قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۵ ساعت قبل

برخورد قاطع با سارقان گاز در ایلام / ۱۵۰ متر شبکه و ۸ علمک غیرمجاز جمع‌آوری شد

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از شناسایی و جمع‌آوری بیش از ۱۵۰ متر شبکه غیرمجاز و ۸ علمک غیرمجاز گاز در استان خبر داد و گفت: متخلفان برای طی مراحل قانونی به...
 برخورد قاطع با سارقان گاز در ایلام / ۱۵۰ متر شبکه و ۸ علمک غیرمجاز جمع‌آوری شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی سلیمانی مدیر عامل شرکت گاز ایلام با اشاره به ضرورت مقابله با انشعابات غیرمجاز و سرقت گاز اظهار کرد: در پی تأکید معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران بر برخورد جدی با سارقان گاز و استفاده‌کنندگان غیرمجاز، این موضوع با جدیت در دستور کار شرکت گاز استان ایلام قرار گرفته است.

وی افزود: در همین راستا، بیش از ۱۵۰ متر شبکه غیرمجاز گاز و ۸ علمک غیرمجاز شناسایی و جمع‌آوری شد و افراد متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شدند. پرونده این افراد در حال پیگیری از سوی ضابطان قضایی است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام در ادامه با اشاره به توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: تاکنون ۵۰ کیلووات سلول خورشیدی در ساختمان‌های اداری شرکت گاز استان نصب شده و اجرای ۱۰۰ کیلووات دیگر نیز در دستور کار قرار دارد که تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

در ادامه حتما بخوانید مراسم بزرگداشت اربعین شهید در مسجد جامع ایلام برگزار شد

سلیمانی با بیان اینکه استفاده از انرژی خورشیدی در کاهش مصرف انرژی نقش مؤثری دارد، ادامه داد: در سه‌ماهه نخست سال جاری بیش از ۲۱ هزار کیلووات‌ساعت برق از طریق سلول‌های خورشیدی تولید و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی همچنین به اقدامات انجام‌شده در زمینه بهینه‌سازی مصرف انرژی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۶۴۳ موتورخانه در سطح استان ایلام بهینه‌سازی شده که برای اجرای این طرح نزدیک به ۳۲ میلیارد تومان هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام افزود: از مجموع موتورخانه‌های بهینه‌سازی‌شده، ۲۸۳ مورد مربوط به بخش خانگی، ۷ مورد تجاری و ۳۴۰ مورد نیز مربوط به ساختمان‌های اداری بوده است.

سلیمانی همچنین از فعالیت سه مجری طرح هوشمندسازی در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در این بخش نیز تاکنون بیش از یک میلیارد تومان هزینه شده و روند اجرای طرح‌های هوشمندسازی با هدف مدیریت بهتر مصرف انرژی ادامه دارد.





 [کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

[کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

در رواق دارالذکر، گاهی زائرینی را می‌بینی که پس از زیارت، چند قدمی از مسیر معمول خود فاصله می‌گیرند و به سوی آرامگاه قائد شهید می‌آیند.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 بارسلونا و مساله ریاست!

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد