قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

امام جمعه اردبیل: آمریکا با ۲۰۰ ناو هم نتوانست ایران را مهار کند/مقاومت اقتصادی مردم می‌تواند آخرین محاسبه ترامپ را هم ناکام بگذارد

امام جمعه اردبیل گفت: خداوند را شاکریم به ما شهری و منطقه‌ای و استانی داده که از جهت جمال، طبیعت و ظرفیت‌های مختلف بی نظیر است در ورودی‌های شهر تابلو زدیم: ب...
 امام جمعه اردبیل: آمریکا با ۲۰۰ ناو هم نتوانست ایران را مهار کند/مقاومت اقتصادی مردم می‌تواند آخرین محاسبه ترامپ را هم ناکام بگذارد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل و با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم برگزار گردید اظهار کرد: خداوند را شاکریم به ما شهری و منطقه‌ای و استانی داده که از جهت جمال، طبیعت و ظرفیت‌های مختلف بی نظیر است در ورودی‌های شهر تابلو زدیم: بلده طیبه و رب غفور؛ بخاطر این ظرفیت‌ها در روز‌های تعطیل سیل آسا توریست وارد شهر ما می‌شود.

در این چند روز حدود ۴۵۰ هزار خودرو وارد منطقه ما شد که در دنیا کم نظیر است به همین جهت بسیاری از راه‌ها و مراکز توریستی از شدت جمعیت قفل شد. انتظار این است که هم استانی‌ها با انصاف و ادب کامل از میهمانان پذیرایی کنند و فرهنگ فاخر و مدنیت کم نظیر خود را نشان دهند از تمام مراکز توریستی و عزیزان تجار می‌خواهم با مشاهده رفتار‌های منافی عفت حتماً تذکر دهندچه با زبان و چه با مکتوبی که در محل کار خود نصب می‌کنند و تماشاگر نباشند و الا در آینده امنیت اخلاقی در منطقه ما کلاً از بین می‌رود به عنوان کارشناس دین عرض می‌کنم این تذکر دادن‌ها ثوابش بالاتر از دو ماه عزاداری است، چون امام حسین (ع) برای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرده است.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها اظهار داشت: رفته رفته عظمت پیروزی ایران در جنگ با آمریکا در دنیا خودشان را نشان می‌دهد این پیروزی واقعاً یک معجزه کامل و تجلی امداد الهی است. وسلی کلارک فرمانده پیشین ناتو می‌گوید این جنگ اکنون برای حفظ هژمونی آمریکا جنبه وجودی پیدا کرده است و دیگر راه خروجی وجود ندارد شکست در اینجا صرفاً یک عقب گرد موقت نیست بلکه به معنای پایان نظم جهانی پس از سال ۱۹۴۵ خواهد بود.

وی ادامه داد: آمریکا یک قدرت شبکه‌ای نظامی در دنیا درست کرده است ۷۵۰ پایگاه ۱۷۳ هزار نیروی نظامی در ۸۰ کشور دنیا فقط در تنگه هرمز برای محاصره آن دویست ناو آورده است، اما با این قدرت افسانه‌ای در برابر قدرت ایران زانو زد. آمریکایی‌ها اعتراف می‌کنند در جنگ رمضان ۱۳ هزار هدف را مورد حمله قرار دادند و شدت بمباران‌ها بیش از دو برابر حمله به عراق بوده است ولی نتوانستند هیچ هدفی را محقق کنند. رئیس ناتو اعلام کرد که از ایتالیا با پانصد هواپیمای جنگی به ایران حمله کردیم آنها در نهایت از سر استیصال به زدن پل‌ها و زیر ساخت‌ها پناه آورده‌اند و بدتر از همه کودکان را مورد حمله قرار دادند.

آیت الله عاملی با اشاره به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ گفت: ترامپ اخیراً اعلام کرد که نه جنگ می‌کنم و نه به طرف دیپلماسی می‌روم بلکه فشار اقتصادی را ادامه می‌دهم. این سخن اولاً اعتراف به شکست در میدان نظامی است. با صراحت می‌گوید در میدان جنگ نتوانستم حریف ایران شوم به همین جهت به فشار اقتصادی پناه می‌آورم این عزت برای ایران در تاریخ ماندگار خواهد شد.

ترامپ می‌گوید اعتماد خودم به ایرانی‌ها را از دست داده‌ام یعنی قبلا به ایرانی‌ها اعتماد داشتم همه می‌پرسند به چیزی از ایرانی‌ها اعتماد داشتی حتما می‌خواهد بگوید اعتماد داشتم که با جنگ و تهدید کشور خودشان و سرنوشت خودشان را در یک طبق زرین در اختیار من قرار می‌دهند.

وی ادامه داد: او چرا می‌گوید به دیپلماسی نیز اعتماد ندارم خودش جواب می‌دهد، می‌گوید، چون در مذاکره با ایرانی‌ها کلافه و دیوانه شدم می‌خواهد بگوید آنچه را که در میدان جنگ نتوانستم بگیرم خواستم در میدان مذاکره بگیرم ولی دیپلمات‌های ایرانی امتیاز ندادند و الان هم حاضر به مذاکره نیستند البته او در پشت پرده مدام واسطه می‌فرستد.

وی در ادامه افزود: حالا ایران و آمریکا بعد از ۶ ماه جنگ به یک زورآزمایی بسیار حساس و سرنوشت ساز رسیده‌اند.

 ترامپ می‌گوید با محاصره دریایی ایران را از پای در می‌آورم و ایران می‌گوید با بستن تنگه هرمز ترامپ را ساقط می‌کنم در اینجا تاب آوری هر طرف بیشتر باشد جنگ به نفع او تمام خواهد شد ترامپ تا حال هرچه کرده بر اساس خطای محاسباتی بوده الان نیز خطا رفته است یک نویسنده عرب می‌نویسد ترامپ با محاصره دریایی به نقطه «انقلب السحر علی الساحر» رسیده است، این یک ضرب المثل عربی است یعنی ساحر آمده بود با سحر خود کاری بکند، اما سحر به طرف خود او برگشت و او را بلعید ترامپ خواست با محاصره دریایی آبی برای خود گرم کند، اما منجر به بسته شدن کامل تنگه هرمز شد در نتیجه ایران ۲۰ درصد شیر نفت جهان را بست.

