قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱ ساعت قبل

ساخت ۴۵۰ مجتمع آموزشی بزرگ با هویتی جدید برای مدارس

شهردار تهران با اشاره به خشت‌گذاری همزمان ۱۰ مجتمع آموزشی آینده‌محور گفت: در رویکرد جدید با یک نگاه آینده‌محور پایتخت صاحب مجتمع‌های بزرگ آموزشی خواهد شد.
 ساخت ۴۵۰ مجتمع آموزشی بزرگ با هویتی جدید برای مدارس

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی شهردار تهران، صبح امروز شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵ در آیین خشت‌گذاری همزمان ۱۰ مجتمع آموزشی آینده محور که با حضور رئیس جمهور، وزیر آموزش و پرورش، شهردار تهران و استاندار تهران در حال برگزاری است، اظهار کرد: امروز برای بنده روز بسیار مهمی است؛ چراکه آغاز یک رویکرد جدید محسوب می‌شود. در این رویکرد جدید با یک نگاه آینده محور صاحب مجتمع‌های بزرگ آموزشی خواهیم شد.

وی ادامه داد: در این مجتمع‌ها تمام ابعاد با توجه به رشد اجتماعی افراد در نظر گرفته شده است. تمام ظرفیت‌هایی که می‌توان در خدمت دانش آموزان، معلمان و خانواده‌های آنها قرار بگیرد، مدنظر قرار داده شده است.

شهردار تهران با بیان اینکه مجتمع‌های بزرگ آموزشی مابه ازای شرایط خود ارتباطی را با پیرامون خود برقرار می‌کنند، گفت: این مجتمع‌ها از دانش روز بهره می‌گیرند و فراتر از آن شرایطی را رقم می‌زنند که تمام ظرفیت‌های مورد نیاز را درون خود لحاظ کنند و به نوعی رو به آینده حرکت می‌کنند.

زاکانی همچنین تصریح کرد: امروز فصل جدیدی برای خدمت ما در شهرداری و فرصتی برای آموزش و پرورش است. همراهی، پیوستگی و تعامل فعال وزارت آموزش و پرورش با شهرداری سبب شد که خشت اول بنا نهاده شود.

وی با بیان اینکه از دو هزار و ۸۰۰ مدرسه در تهران بخش زیادی رو به فرسودگی می‌روند، یادآور شد: ما در هدف گذاری با وزیر آموزش و پرورش، ساخت ۴۵۰ مجتمع آموزشی بزرگ را مدنظر قرار دادیم و اعلام کرده‌ایم که نگهداشت آن را نیز خودمان انجام دهیم که آموزش و پرورش اساساً درگیر کالبد ساختمان نشود.

زاکانی گفت: مجموعه نوسازی وزارت آموزش و پرورش و معاونت شهرسازی شهرداری تهران از ۱۸ …



 «خانه ریز» کلاهی گشاد بر سر فرودستان متقاضی مسکن؟!
۴۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

«خانه ریز» کلاهی گشاد بر سر فرودستان متقاضی مسکن؟!

طرح «خانه ریز» یا فروش مسکن سانتی متری که اخیراً توسط شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفته، مصداق عینی سفته بازی در حوزه مسکن است؛ هدف پشت پرده این طرح سودر...

 آغاز عملیات اجرایی مرمت بازار تهران تا سه ماه آینده
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز عملیات اجرایی مرمت بازار تهران تا سه ماه آینده

معاون بافت و بناهای تاریخی شهرداری تهران با تاکید بر آغاز عملیات اجرایی مرمت بازار تهران طی دو تا سه هفته آینده گفت: تدوین الگوی معماری هسته تاریخی فرحزاد، مرمت و احیای عمارت کلاه‌فرنگی عشرت‌آباد و تدوین نظام‌نامه فنی و اجرایی نگهداشت بناهای تاریخی در دستور کار است.

 ۵ بوستان جدید تا پایان سال در تهران افتتاح می‌شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

۵ بوستان جدید تا پایان سال در تهران افتتاح می‌شود

معاون شهردار تهران گفت: تا پایان سال ۵ بوستان دیگر در تهران افتتاح می‌شود.

 ابلاغ فهرست اقلام مجاز بوفه‌های مدارس
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ابلاغ فهرست اقلام مجاز بوفه‌های مدارس

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش از نهایی شدن فهرست اقلام مجاز پایگاه‌های تغذیه سالم (بوفه‌ها) با همکاری وزارت بهداشت خبر داد.

 بوستان جهاندیدگان در شمال تهران بهره‌برداری شد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بوستان جهاندیدگان در شمال تهران بهره‌برداری شد - تسنیم

بوستان جهاندیدگان، در منطقه یک شهر تهران به بهره‌برداری رسید.