
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، کارشناس پیش بین هواشناسی خراسان رضوی گفت: روند افزایشی دمای هوا در خراسان رضوی تا اواسط هفته جاری ادامه دارد و دما در نقاط مختلف تا حدود چهار درجه افزایش مییابد.
زهرا عنایتی افزود: طبق تحلیل آخرین نقشههای هواشناسی تا اواسط هفته جاری افزایش ابر و سرعت وزش باد پدیده غالب جوی در استان است.
عنایتی گفت: وزش باد در نقاط بادخیز شرقی و جنوبی استان با احتمال بروز خسارت و کاهش کیفیت هوا همراه است و هشدار سطح زرد برای این پدیده جوی صادر شده است.
وی ادامه داد: امروز در ساعات عصر نیز در نیمه شمالی استان افزایش ابرناکی و احتمال بارش پراکنده باران در ارتفاعات پیش بینی شده است.
در ادامه حتما بخوانید تداوم گرما در جنوب ایران
عنایتی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته در مشهد و قوچان حدود یک دهم میلیمتر بارندگی ثبت شده است.
وی افزود: در شبانه روز گذشته قوچان با کمینه دمای ۱۴ درجه سلسیوس خنکترین و سرخس با دمای ۴۰ درجه گرمترین نقاط استان بودند.
عنایتی ادامه داد: دمای هوای مشهد نیز در این مدت بین ۲۲ تا ۳۴ درجه سلسیوس در نوسان بود و برای امروز دما تغییری ندارد.












![در روز سی و نهم جنگ سوم چه گذشت؟/ سیانان: احتمالا یکی از اهداف پشت پرده دعوت عراق از قالیباف این بوده که بغداد خود را بهعنوان یک میانجی بالقوه میان آمریکا و ایران مطرح کند/تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان/پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ادعای ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است، ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم]](/news/u/2026-08-20/entekhab-1rc6c.jpg)
