قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۴۷ ساعت قبل

۲ هنجارشکن با قمه و قداره در تبریز دستگیری شدند/ ایجاد مزاحمت برای شهروندان

فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از دستگیری دو نفر هنجارشکن خبر داد که با حمل قمه و قداره، ضمن ایجاد مزاحمت برای شهروندان، موجب سلب آسایش عمومی و راهبندان شده ب...
 ۲ هنجارشکن با قمه و قداره در تبریز دستگیری شدند/ ایجاد مزاحمت برای شهروندان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محمد نعمتی، فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از دستگیری دو نفر هنجارشکن که با حمل قمه و قداره موجب ایجاد مزاحمت برای شهروندان و اختلال در عبور و مرور شده بودند، خبر داد.

وی اظهار کرد: مأموران کلانتری ۱۹ اندیشه تبریز حین گشت‌زنی، دو جوان را مشاهده کردند که با در دست داشتن قمه و قداره، ضمن ایجاد مزاحمت برای شهروندان، موجب سلب آسایش عمومی و راهبندان شده بودند.

فرمانده انتظامی شهرستان تبریز افزود: مأموران انتظامی بلافاصله وارد عمل شده و هر دو متهم را دستگیر و برای انجام مراحل قانونی به کلانتری منتقل کردند.

در ادامه حتما بخوانید بهره برداری از ۴۶۸ واحد نهضت ملی مسکن آذربایجان شرقی در هفته دولت

سرهنگ نعمتی با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده برای رسیدگی قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند، بر برخورد قاطع پلیس با افرادی که موجب اخلال در نظم و امنیت عمومی و سلب آسایش شهروندان می‌شوند، تأکید کرد.

وی همچنین از قدردانی تعدادی از شهروندان از رئیس و کارکنان کلانتری ۱۹ اندیشه به دلیل اقدام سریع مأموران در برخورد با این افراد خبر داد.



۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تبریزی‌ها به یاد آقای شهید ایران + فیلم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم تبریز به مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین امام شهید، در مصلی امام خمینی این شهر یاد ایشان را گرامی داشتند.

مردم غیور تبریز ضمن تاکید بر خونخواهی رهبر شهید، بیعت خود را با آیت الله خامنه‌ای اعلام کردند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی تبریز


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر 2 کشته برجا گذاشت؛ 5 نفر دستگیر شدند - تسنیم

استانها

سردار مرتضی جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع درگیری در یکی از محلات شهرستان ایرانشهر، ماموران انتظامی بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: ماموران پس از حضور در محل دریافتند که درگیری در پی وجود اختلافات قدیمی میان دو طایفه رخ داده و متاسفانه در جریان این حادثه، دو نفر از عابران پیاده جان خود را از دست داده‌اند.

وی ادامه داد: ماموران پلیس با حضور به‌موقع و اقدام سریع، موفق شدند 5 نفر از عوامل این نزاع و درگیری را دستگیر کنند. ماموران در جریان پاکسازی محل حادثه، یک قبضه سلاح کلاش به همراه مهمات جنگی کشف کردند.

سردار جوکار با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با برهم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی خاطرنشان کرد: بررسی ابعاد این حادثه و اقدامات قانونی در خصوص افراد دستگیرشده در دستور کار پلیس قرار دارد.

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: پلیس با هرگونه اقدام خشونت‌آمیز که امنیت و آرامش شهروندان را تهدید کند، برخورد قانونی خواهد کرد و اجازه نخواهد داد اختلافات و درگیری‌ها امنیت عمومی مردم را تحت تاثیر قرار دهد.

انتهای خبر/      


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

کشف بیش از ۲۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سامان

سرهنگ سلیمان ریاحی چلوانی، فرمانده انتظامی شهرستان سامان ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: مأموران انتظامی شهرستان با انجام رصد‌های اطلاعاتی، اقدامات انتظامی و با کسب دستور قضایی، چند عملیات را با هدف مقابله با توزیع و قاچاق مواد مخدر اجرا کردند.

 

وی افزود: در جریان این عملیات‌ها، بیش از ۲۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ۳۴ نفر در این ارتباط دستگیر شدند.

وی ادامه داد: در این عملیات‌ها همچنین ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۲ دستگاه خودرو توقیف و پرونده‌های مربوطه برای طی مراحل قانونی و قضایی در اختیار مراجع ذی‌صلاح قرار گرفت.

در ادامه حتما بخوانید هفت نفر در لردگان به اتهام درگیری بازداشت شدند

ریاحی با تأکید بر ضرورت مشارکت خانواده‌ها و شهروندان در پیشگیری از اعتیاد، گفت: آگاهی‌بخشی به نوجوانان و جوانان درباره آسیب‌ها و عوارض مصرف مواد مخدر و توجه خانواده‌ها به روابط و دوستان فرزندان می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از گرفتار شدن آنان در دام اعتیاد داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: مقابله با مواد مخدر نیازمند هوشیاری و همکاری همه‌جانبه مردم و دستگاه‌های مسئول است و شهروندان می‌توانند موارد مشکوک را از طریق مجاری قانونی به پلیس اطلاع دهند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان سامان در پایان تأکید کرد: پیشگیری و آگاهی‌بخشی، مهم‌ترین گام برای جلوگیری از گرفتار شدن افراد در آسیب‌های ناشی از مواد مخدر است.




 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟

اقتصادنیوز: محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو در برابر نظام‌های مبتنی بر مدیریت مطلق و برنامه‌ریزی از بالا، از آزادی و نظام‌های آزاد دفاع می‌کنند. در اندیشه راجر اسکروتن نقطه‌ای وجود دارد که در آن محافظه‌کاری و لیبرالیسم به هم می‌رسند: دفاع همزمان از وحدت ملی، مرزها، جامعه مشخص و نهادهای کهن از یک سو، و دفاع جدی از آزادی از سوی دیگر.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۵ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.