قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

آتش هم حریف خروش مردم گرگان نشد/استمرار میدان داری اهالی گلستان+ فیلم

حریق در میدان وحدت گرگان نتوانست مردم را از برپایی تجمع منصرف کند؛ جایی که آتش‌نشانان هنوز مشغول لکه‌گیری بودند و هزاران نفر در فاصله‌ای چند ده متری از حریق،...
 آتش هم حریف خروش مردم گرگان نشد/استمرار میدان داری اهالی گلستان+ فیلم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حریق در میدان وحدت گرگان نتوانست مردم را از برپایی تجمع منصرف کند؛ جایی که آتش‌نشانان هنوز مشغول لکه‌گیری بودند و هزاران نفر در فاصله‌ای چند ده متری از حریق، فریاد «هیهات من‌الذله» سر می‌دادند. این حضور، بار دیگر نشان داد مردم گرگان با وجود  همه حوادث، همچنان پای کار انقلاب و در صحنه هستند.

در ادامه حتما بخوانید خروش اهالی گلستان ادامه دارد/هشتادوپنجمین اجتماع اتحاد و انتقام گرگانی‌ها کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه موقت گرگان: توسعه صنعت دفاعی ضامن اقتدار کشور است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدقاسم لیوانی، امام جمعه موقت گرگان، در خطبه‌های نماز جمعه گرگان اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران به برکت هدایت‌های خردمندانه امام راحل و رهبر معظم انقلاب و تلاش دانشمندان و جوانان مؤمن و انقلابی، در عرصه صنعت دفاعی به دستاوردهای مهمی دست یافته است.

وی افزود: روزگاری کشور از نظر تجهیزات و امکانات دفاعی در شرایط مطلوبی قرار نداشت، اما با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و روحیه خودباوری، مسیر پیشرفت در صنایع دفاعی طی شد و امروز توانمندی‌های موشکی و پدافندی ایران به یکی از مؤلفه‌های قدرت ملی تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: تقویت بنیه دفاعی و توسعه صنعت دفاعی، یک ضرورت راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران است و نباید اجازه داد دشمنان با محاسبات غلط، امنیت و تمامیت ارضی کشور را مورد تهدید قرار دهند.

در ادامه حتما بخوانید آیت‌الله نورمفیدی: ملت ایران هرگز در برابر آمریکا تسلیم نخواهد شد

وی ادامه داد: در جنگ اخیر نیز توانمندی‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در تغییر محاسبات دشمن داشت و نشان داد که ملت ایران در برابر هرگونه تجاوز و تهدید، از قدرت بازدارندگی و توان پاسخ‌گویی برخوردار است.

وی با اشاره به نقش مقاومت اسلامی در منطقه گفت: برخورداری حزب‌الله لبنان از توان موشکی نیز در سال‌های گذشته موجب شد رژیم صهیونیستی نتواند اهداف خود را به‌طور کامل محقق کند؛ بنابراین تقویت توان دفاعی، نه‌تنها برای ایران بلکه برای جبهه مقاومت نیز یک عامل مهم بازدارندگی محسوب می‌شود.

وی تأکید کرد: باید در عرصه صنعت دفاعی، به‌ویژه در حوزه موشکی و پدافندی، مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه دهیم تا دشمن حتی به فکر تجاوز به حریم جمهوری اسلامی ایران نیفتد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز جهانی مسجد بیان کرد: به دلیل به آتش کشیده شدن مسجدالاقصی در ۳۱ مرداد در سال ۱۹۶۹ میلادی توسط صهیونیست‌ها، به عنوان روز جهانی مسجد نام‌گذاری شده است.

وی افزود: مسجدالاقصی قبله نخست مسلمانان و از مقدس‌ترین اماکن اسلامی است و تعرض به آن، تعرض به هویت و مقدسات امت اسلامی محسوب می‌شود؛ جنایتی که ماهیت ضداسلامی و اشغالگرانه رژیم صهیونیستی را بیش از پیش آشکار کرد.

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران میان یهودیان و صهیونیست‌ها تفاوت قائل است و معابد ادیان الهی را محترم می‌شمارد. کنیسه، کلیسا و مسجد، هر سه مکان عبادت پیروان ادیان الهی هستند و هتک حرمت آنها از منظر تعالیم اسلامی مردود است.

وی ادامه داد: قرآن کریم نیز بر حفظ عبادتگاه‌ها تأکید دارد و امروز شاهد هستیم که رژیم صهیونیستی در جریان جنایات خود در غزه، مساجد و کلیساها را نیز هدف قرار داده و حرمت اماکن مقدس را رعایت نمی‌کند.

وی با تشریح جایگاه مسجد در تمدن اسلامی گفت: مسجد در صدر اسلام تنها محل عبادت نبود، بلکه پایگاه تعلیم و تربیت، آموزش قرآن و احکام دین، رسیدگی به امور اجتماعی، امدادرسانی، فعالیت‌های اقتصادی، امور قضایی و حتی ساماندهی امور دفاعی جامعه اسلامی بود.

وی اضافه کرد: در دوران انقلاب اسلامی نیز مساجد نقش محوری در ایجاد انسجام مردمی و مبارزه با رژیم طاغوت داشتند و در دوران دفاع مقدس، پایگاه اعزام نیرو، آموزش نظامی، جمع‌آوری کمک‌های مردمی و امدادرسانی به رزمندگان و خانواده‌های نیازمند بودند.

وی بیان کرد: در جنگ‌های اخیر نیز مساجد بار دیگر ظرفیت خود را در خدمت‌رسانی به مردم نشان دادند و در تأمین، آماده‌سازی و توزیع اقلام مورد نیاز و رسیدگی به مشکلات مردم نقش‌آفرینی کردند.

وی تأکید کرد: باید به کارکردهای اجتماعی، فرهنگی، تربیتی و خدمت‌رسانی مساجد توجه بیشتری داشته باشیم و مسجد را به عنوان محور ایمان، بصیرت، وحدت و خدمت به مردم تقویت کنیم.

وی در پایان با اشاره به سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) گفت: شهادت آن امام بزرگوار در سال ۲۶۰ هجری قمری، یادآور یکی از مقاطع حساس تاریخ تشیع و زمینه‌ساز آغاز دوران امامت حضرت ولی‌عصر(عج) است و باید سیره اهل‌بیت(ع) را چراغ راه زندگی و جامعه قرار دهیم.

وی خاطرنشان کرد: از مؤمنان و ارادتمندان اهل‌بیت(ع) تقاضا داریم هنگام استقرار موکب‌های عزاداری و پذیرایی، حقوق همسایگان و اهالی را رعایت کنند و برگزاری مراسم موجب مزاحمت، انسداد مسیرهای عبور و مرور یا اخلال در نظم عمومی نشود؛ چراکه خدمت به اهل‌بیت(ع) باید با رعایت اخلاق اسلامی و حقوق مردم همراه باشد.


۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

واگذاری سالانه حدود ۵۰ قطعه زمین رایگان برای احداث چمن مصنوعی در گلستان

به گزارش ایلنا از گلستان،  داود خسروی در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از زمین چمن مصنوعی روستای یساقی شهرستان کردکوی اظهار کرد: بنیاد مسکن استان با هدف توسعه زیرساخت‌های ورزشی و ایجاد بستر مناسب برای فعالیت جوانان و نوجوانان روستایی، در کنار اداره کل ورزش و جوانان و دهیاری‌ها، نقش مؤثری در احداث زمین‌های چمن مصنوعی در روستاهای استان ایفا می‌کند.

وی افزود: سالانه حدود ۵۰ قطعه زمین توسط بنیاد مسکن گلستان برای احداث زمین چمن مصنوعی تأمین و بصورت رایگان به اداره کل ورزش و جوانان استان تحویل می‌شود تا با مشارکت بنیاد مسکن، ورزش و جوانان و دهیاری‌ها، زمینه توسعه ورزش روستایی و دسترسی عادلانه‌تر مردم مناطق روستایی به امکانات ورزشی فراهم شود. 

خسروی با بیان اینکه بنیاد مسکن گلستان در این زمینه در سطح کشور پیشرو است، خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای مسئولیت اجتماعی بنیاد و با هدف افزایش نشاط اجتماعی، حمایت از استعدادهای ورزشی و فراهم کردن زمینه ماندگاری جوانان در روستاها انجام می‌شود. 

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان ادامه داد: در روستای یساقی شهرستان کردکوی نیز ۲۵۰۰ مترمربع زمین با کاربری ورزشی توسط بنیاد مسکن استان تأمین و در اختیار اداره کل ورزش و جوانان قرار گرفت تا این مجموعه ورزشی احداث و به بهره‌برداری برسد. 

وی تأکید کرد: توسعه ورزش روستایی، تنها ایجاد یک فضای ورزشی نیست؛ بلکه سرمایه‌گذاری برای سلامت، نشاط، پویایی اجتماعی و آینده جوانان روستاهاست و بنیاد مسکن گلستان با جدیت در این مسیر مشارکت خواهد داشت. انتهای پیام/




 پزشکیان: منکر کمبود‌ها و کاستی‌ها نیستیم
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

پزشکیان: منکر کمبود‌ها و کاستی‌ها نیستیم

رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کی...

 انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی

اتهامم را قبول ندارم چون من اصلا نارنجک همراه نداشتم...

 پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است
۴۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است

رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد.

 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روزهای اخیر به بن‌بست رسیده است.