قیمت طلا امروز




 سایت میگنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

میگنا - ۹ نشانه‌ که خبر از پیری زودرس بدن می‌دهد

پیری فقط با چین‌وچروک و سفید شدن موها نمایان نمی‌شود؛ کاهش قدرت گیرایی دست‌ها، دشوار شدن بالا رفتن از پله‌ها، کند شدن سرعت راه رفتن و اختلال در خواب نیز نشانه‌های افزایش سن زیستی بدن‌اند.
 میگنا - ۹ نشانه‌ که خبر از پیری زودرس بدن می‌دهد

سن فقط عددی نیست که در شناسنامه نوشته شده است. بدن ما هم به شیوه خود گذر زمان را ثبت می‌کند و سرعت این فرایند همیشه با سن تقویمی یکسان نیست. ممکن است فردی از نظر جسمی جوان‌تر از سن واقعی‌اش باشد و در مقابل، بدن فرد دیگری نشانه‌هایی از پیری سریع‌تر نشان دهد.

برخی از این نشانه‌ها بسیار ظریف‌اند: شیشه مربایی که باز کردنش ناگهان سخت‌تر شده، پله‌هایی که بلندتر از گذشته به نظر می‌رسند یا شلوار جینی که به رغم ثابت ماندن وزن، دیگر مانند قبل به تن نمی‌نشیند. پژوهش‌ها نشان می‌دهند چنین تغییراتی گاهی اطلاعات مهمی درباره وضعیت عضلات، سیستم عصبی، سلامت قلب و عروق، مغز و حتی سرعت پیری بدن در اختیار ما می‌گذارند.

۱. باز کردن در شیشه‌ها برایتان سخت‌تر شده است
اگر باز کردن در یک شیشه یا حمل کیسه‌های سنگین خرید نسبت به گذشته دشوارتر شده، شاید بد نباشد کمی بیشتر به توانمندی دست‌هایتان توجه کنید.
پژوهش‌ها نشان می‌دهند «قدرت گیرایی دست» یا «قدرت پنجه» یکی از شاخص‌های مهم سالمندی سالم است. پژوهشی که در سال ۲۰۲۵ در مجله «مرزهای پزشکی» (Frontiers in Medicine) منتشر شد، نشان داد افرادی که دستشان قدرت گیرایی کمتری دارد، بیشتر دارای شاخص‌های مرتبط با التهاب و پیری بودند. این یافته نشان می‌دهد توانمندی دست‌ها تا حدی بازتاب وضعیت عضلات، سیستم عصبی و عملکرد کلی جسمانی است.
ماریا کول، کاردرمانگر در بیمارستان توانبخشی اسپالدینگ در ماساچوست، می‌گوید کاهش قدرت دست همچنین با افزایش خطر از دست دادن استقلال در سالمندی و احتمالا مرگ زودرس مرتبط است. برای مقابله با این ضعف، او تمرین با وزنه را برای تقویت عضلات ساعد و تمرین‌های ساده دست مانند فشردن توپ را پیشنهاد می‌کند.

۲. پله‌ها ناهموارتر از گذشته به نظر می‌رسند
بالا رفتن از پله‌ها فعالیت ساده‌ای به نظر می‌رسد، اما بدن برای انجام آن باید همزمان قدرت عضلانی، هماهنگی، تحرک و آمادگی جسمانی را به کار گیرد. به همین دلیل پژوهشگران …




 رضایت مردم،یکی از  شاخص‌ های اصلی ارزیابی عملکرد مدیریت شهری

رضایت مردم،یکی از شاخص‌ های اصلی ارزیابی عملکرد مدیریت شهری

معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار تهران با تأکید بر ضرورت تداوم خدمت‌رسانی جهادی، نگاه راهبردی و مسئله‌محور به مطالبات شهروندان و روایت دستاوردهای مدیریت شهری برای مردم، گفت: ظرفیت‌های موجود در شهر و مناطق باید به‌درستی شناسایی و فعال شود تا روند خدمت‌رسانی با قدرت و انسجام بیشتری ادامه پیدا کند.

 حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

سخنگوی سازمان غذا و دارو با رد شایعات مطرح‌شده در فضای مجازی مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو، اعلام کرد: تغییر ارزی اخیر تنها مربوط به برخی مواد حدواسط و پیش‌سازهای دارویی است و نباید آن را به حذف یکباره ارز ترجیحی کل زنجیره دارو تعمیم داد؛ این تصمیم به معنای آغاز موج جدید گرانی داروها نیست و سیاست وزارت بهداشت همچنان بر جلوگیری از انتقال فشار مالی به بیماران استوار است.

 افتخار در استکهلم

افتخار در استکهلم

کاوه مدنی برنده جایزه نوبل آب جهانی شد

 جریمه‌های تخلفات پلاک اعلام شد

جریمه‌های تخلفات پلاک اعلام شد

رئیس اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، از اعلام جریمه‌های تخلفات پلاک خودروها خبر داد.

 خالی‌فروشی ۲۰۰ هزار موردی طلا ؛ سایت خالی فروش طلا اعلام شد

خالی‌فروشی ۲۰۰ هزار موردی طلا ؛ سایت خالی فروش طلا اعلام شد

بررسی‌های انجام شده درباره اظهارات اخیر معاون پلیس فتا درباره جمع‌آوری یک پلتفرم خرید و فروش آنلاین طلا به دلیل مواردی از خالی‌فروشی، نشان می‌دهد که پرونده مورد اشاره مربوط به پلتفرم زرپاد است که مدت‌هاست فعالیت آن متوقف شده و ارتباطی با وضعیت فعلی پلتفرم‌های قانونی و فعال بازار ندارد.

 زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

شهردار تهران با بیان اینکه ما باید مسکن را به سمت ارزان‌سازی سوق دهیم، گفت: به دنبال سوداگری در عرصه مسکن نیستیم و می‌خواهیم مسکن ارزان عرضه شود.

 ریشه کمبودهای دارویی به پنج ماه قبل بازمی‌گردد

ریشه کمبودهای دارویی به پنج ماه قبل بازمی‌گردد

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه بروز کمبودهای دارویی نتیجه تصمیمات مقطعی نیست، اعلام کرد: مشکل اصلی سال گذشته، تأمین ارز نبود؛ بلکه اختلال در روند انتقال ارز به شرکت‌های خارجی بود که باعث شد زنجیره‌ای از مشکلات در بازه‌ای شش‌ماهه شکل بگیرد و اثرات آن در فروردین و اردیبهشت‌ماه نمایان شود.

 یادبود رهبر شهید در کوشک باغ هنر

یادبود رهبر شهید در کوشک باغ هنر

آیین «خون‌دلی که لعل شد» به مناسبت پاسداشت چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید، پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ با حضور جمعی از چهره‌های، سیاسی، فرهنگی و هنری کشور در کوشک باغ هنر منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برگزار می‌شود.