خطیب جمعه اردبیل گفت: در طول ۱۶۰ روز جنگ نزدیک به ۲ میلیارد بشکه نفت از بازار جهانی حذف شد اقتصاد جهانی قطعاً تحمل ادامه حذف را نخواهد داشت و حالا بحران اقتصادی بر کل کشور‌ها مخصوصاً برای آمریکا اثر بسیار منفی گذاشته و شعبیت و محبوبیت ترامپ را به شدت پایین آورده به حدی که هیچ رئیس جمهور آمریکا تا حال این گونه تنزل محبوبیت نداشته و این برای جمهوری‌خواه‌ها در انتخابات آینده که نزدیک است سم مهلک است در نتیجه او قطعاً نمی‌تواند محاصره دریایی را که منجر به بسته شدن تنگه می‌شود ادامه دهد.

در ادامه حتما بخوانید آیت‌الله عاملی: رسانه در جنگ روایت‌ها نقشی تعیین‌کننده دارد مقابله با روایت‌های دروغین رسالت خبرنگاران است

وی ادامه داد: اسرائیلی‌ها لحظه به لحظه از اوضاع اقتصادی ایران به ترامپ گزارش می‌دهند و هزاران دروغ به خورد او می‌دهند و او را به ادامه محاصره و بلکه جنگ تشویق می‌کنند و به شدت نگران هستند که ترامپ به صورت ناگهانی همه چیز را رها کند و برود.

خطیب جمعه اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: بزرگترین خطای محاسباتی ترامپ در موضوع محاصره دریایی این است که وسعت سرزمینی ایران را در نظر نگرفته است ایران با ۱۶ کشور همسایه است در نتیجه محاسبه دریایی از حالا فشل است، نه اینکه فشل خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل ادامه داد: در محاصره دریایی اولاً آمریکا نمی‌تواند با کشتی‌های جنگی به مدت طولانی یک منطقه جغرافیایی وسیع را که شامل دریای عرب و دریای هند است مراقبت و رصد کند ثانیاً کشتی‌های بزرگ نفتی چین کار خودشان را انجام می‌دهند و کسی نمی‌تواند به آنها معترض شود ثالثاً بندر‌ها و کشتی‌های پاکستان و خطوط زمینی این کشور به نفع ایران کار می‌کنند با ورود کشتی‌های ایران به آب‌های سرزمینی پاکستان کسی نمی‌تواند به آنها معترض شود رابعاً خطوط راه آهن ایران که بمباران شده بود کاملاً اصلاح شده و با تمام توان در مسیر چین و دولت‌های منطقه فعال است و ایران در حال توسعه کریدور‌های ریلی است.

وی ادامه داد: خامساً بندر‌های دریای خزر به طور منظم ایران را با کشور‌های مشرف به این دریاچه از جمله روسیه مرتبط می‌کند سادساً برای مراوده اقتصادی مرز‌های زمینی در عراق، ترکیه، آذربایجان، اقلیم، افغانستان و ترکمنستان و … شبانه روزی به طور کامل فعال است سابعاً تمام تلاش آمریکا در محاصره دریایی ممانعت از فروش نفت است ایران راه‌های بسیاری برای فروش نفت دارد از جمله اینکه ایران در شرف افتتاح پالایشگاه جدید است با تبدیل نفت به مشتقات مشکل تحریم یکسره حل می‌شود و صادرات مشتقات هیچ مشکلی ندارد ایران سالانه ۶ میلیارد دلار برای واردات مشتقات صرف می‌کند با احداث پالایشگاه کل این مبلغ در کشور می‌ماند و برای نیاز‌های ارزی صرف می‌شود ثامناً ایران خارج از محدوده محاصره چند ۱۰ میلیون بشکه نفت روی آب آماده فروش دارد به خاطر این ظرفیت‌ها است که دولت اعلام کرد ۹۹ درصد درآمد نفتی ۴ ماهه محقق شده است.

آیت الله عاملی گفت: البته ملت عزیز ما در این زورآزمایی سرنوشت ساز نقش بسیار حیاتی دارد مقاومت، صرفه‌جویی، ایثار، اجتناب از احتکار و گران فروشی و توجه به شرایط حساس کشور و توجه به اینکه در حال جنگ هستیم و اجتناب کامل از ارسال ضعف قطعاً دشمن را در این جنگ نیز مأیوس خواهد کرد در حال حاضر آنها به شدت ملت ایران را تحت نظر دارند که در این کارزار اقتصادی چه عکس العملی خواهد داشت از مسئولین محترم نیز انتظار است با درایت بیشتر از آلام اقتصادی ملت بزرگ بکاهند مخصوصاً قشر آسیب پذیر باید بیشتر از همه مورد عنایت دولت باشند؛ و توان خرید آنها نباید کمتر شود.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها اظهار داشت: پیمان مکه یک سوال بزرگی در ذهن مسلمان‌ها درست کرده است پاکستان، عربستان و ترکیه پیمان نظامی برای دفاع امضاء کرده‌اند و این موسوم به پیمان مکه شده است.

مسلمان‌ها سوال می‌کنند برای جریان نفت پیمان دفاعی بستید چرا برای ۸۰ هزار فلسطینی مظلوم که در غزه شهید شدند پیمان نبستید؟ حکام اسلامی در کشور‌های اسلامی هیچ وقت برخلاف نظر آمریکا نمی‌توانند کاری کنند، اما سوال از علمای اسلامی است چرا آنها در کنار آمریکا و اسرائیل ایستاده‌اند؟

طریفی از علماء بزرگ سعودی که سال‌هاست در زندان به سر می‌برد می‌گوید من در احوال علماء اسلام در تمام دوره‌ها مطالعه کرده‌ام در هیچ دوره‌ای مثل دوره ما علماء دین فروشی نکرده‌اند!

وی افزود: عافض القَرَنی آخوند درباری آل سعود است قبلاً فتوی داد اردوغان کافر است اخیراً فتوی داد او بهترین مسلمان است (بعد از توافق مکه) به او گفتند کدام فتوای تو درست است؟ گفت: ما در فتوا قاعده داریم و آن، این است:

من سالمته دولتنا سالمناه و من عادته عادیناه نحن علی قیادتنا قلبا و قالبا! (یعنی هرکسی که دولت ما با او رفتار مسالمت آمیز داشته باشد ما نیز فتوای مسالمت آمیز می‌دهیم و اگر دولت ما با کسی دشمنی بکند ما هم فتوی دشمن گونه به او صادر می‌کنیم)

یعنی حکم خدا را گذاشته طبق میل حاکم دین جدید درست می‌کند! چنین شخصی قطعاً خارج از دین است.

آیت الله عاملی گفت: عجیب این است که تمام آخوند‌های وهابی به دهان حکومت نگاه می‌کنند یک نفر نهی از منکر نمی‌کند بلکه برای هر جنایت حکام، فتوی و توجیه درست می‌کنند! اگر با عاصفه الحزم به یمن حمله کردند می‌گویند در اینجا جهاد واجب است اگر حکومت‌ها حماس را تایید نکردند می‌گویند در غزه حق با اسرائیل است و فلسطینی‌ها غاصبند اگر حکومت‌ها با بشار اسد مخالف بودند فوراً فتوی می‌دهند جهاد علیه بشار واجب است اگر با آمریکا همراه شدند فوراً می‌گویند آمریکا عامل امنیت و رفاه دنیاست سدیس پیش نماز مکه گفت امنیت و رفاه در دنیا دو رکن دارد: آمریکا و آل سعود!

وی اضافه کرد: اگر موضوع عادی‌سازی پیش آمد فوراً می‌گویند پیامبر در مدینه زندگی مسالمت آمیز با یهود داشت اگر صحبت تحریم کالا‌های اسرائیلی پیش آمد (که پیشنهاد رهبر شهید ما بود) فوراً می‌گویند پیامبر با یهودی‌ها داد و ستد داشت اگر موضوع اخراج و مهاجرت اهالی غزه از غزه پیش آمد فوراً می‌گویند پیامبر (ص) مکه را ترک کرد، نه غزه بالاتر از مکه است و نه اهل غزه بالاتر از رسول خدا (ص)!

اگر ملت‌ها اعتراض کردند که چرا حکام کشور‌های خلیج فارس میلیارد‌ها دلار پول امت به ترامپ بخشش کردند فوراً می‌گویند زکات را از باب تالیف قلوب و دفع شر می‌توان به “المؤلفه قلوبهم” داد اگر ترامپ گفت فلان حاکم مسلمان باید از ماتحت من ببوسد فوراً مفتی می‌آید و می‌گوید حتماً در این بوسیدن مصلحتی برای کشور و برای عالم اسلام وجود دارد و نباید رسانه‌ها شلوغ بکنند هرگونه صحبت در این باب حرام است! اگر صدام به کویت حمله کرد فوراً فتوی دادند صدام کافر و خارج از دین است و وقتی روز عید قربان توسط موالیان اهل بیت اعدام شد فوراً فتوی دادند که صدام شهید است! وقتی حاکم یک کشور زن‌های لخت و عور را به مکه آورد و آنها کنار ماکت مکه رقصیدند آخوند‌ها فوراً فتوی دادند که اطاعت حاکم بالاتر از حرمت کعبه است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: طبق اعلام مراکز تحقیقی جرج بوش ۴.۵ میلیون مسلمان را در عراق، افغانستان، پاکستان، یمن و سوریه کشت یکی از علماء وهابی در یک مجلس رسمی می‌گوید فی صفحه التاریخ مکتوب عنوان الله ثم بوش و الا ذهبنا یعنی اگر خدا و بوش نبودند ما از بین رفته بودیم! واقعاً جای تاسف است که این مفتی عنصر خبیث، ناپاک و جنایت کار یعنی بوش را در ردیف و کنار خداوند قرار می‌دهد.



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه اردبیل: سردرگمی ترامپ در برابر مقاومت ملت ایران نشان اقتدار بزرگ ماست

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل و با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم برگزار گردید، با اشاره به یاوه گویی‌های اخیر رئیس جمهور آمریکا اظهار کرد: ترامپ این روز‌ها باز دست به یک عملیات بزرگ روانی زده و گفته با جنگ اقتصادی ایرانی‌ها را وادار به تسلیم می‌کنم ۴۷ سال است که با ایران جنگ اقتصادی دارند فشار حداکثری درست کردند به تعبیر اوباما تحریمی درست کردند که در تاریخ بشر بی‌نظیر است پمپئو گفت تحریمی درست کردیم که با آن قطعاً ایرانی‌ها از گرسنگی در برابر ما رکوع خواهند کرد! تحریمی درست کردند که با آن جان بولتون به طمع افتاد و گفت امسال کریسمس را در تهران جشن خواهیم گرفت! و حالا دوباره همان مسیر را می‌روند مشهور است که «من جرّب المجرّب فعقله مخرّب» این سخن ترامپ برای ایجاد تاثیر روانی و برای اثرگذاری بر بازار ایران است.

وی افزود: ترامپ توجه نمی‌کند که اوضاع کاملاً عوض شده است و امروز با گذشته خیلی فرق دارد در گذشته ما را تحریم می‌کردند و ما هیچ اهرم فشار نداشتیم در نتیجه در وضع تحریم هزینه‌ای برای آمریکا درست نمی‌شد در حالی که الان ما اهرم بزرگ تنگه هرمز را داریم و آمریکا و اروپا اصلاً نمی‌توانند بسته ماندن دراز مدت آن را تحمل کنند با آمدن سرما به احتمال قوی اوضاع امنیتی کشور‌های مهمی به هم خواهد ریخت و لذا ترامپ از یک طرف از فشار اقتصادی صحبت می‌کند، اما از آن طرف حتی حاضر است به ایران پول بدهد، اما جنگ تمام شود و تنگه باز گردد.

امام جمعه اردبیل کریس مورفی سناتور آمریکایی می‌گوید موضوع تمام شده و ایران پیروز شده است و اضافه می‌کند آمریکا به ایران پیشنهاد می‌دهد که آمریکا حاضر است سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار به ایران بدهد تا تنگه هرمز را باز کند در هر حال در این جنگ اقتصادی ملت عزیز فصل الخطاب است و اگر با لحاظ اینکه در حال جنگ اقتصادی با دشمن هستیم با دولت محترم همکاری نماید قطعاً سر ترامپ دوباره به سنگ خواهد خورد.

در ادامه حتما بخوانید امام جمعه اردبیل: آمریکا با ۲۰۰ ناو هم نتوانست ایران را مهار کند/مقاومت اقتصادی مردم می‌تواند آخرین محاسبه ترامپ را هم ناکام بگذارد برای جریان نفت پیمان دفاعی بستند، اما برای ۸۰ هزار فلسطینی خیر!

وی خطاب به آمریکایی‌ها گفت: من از سرخیرخواهی به آمریکایی‌ها مطالبی می‌گویم و آرزو دارم ترجمه آن به دست آنها برسد به آنها می‌گویم شما ۴۷ سال با تحریم، ایران را در عرصه‌های حساس و استراتژیک به طرف خودکفایی، ابتکار و خود اتکایی سوق دادید صنایع دفاعی یک نمونه آن است شاید اگر موشک اسکاد را در بازار سیاه از ایران دریغ نمی‌کردید به طرف تولید موشک‌های بسیار پیشرفته حرکت نمی‌کرد در هر عرصه‌ای که شما تحریم کردید نخبگان ایرانی آستین بالا زدند و تحولاتی درست شد که شما آن را نمی‌خواستید آیا در تحریم اخیر یعنی محاصره دریایی فکر کرده‌اید که ایران به سرعت منافذ جدید اقتصادی و راه‌های مواصلاتی جدید را با ظرفیت بسیار وسیع باز خواهد کرد و این برای همیشه یک ظرفیت بزرگ اقتصادی در اختیار ایران خواهد بود و دست شما را برای تهدید از جهت محاصره برای همیشه خواهد بست؟ تا حال شما با تحریم ۴۷ ساله نه تنها نتیجه نگرفتید بلکه ایران را بالاجبار به طرف خودکفایی‌های سرنوشت ساز سوق دادید و ظرفیت‌های نهفته و خوابیده را بیدار کردید یک نمونه بارز ظرفیت تنگه هرمز است.

آیت الله عاملی بیان کرد: ایران اصلاً درصدد استفاده از این ظرفیت نبود و با سخاوت کامل ظرفیت آن را به طور مجانی در اختیار اقتصاد دنیا و رفاه کشور‌ها قرار داده بود، اما تحریم، جنگ، حمله و شرارت شما یک ظرفیت عظیم را برای ایران درست کرد به حدی که کارشناسان می‌گویند این ظرفیت از جهت بازدارندگی خیلی بالاتر از بمب اتمی است در نهایت نتیجه این شد که شما با تحریم‌ها ایران را به یک قدرت برتر در منطقه تبدیل کردید و حالا همین مسیر اشتباه را با توصیه‌های صهیونیست‌ها ادامه می‌دهید فردا برای امروز نزدیک است و نتیجه به زودی معلوم خواهد شد.

وی ادامه داد: نمونه دیگر غنی‌سازی است ما زمانی در سه درصد متوقف شده بودیم به غنای ۲۰ درصد احتیاج داشتیم با اروپا صحبت شد که ۲۰ درصد را تامین کند تا راکتور‌های صنعتی ایران مخصوصاً برای داروسازی متوقف نشود آنها اباء کردند و ایران مجبور شد به طرف غنای ۲۰ درصد برود و وقتی به آن دست یافت در ایران اعلان جشن و پیروزی شد این نتیجه تحریم و محرومیتی است که شما برای ایران درست کردید و ایران محرومیت را به فرصت و سکوی پرش تبدیل کرد.

نماینده ولی فقیه در استان اضافه کرد: سردرگمی ترامپ در برابر مقاومت ملت ایران نشان اقتدار بزرگ ماست وی قبلاً هنگام حمله به ایران در توجیه حمله گفته بود دیگر تحریم‌های ایران تاثیر خود را از دست داده و کارایی ندارد و حالا می‌گوید میان گزینه جنگ و فشار اقتصادی دومی را انتخاب می‌کند و به طرف تحریم‌ها می‌رود ترامپ از سردرگمی گاهی اعترافات بسیار مهمی هم از خودش نشان می‌دهد و این‌ها همه در تاریخ ثبت می‌شود وی در اوایل جنگ و بحبوحه حملات با ناشی‌گری تمام گفت پس این همه سلاح که به کرد‌ها داده بودیم تا به شهر‌های ایران هجوم ببرند کجا رفت؟ آنها سلاح‌ها را کجا فروخته‌اند؟ به ترامپ که امید به تحریم‌ها بسته جمله معمار تحریم‌های ایران یعنی ریچارد نفیو را متذکر می‌شویم که دو سال پیش به دولت کنونی آمریکا گفت تار و پود تحریم‌های ایران از هم گسسته و دیگر کسی به آن اعتناء نمی‌کند؟

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با تشریح شرایطی که رژیم صهیونیستی در سوریه بر سر ترکیه در آورده است گفت: این هفته اسرائیل منطقه تحت سیطره ترکیه در سوریه را بمباران کرد خبرنگار به نتانیاهو می‌گوید چرا این کار را کردی؟ جواب می‌دهد: ما به هیچ وجه به ترکیه اجازه نمی‌دهیم در شمال غرب سوریه و جنوب اسرائیل پایگاه نظامی بزند به طور عمومی این پیام را به آنها رساندیم، اما آنها نفهمیدند یا نشنیدند و لذا خواستیم به نحو شایسته به آنها پیام بفرستیم آنها می‌خواستند در فرودگاه ابوالظهور نزدیک به حلب برای خود پایگاه درست کنند ما هم فرودگاه ابوالظهور را بمباران کردیم و بار‌ها و بار‌ها به دولت سوریه گفته‌ایم که حق نداری اجازه دهی نیرو‌های اجنبی یعنی ترکیه در سوریه مستقر شوند و به جولانی گفته‌ایم وضع امنیتی سوریه باید دست اسرائیل باشد و تو حق نداری اوضاع امنیتی سوریه را تغییر بدهی به او چند بار گفتیم او تجاهل کرد با بمباران او را نیز حالی کردیم.

آیت الله عاملی تاکید کرد: در این حادثه عالم اسلام جداً از ترکیه که به تعبیر خودش پنجمین ارتش دنیا را دارد انتظار داشت از حیثیت خود دفاع بکند این کار اسرائیل یک هتاکی بزرگ برای ترکیه بود و قطعاً جماعتی از ترک‌ها آنجا شهید شده‌اند و اگر ترکیه کاری نکند این به یک رویه تبدیل خواهد شد مخصوصاً که ترکیه با سوریه پیمان امنیتی دارد جولانی فقط از ترکیه امید دارد که به فریادش برسد، چون ترکیه او را سر کار آورده است، اما امید جولانی از ترکیه هم مبدل به یاس شد مسئله فقط این نیست که اسرائیل در اطراف خود امنیت می‌خواهد بلکه با صراحت گفته‌اند که طبق دستور تورات کل خاورمیانه مال یهودی‌هاست سفیر آمریکا در اسرائیل یک سال پیش با صراحت گفت که طبق دستور تورات تمام کشور‌های خاورمیانه باید به قلمرو حکومت یهودی‌ها تبدیل شوند عجیب است که ملت‌ها اعتراض کردند، اما از حکومت‌ها خبری نشد در هر صورت انتظار از ترکیه این بود که اهانت و جسارت اسرائیل را بی‌جواب نگذارد.

وی عنوان کرد: نتانیاهو در اهانت و تهدید به ترکیه گفت اردوغان باید متوجه باشد که چهارصد سال از سقوط دولت و امپراتوری عثمانی گذشته است یعنی تفکر نئوعثمانی را باید کنار بگذاری نتایاهو ادامه می‌دهد الان به جای امپراطوری عثمانی یک قدرت بزرگی در منطقه وجود دارد و آن ارتش اسرائیل است و یک ملت به نام ملت اسرائیل و یک حکومت به نام حکومت اسرائیل و ما اجازه نمی‌دهیم که امنیت ما تهدید شود.

امام جمعه اردبیل اضافه کرد: پذیرفتن ذلت در اسلام حرام است این سخن قرآن است که لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ نه ستم می‌کنید و نه مورد ستم قرار می‌گیرید این آیه و ده‌ها آیه نظیر آن در حال حاضر توسط امت تعطیل شده است و فقط ایران اسلامی است که با استقلال کامل به این آیات عمل می‌کند و اگر بخواهد اسرائیل را بخاطر شرارتش گوشمالی دهد به وساطت هیچکس نگاه نمی‌کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر ترکیه عکس العمل نشان ندهد معنایش این است که با آوردن جولانی کل سوریه را در اختیار اسرائیل گذاشته است دولت ترکیه گفته من در تله نتانیاهو نمی‌افتم، البته باید گفت جنگ لازم نیست اگر دو روز لوله نفت آذربایجان را که از ترکیه به حیفای اسرائیل می‌رود ببندد اسرائیل مثل سگ زوزه می‌کشد و در برابر ترکیه رکوع می‌کند. اسرائیل با بمباران مناطق تحت نفوذ ترکیه یک پیام صریح دارد و آن اینکه کل کشور‌های عربی باید تحت نفوذ اسرائیل باشد و کسی حق ورود به قلمرو حکومت اسرائیل را ندارد! بشار را هم به خاطر همین ساقط کردند که مانع از نفوذ و سیطره اسرائیل بر سوریه بود. سوریه در حال حاضر وضعی بسیار اسف بار دارد. رژیم اسرائیل آن را بخشی از اسرائیل می‌داند. آمریکا آن را ایالتی از ایالات خود می‌داند ترکیه نیز که جولانی را سرکار آورده سوریه را مربوط به خود می‌داند از طرفی روسیه نیز در مناطق مختلف سوریه از جمله طرطوس پایگاه می‌خواهد. صهیونیست‌ها با همکاری آمریکا در حمله به ایران همین بلا را می‌خواستند بر سر ایران بیاورند آنها با خود ایران مشکل دارند و اگر کسی خیال بکند که صرفاً با حکومت ایران مخالفند بسیار ساده لوحانه فکر کرده است. آنها به هیچ وجه تحمل ایران قوی و تحمل وسعت سرزمینی را که یک شاخصه بزرگ قدرت است ندارند.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آیت‌الله عاملی: تحریم ۴۷ ساله آمریکا، ایران را به سمت خودکفایی و ابتکار سوق داده است

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل: آیت‌الله سید حسن عاملی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل و با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد، با اشاره به یاوه‌گویی‌های اخیر رئیس‌جمهور آمریکا اظهار کرد: ترامپ این روزها باز دست به یک عملیات بزرگ روانی زده و گفته با جنگ اقتصادی ایرانی‌ها را وادار به تسلیم می‌کنم.

وی افزود: ۴۷ سال است که با ایران جنگ اقتصادی دارند، فشار حداکثری درست کردند و به تعبیر اوباما تحریمی درست کردند که در تاریخ بشر بی‌نظیر است. پمپئو گفت تحریمی درست کردیم که با آن قطعاً ایرانی‌ها از گرسنگی در برابر ما رکوع خواهند کرد! تحریمی درست کردند که با آن جان بولتون به طمع افتاد و گفت امسال کریسمس را در تهران جشن خواهیم گرفت! و حالا دوباره همان مسیر را می‌روند.

آیت‌الله عاملی ادامه داد: مشهور است که «من جرّب المجرّب فعقله مخرّب»؛ این سخن ترامپ برای ایجاد تأثیر روانی و برای اثرگذاری بر بازار ایران است.

وی اضافه کرد: ترامپ توجه نمی‌کند که اوضاع کاملاً عوض شده است و امروز با گذشته خیلی فرق دارد. در گذشته ما را تحریم می‌کردند و ما هیچ اهرم فشار نداشتیم و در نتیجه در وضع تحریم هزینه‌ای برای آمریکا درست نمی‌شد، در حالی که الان ما اهرم بزرگ تنگه هرمز را داریم و آمریکا و اروپا اصلاً نمی‌توانند بسته ماندن درازمدت آن را تحمل کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: با آمدن سرما به احتمال قوی اوضاع امنیتی کشورهای مهمی به هم خواهد ریخت و لذا ترامپ از یک طرف از فشار اقتصادی صحبت می‌کند، اما از طرف دیگر حتی حاضر است به ایران پول بدهد اما جنگ تمام شود و تنگه باز گردد.

وی گفت: کریس مورفی، سناتور آمریکایی، می‌گوید موضوع تمام شده و ایران پیروز شده است و اضافه می‌کند آمریکا به ایران پیشنهاد می‌دهد که آمریکا حاضر است سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار به ایران بدهد تا تنگه هرمز را باز کند.

آیت‌الله عاملی بیان کرد: در هر حال در این جنگ اقتصادی ملت عزیز فصل‌الخطاب است و اگر با لحاظ اینکه در حال جنگ اقتصادی با دشمن هستیم با دولت محترم همکاری نماید، قطعاً سر ترامپ دوباره به سنگ خواهد خورد.

وی خطاب به آمریکایی‌ها اظهار کرد: من از سر خیرخواهی به آمریکایی‌ها مطالبی می‌گویم و آرزو دارم ترجمه آن به دست آنها برسد. به آنها می‌گویم شما ۴۷ سال با تحریم، ایران را در عرصه‌های حساس و استراتژیک به طرف خودکفایی، ابتکار و خوداتکایی سوق دادید.

امام جمعه اردبیل افزود: صنایع دفاعی یک نمونه آن است. شاید اگر موشک اسکاد را در بازار سیاه از ایران دریغ نمی‌کردید، به طرف تولید موشک‌های بسیار پیشرفته حرکت نمی‌کرد. در هر عرصه‌ای که شما تحریم کردید، نخبگان ایرانی آستین بالا زدند و تحولاتی درست شد که شما آن را نمی‌خواستید.

وی ادامه داد: آیا در تحریم اخیر یعنی محاصره دریایی فکر کرده‌اید که ایران به سرعت منافذ جدید اقتصادی و راه‌های مواصلاتی جدید را با ظرفیت بسیار وسیع باز خواهد کرد و این برای همیشه یک ظرفیت بزرگ اقتصادی در اختیار ایران خواهد بود و دست شما را برای تهدید از جهت محاصره برای همیشه خواهد بست؟

آیت‌الله عاملی خاطرنشان کرد: تا حال شما با تحریم ۴۷ ساله نه تنها نتیجه نگرفتید، بلکه ایران را بالاجبار به طرف خودکفایی‌های سرنوشت‌ساز سوق دادید و ظرفیت‌های نهفته و خوابیده را بیدار کردید. یک نمونه بارز ظرفیت تنگه هرمز است.

وی گفت: ایران اصلاً درصدد استفاده از این ظرفیت نبود و با سخاوت کامل ظرفیت آن را به طور مجانی در اختیار اقتصاد دنیا و رفاه کشورها قرار داده بود، اما تحریم، جنگ، حمله و شرارت شما یک ظرفیت عظیم را برای ایران درست کرد، به حدی که کارشناسان می‌گویند این ظرفیت از جهت بازدارندگی خیلی بالاتر از بمب اتمی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل افزود: در نهایت نتیجه این شد که شما با تحریم‌ها ایران را به یک قدرت برتر در منطقه تبدیل کردید و حالا همین مسیر اشتباه را با توصیه‌های صهیونیست‌ها ادامه می‌دهید. فردا برای امروز نزدیک است و نتیجه به زودی معلوم خواهد شد.

وی نمونه دیگر را غنی‌سازی عنوان کرد و گفت: ما زمانی در سه درصد متوقف شده بودیم و به غنای ۲۰ درصد احتیاج داشتیم. با اروپا صحبت شد که ۲۰ درصد را تأمین کند تا راکتورهای صنعتی ایران مخصوصاً برای داروسازی متوقف نشود، آنها ابا کردند و ایران مجبور شد به طرف غنای ۲۰ درصد برود و وقتی به آن دست یافت، در ایران اعلان جشن و پیروزی شد.

آیت‌الله عاملی تصریح کرد: این نتیجه تحریم و محرومیتی است که شما برای ایران درست کردید و ایران محرومیت را به فرصت و سکوی پرش تبدیل کرد.

وی افزود: سردرگمی ترامپ در برابر مقاومت ملت ایران نشان اقتدار بزرگ ماست. وی قبلاً هنگام حمله به ایران در توجیه حمله گفته بود دیگر تحریم‌های ایران تأثیر خود را از دست داده و کارایی ندارد و حالا می‌گوید میان گزینه جنگ و فشار اقتصادی، دومی را انتخاب می‌کند و به طرف تحریم‌ها می‌رود.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: ترامپ از سردرگمی گاهی اعترافات بسیار مهمی هم از خودش نشان می‌دهد و این‌ها همه در تاریخ ثبت می‌شود. وی در اوایل جنگ و بحبوحه حملات با ناشی‌گری تمام گفت پس این همه سلاح که به کردها داده بودیم تا به شهرهای ایران هجوم ببرند کجا رفت؟ آنها سلاح‌ها را کجا فروخته‌اند؟

وی گفت: به ترامپ که امید به تحریم‌ها بسته، جمله معمار تحریم‌های ایران یعنی ریچارد نفیو را متذکر می‌شویم که دو سال پیش به دولت کنونی آمریکا گفت تار و پود تحریم‌های ایران از هم گسسته و دیگر کسی به آن اعتناء نمی‌کند.

آیت‌الله عاملی در بخش دیگری از خطبه‌ها با تشریح شرایطی که رژیم صهیونیستی در سوریه بر سر ترکیه درآورده است، اظهار کرد: این هفته اسرائیل منطقه تحت سیطره ترکیه در سوریه را بمباران کرد.

وی افزود: خبرنگار به نتانیاهو می‌گوید چرا این کار را کردی؟ جواب می‌دهد: ما به هیچ وجه به ترکیه اجازه نمی‌دهیم در شمال غرب سوریه و جنوب اسرائیل پایگاه نظامی بزند. به طور عمومی این پیام را به آنها رساندیم، اما آنها نفهمیدند یا نشنیدند و لذا خواستیم به نحو شایسته به آنها پیام بفرستیم.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: آنها می‌خواستند در فرودگاه ابوالظهور نزدیک به حلب برای خود پایگاه درست کنند، ما هم فرودگاه ابوالظهور را بمباران کردیم و بارها و بارها به دولت سوریه گفته‌ایم که حق نداری اجازه دهی نیروهای اجنبی یعنی ترکیه در سوریه مستقر شوند.

وی گفت: به جولانی گفته‌ایم وضع امنیتی سوریه باید دست اسرائیل باشد و تو حق نداری اوضاع امنیتی سوریه را تغییر بدهی. به او چند بار گفتیم، او تجاهل کرد و با بمباران او را نیز حالی کردیم.

آیت‌الله عاملی تاکید کرد: در این حادثه عالم اسلام جداً از ترکیه که به تعبیر خودش پنجمین ارتش دنیا را دارد انتظار داشت از حیثیت خود دفاع بکند. این کار اسرائیل یک هتاکی بزرگ برای ترکیه بود و قطعاً جماعتی از ترک‌ها آنجا شهید شده‌اند و اگر ترکیه کاری نکند، این به یک رویه تبدیل خواهد شد، مخصوصاً که ترکیه با سوریه پیمان امنیتی دارد.

وی افزود: جولانی فقط از ترکیه امید دارد که به فریادش برسد چون ترکیه او را سر کار آورده است، اما امید جولانی از ترکیه هم مبدل به یأس شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل بیان کرد: مسئله فقط این نیست که اسرائیل در اطراف خود امنیت می‌خواهد، بلکه با صراحت گفته‌اند که طبق دستور تورات کل خاورمیانه مال یهودی‌هاست. سفیر آمریکا در اسرائیل یک سال پیش با صراحت گفت که طبق دستور تورات تمام کشورهای خاورمیانه باید به قلمرو حکومت یهودی‌ها تبدیل شوند.

وی ادامه داد: عجیب است که ملت‌ها اعتراض کردند اما از حکومت‌ها خبری نشد. در هر صورت انتظار از ترکیه این بود که اهانت و جسارت اسرائیل را بی‌جواب نگذارد.

آیت‌الله عاملی تصریح کرد: نتانیاهو در اهانت و تهدید به ترکیه گفت اردوغان باید متوجه باشد که چهارصد سال از سقوط دولت و امپراتوری عثمانی گذشته است؛ یعنی تفکر نئوعثمانی را باید کنار بگذاری.

وی افزود: نتانیاهو ادامه می‌دهد الان به جای امپراتوری عثمانی یک قدرت بزرگی در منطقه وجود دارد و آن ارتش اسرائیل است و یک ملت به نام ملت اسرائیل و یک حکومت به نام حکومت اسرائیل و ما اجازه نمی‌دهیم که امنیت ما تهدید شود.

امام جمعه اردبیل اضافه کرد: پذیرفتن ذلت در اسلام حرام است. این سخن قرآن است که «لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ»؛ نه ستم می‌کنید و نه مورد ستم قرار می‌گیرید. این آیه و ده‌ها آیه نظیر آن در حال حاضر توسط امت تعطیل شده است و فقط ایران اسلامی است که با استقلال کامل به این آیات عمل می‌کند و اگر بخواهد اسرائیل را به خاطر شرارتش گوشمالی دهد، به وساطت هیچ‌کس نگاه نمی‌کند.

