز شناخته می‌شوند، نخستین بار در چین و در اواخر دهه‌ی ۲۰۱۰ میلادی، یعنی پیش از دوران همه گیری کرونا، شکل گرفت. 

وی اضافه کرد: چین نقشی بنیادین در پایه‌گذاری این مدل ایفا کرد و سپس به ایالات متحده و پس از آن به اروپا گسترش یافت. این پدیده، تأثیر چشم گیری بر اقتصاد صنعت سرگرمی گذاشته و به گمان من، در آینده‌ای نه چندان دور، نه تنها در عرصه‌ی بین المللی، بلکه در ایران نیز با استقبال گسترده رو به رو خواهد شد و فرایند سریال‌سازی را به صنعتی پویا و پرمخاطب تبدیل می‌کند. 

وی با اشاره به نشانه‌های این اقبال در داخل بیان کرد: ما در کل دنیا با تغییر رفتار مخاطب روبرو هستیم. در ایران از یک سو پلتفرم‌های اختصاصی دارند برای تولید و نمایش این نوع سریال‌ها راه اندازی می‌شوند و از سوی دیگر، سکوهای شناخته شده نیز جشنواره‌هایی را به این گونه از محتوا اختصاص داده‌اند و شنیده‌ام بخش microdrama هم راه‌اندازی کرده‌اند. 

وی درباره تفاوت این سریال‌ها با محتوای اینستاگرامی نیز توضیح داد: سریال‌های ورتیکال را نباید با اینستاگرام یکی دانست؛ چرا که وجه اشتراک آن‌ها صرفاً در عمودی بودن قاب خلاصه می‌شود نه چیز دیگر. 

این کارگردان سینما درباره تفاوت‌های فرمی و ساختاری قاب عمودی این سریال‌ها عنوان کرد: در قاب افقی، امکان استفاده از پهنای تصویر برای نمایش ارتباط میان چند شخصیت، معماری فضا، و حرکت در کادر فراهم است. اما در قاب عمودی، توجه به چهره و بدن انسان‌ها معطوف می‌شود. در این فرم، بازیگران نقشی محوری پیدا می‌کنند، کلوزآپ‌ها جلوه می‌کنند، و عمق میدان یا حرکت عمودی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌شوند. افزون بر این، عناصری چون پیام‌های متنی، تماس تصویری، نوتیفیکیشن‌ها و صفحه نمایش گوشی موبایل می‌توانند خود به بخشی از زبان روایت در این گونه سریال‌ها تبدیل شوند؛ یعنی در قاب عمودی، بر خلاف نسبت تصویر ۱۶:۹ در سریال‌های افقی، ابزار موبایل به عنوان جزئی از روایت عمل می‌کند و این تفاوت بنیادین، آن را به فرم رواییِ مستقل و بدیع تبدیل ساخته …




 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]

 محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

حجت الاسلام محمد حکیمی برادر استاد محمدرضا حکیمی در یادداشتی به مناسبت پنجمین سال درگذشت ایشان، ضمن مروری بر اندیشه‌های محمدرضا حکیمی به ویژه در زمینه عدالت و مبارزه با فقر در اندیشه قرآنی و اهل بیت و با تاکید بر دوری سیاست و اقتصاد در این روزها با آنچه باید باشد و مظلومیت انسان محروم و بی‌پناه در جامعه امروز ایران، اعلام کرد هرگونه انتساب ملکی به عنوان «منزل علامه محمدرضا حکیمی» و هرگونه اقدام، ثبت، بهره‌برداری فرهنگی یا تبلیغی بر پایهٔ چنین انتسابی، بدون رضایت صاحبان حق و برخلاف وصیت و ترتیبات مقرر از سوی آن عزیز از دست رفته، فاقد رضایت شرعی ماست و در فرض تصرف در حقوق اشخاص یا مخالفت با وصیت معتبر، نمی‌توان آن را به نام تکریم آن مرحوم توجیه کرد.

 کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد

کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد

دوربین را روی سه‌پایه و مقابل یک آینه بزرگ قرار داد؛ خودش در مقابل آن ایستاد و شاتر را زد.

 بازار سیاه بلیت تئاتر؛ از دلایل و آسیب‌ها تا توضیحات سایت فروش بلیت

بازار سیاه بلیت تئاتر؛ از دلایل و آسیب‌ها تا توضیحات سایت فروش بلیت

بازار سیاه بلیت، این روزها به یکی از پرتکرارترین موضوعات تئاتر تبدیل شده است. در شرایطی که شمار زیادی از تماشاگران امکان مالی خرید بلیت‌های رسمی‌۵۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومانی بعضی نمایش‌ها را ندارند، بازار سیاه این بلیت‌ها با چند برابر قیمت اصلی ظاهرا پررونق است.

 هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است.

 جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

اما اهمیت «ادیسه» نولان در این نیست که بالاخره یکی از بزرگ‌ترین حماسه‌های جهان را با امکانات عظیم سینمای معاصر به تصویر کشیده است. اهمیت واقعی فیلم در پرسشی است که زیر تمام این شکوه و هیاهو جریان دارد:آیا انسان واقعاً می‌تواند به خانه بازگردد؟

 «تاکسی‌سواری» سروش صحت سریال شد/ محمد نادری در کمدی جدید اطیابی

«تاکسی‌سواری» سروش صحت سریال شد/ محمد نادری در کمدی جدید اطیابی

سریال «تاکسی‌» که برگرفته از کتاب «تاکسی‌سواری» سروش صحت است این روزها به کارگردانی حسن نوری در حال تولید است. همچنین مسعود اطیابی این روزها تازه‌ترین تجربه تلویزیونی خود را با «نسخه آزمایشی» رقم می‌زند؛ مجموعه‌ای که در ژانر کمدی مقابل دوربین رفته است.

 ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

افشین علا از ماجرای سرودن شعر معروفش برای رهبر انقلاب و پاسخ متفاوت ایشان به «جمعه نصر» می‌گوید.