وی در پایان گفت: اگر ترکیه عکس‌العمل نشان ندهد معنایش این است که با آوردن جولانی کل سوریه را در اختیار اسرائیل گذاشته است. دولت ترکیه گفته من در تله نتانیاهو نمی‌افتم.

آیت‌الله عاملی ادامه داد: البته باید گفت جنگ لازم نیست؛ اگر دو روز لوله نفت آذربایجان را که از ترکیه به حیفای اسرائیل می‌رود ببندد، اسرائیل مثل سگ زوزه می‌کشد و در برابر ترکیه رکوع می‌کند.

وی افزود: اسرائیل با بمباران مناطق تحت نفوذ ترکیه یک پیام صریح دارد و آن اینکه کل کشورهای عربی باید تحت نفوذ اسرائیل باشد و کسی حق ورود به قلمرو حکومت اسرائیل را ندارد! بشار را هم به خاطر همین ساقط کردند که مانع از نفوذ و سیطره اسرائیل بر سوریه بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل خاطرنشان کرد: سوریه در حال حاضر وضعی بسیار اسف‌بار دارد. رژیم اسرائیل آن را بخشی از اسرائیل می‌داند، آمریکا آن را ایالتی از ایالات خود می‌داند، ترکیه نیز که جولانی را سرکار آورده سوریه را مربوط به خود می‌داند، از طرفی روسیه نیز در مناطق مختلف سوریه از جمله طرطوس پایگاه می‌خواهد.

آیت‌الله عاملی گفت: صهیونیست‌ها با همکاری آمریکا در حمله به ایران همین بلا را می‌خواستند بر سر ایران بیاورند. آنها با خود ایران مشکل دارند و اگر کسی خیال بکند که صرفاً با حکومت ایران مخالفند، بسیار ساده‌لوحانه فکر کرده است. آنها به هیچ وجه تحمل ایران قوی و تحمل وسعت سرزمینی را که یک شاخصه بزرگ قدرت است ندارند.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آیت‌الله عاملی خطاب به آمریکا: ایران را با 47 سال تحریم قوی‌تر کردید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر اردبیل با اشاره به یاوه گویی های اخیر رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: ترامپ این روزها باز دست به یک عملیات بزرگ روانی زده و گفته با جنگ اقتصادی ایرانی‌ها را وادار به تسلیم می‌کنم.

وی خاطرنشان کرد: اینها 47 سال است که با ایران جنگ اقتصادی دارند فشار حداکثری درست کردند به تعبیر اوباما تحریمی درست کردند که در تاریخ بشر بی‌نظیر است پمپئو گفت تحریمی درست کردیم که با آن قطعاً ایرانی‌ها از گرسنگی در برابر ما رکوع خواهند کرد! تحریمی درست کردند که با آن جان بولتون به طمع افتاد و گفت امسال کریسمس را در تهران جشن خواهیم گرفت! و حالا دوباره همان مسیر را می‌روند مشهور است که «من جرّب المجرّب فعقله مخرّب» این سخن ترامپ برای ایجاد تاثیر روانی و برای اثرگذاری بر بازار ایران است.

امام جمعه اردبیل با بیان اینکه ترامپ توجه نمی‌کند که اوضاع کاملاً عوض شده است و امروز با گذشته خیلی فرق دارد، گفت: در گذشته ما را تحریم می‌کردند و ما هیچ اهرم فشار نداشتیم در نتیجه در وضع تحریم هزینه‌ای برای آمریکا درست نمی‌شد در حالی که الان ما اهرم بزرگ تنگه هرمز را داریم و آمریکا و اروپا اصلاً نمی‌توانند بسته ماندن دراز مدت آن را تحمل کنند با آمدن سرما به احتمال قوی اوضاع امنیتی کشورهای مهمی به هم خواهد ریخت و لذا ترامپ از یک طرف از فشار اقتصادی صحبت می‌کند اما از آن طرف حتی حاضر است به ایران پول بدهد اما جنگ تمام شود و تنگه باز گردد.

آیت الله عاملی باین کرد: کریس مورفی سناتور آمریکایی می‌گوید موضوع تمام شده و ایران پیروز شده است و اضافه می‌کند آمریکا به ایران پیشنهاد می‌دهد که آمریکا حاضر است سالانه 100 میلیارد دلار به ایران بدهد تا تنگه هرمز را باز کند در هر حال در این جنگ اقتصادی ملت عزیز فصل الخطاب است و اگر با لحاظ اینکه در حال جنگ اقتصادی با دشمن هستیم با دولت محترم همکاری نماید قطعاً سر ترامپ دوباره به سنگ خواهد خورد.

وی خطاب به آمریکایی ها گفت: من از سرخیرخواهی به آمریکایی‌ها مطالبی می‌گویم و آرزو دارم ترجمه آن به دست آنها برسد به آنها می گویم شما 47 سال با تحریم، ایران را در عرصه‌های حساس و استراتژیک به طرف خودکفایی، ابتکار و خود اتکایی سوق دادید صنایع دفاعی یک نمونه آن است شاید اگر موشک اسکاد را در بازار سیاه از ایران دریغ نمی کردید به طرف تولید موشک های بسیار پیشرفته حرکت نمی کرد در هر عرصه ای که شما تحریم کردید نخبگان ایرانی آستین بالا زدند و تحولاتی درست شد که شما آن را نمی‌خواستید.

امام جمعه اردبیل با طرح این سوال که آیا در تحریم اخیر یعنی محاصره دریایی فکر کرده اید که ایران به سرعت منافذ جدید اقتصادی و راه‌های مواصلاتی جدید را با ظرفیت بسیار وسیع باز خواهد کرد و این برای همیشه یک ظرفیت بزرگ اقتصادی در اختیار ایران خواهد بود و دست شما را برای تهدید از جهت محاصره برای همیشه خواهد بست؟ ادامه داد: تا حال شما با تحریم 47 ساله نه تنها نتیجه نگرفتید بلکه ایران را بالاجبار به طرف خودکفایی‌های سرنوشت ساز سوق دادید و ظرفیت‌های نهفته و خوابیده را بیدار کردید یک نمونه بارز ظرفیت تنگه هرمز است.

آیت الله عاملی یادآور شد: ایران اصلاً درصدد استفاده از این ظرفیت نبود و با سخاوت کامل ظرفیت آن را به طور مجانی در اختیار اقتصاد دنیا و رفاه کشورها قرار داده بود اما تحریم، جنگ، حمله و شرارت شما یک ظرفیت عظیم را برای ایران درست کرد به حدی که کارشناسان می‌گویند این ظرفیت از جهت بازدارندگی خیلی بالاتر از بمب اتمی است در نهایت نتیجه این شد که شما با تحریم‌ها ایران را به یک قدرت برتر در منطقه تبدیل کردید و حالا همین مسیر اشتباه را با توصیه‌های صهیونیست‌ها ادامه می‌دهید فردا برای امروز نزدیک است و نتیجه به زودی معلوم خواهد شد.

وی تصریح کرد: نمونه دیگر غنی‌سازی است ما زمانی در سه درصد متوقف شده بودیم به غنای 20 درصد احتیاج داشتیم با اروپا صحبت شد که 20 درصد را تامین کند تا راکتورهای صنعتی ایران مخصوصاً برای داروسازی متوقف نشود آنها اباء کردند و ایران مجبور شد به طرف غنای 20 درصد برود و وقتی به آن دست یافت در ایران اعلان جشن و پیروزی شد این نتیجه تحریم و محرومیتی است که شما برای ایران درست کردید و ایران محرومیت را به فرصت و سکوی پرش تبدیل کرد.

وی افزود: سردرگمی ترامپ در برابر مقاومت ملت ایران نشان اقتدار بزرگ ماست وی قبلاً هنگام حمله به ایران در توجیه حمله گفته بود دیگر تحریم‌های ایران تاثیر خود را از دست داده و کارایی ندارد و حالا می‌گوید میان گزینه جنگ و فشار اقتصادی دومی را انتخاب می‌کند و به طرف تحریم‌ها می‌رود ترامپ از سردرگمی گاهی اعترافات بسیار مهمی هم از خودش نشان می‌دهد و این ها همه در تاریخ ثبت می شود وی در اوایل جنگ و بحبوحه حملات با ناشی‌گری تمام گفت پس این همه سلاح که به کردها داده بودیم تا به شهرهای ایران هجوم ببرند کجا رفت؟ آنها سلاح ها را کجا فروخته اند؟ به ترامپ که امید به تحریم‌ها بسته جمله معمار تحریم‌های ایران یعنی ریچارد نفیو را متذکر می‌شویم که دو سال پیش به دولت کنونی آمریکا گفت تار و پود تحریم‌های ایران از هم گسسته و دیگر کسی به آن اعتناء نمی‌کند؟

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از خطبه ها با تشریح شرایطی که رژیم صهیونیستی در سوریه بر سر ترکیه در آورده است، گفت: این هفته اسرائیل منطقه تحت سیطره ترکیه در سوریه را بمباران کرد خبرنگار به نتانیاهو می‌گوید چرا این کار را کردی؟ جواب می‌دهد: ما به هیچ وجه به ترکیه اجازه نمی‌دهیم در شمال غرب سوریه و جنوب اسرائیل پایگاه نظامی بزند به طور عمومی این پیام را به آنها رساندیم اما آنها نفهمیدند یا نشنیدند و لذا خواستیم به نحو شایسته به آنها پیام بفرستیم آنها می‌خواستند در فرودگاه ابوالظهور نزدیک به حلب برای خود پایگاه درست کنند ما هم فرودگاه ابوالظهور را بمباران کردیم و بارها و بارها به دولت سوریه گفته‌ایم که حق نداری اجازه دهی نیروهای اجنبی یعنی ترکیه در سوریه مستقر شوند و به جولانی گفته‌ایم وضع امنیتی سوریه باید دست اسرائیل باشد و تو حق نداری اوضاع امنیتی سوریه را تغییر بدهی به او چند بار گفتیم او تجاهل کرد با بمباران او را نیز حالی کردیم.

آیت الله عاملی اظهار کرد: در این حادثه عالم اسلام جداً از ترکیه که به تعبیر خودش پنجمین ارتش دنیا را دارد انتظار داشت از حیثیت خود دفاع بکند این کار اسرائیل یک هتاکی بزرگ برای ترکیه بود و قطعاً جماعتی از ترک‌ها آنجا شهید شده اند و اگر ترکیه کاری نکند این به یک رویه تبدیل خواهد شد مخصوصاً که ترکیه با سوریه پیمان امنیتی دارد جولانی فقط از ترکیه امید دارد که به فریادش برسد چون ترکیه او را سر کار آورده است اما امید جولانی از ترکیه هم مبدل به یاس شد.

وی خاطرنشان کرد: مسئله فقط این نیست که اسرائیل در اطراف خود امنیت می‌خواهد بلکه با صراحت گفته اند که طبق دستور تورات کل خاورمیانه مال یهودی‌هاست سفیر آمریکا در اسرائیل یک سال پیش با صراحت گفت که طبق دستور تورات تمام کشورهای خاورمیانه باید به قلمرو حکومت یهودی‌ها تبدیل شوند عجیب است که ملت‌ها اعتراض کردند اما از حکومت‌ها خبری نشد در هر صورت انتظار از ترکیه این بود که اهانت و جسارت اسرائیل را بی‌جواب نگذارد.

امام جمعه اردبیل افزود: نتانیاهو در اهانت و تهدید به ترکیه گفت اردوغان باید متوجه باشد که 400 سال از سقوط دولت و امپراتوری عثمانی گذشته است یعنی تفکر نئوعثمانی را باید کنار بگذاری نتانیاهو ادامه می دهد الان به جای امپراطوری عثمانی یک قدرت بزرگی در منطقه وجود دارد و آن ارتش اسرائیل است و یک ملت به نام ملت اسرائیل و یک حکومت به نام حکومت اسرائیل و ما اجازه نمی‌دهیم که امنیت ما تهدید شود.

آیت الله عاملی اضافه کرد: پذیرفتن ذلت در اسلام حرام است این سخن قرآن است که «لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ»(نه ستم می کنید و نه مورد ستم قرار می گیرید این آیه و ده ها آیه نظیر آن در حال حاضر توسط امت تعطیل شده است و فقط ایران اسلامی است که با استقلال کامل به این آیات عمل می‌کند و اگر بخواهد اسرائیل را بخاطر شرارتش گوشمالی دهد به وساطت هیچکس نگاه نمی‌کند.

وی گفت: اگر ترکیه عکس العمل نشان ندهد معنایش این است که با آوردن جولانی کل سوریه را در اختیار اسرائیل گذاشته است دولت ترکیه گفته من در تله نتانیاهو نمی‌افتم، البته باید گفت جنگ لازم نیست اگر دو روز لوله نفت آذربایجان را که از ترکیه به حیفای اسرائیل می‌رود ببندد اسرائیل مثل سگ زوزه می‌کشد و در برابر ترکیه رکوع می‌کند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل تصریح کرد: اسرائیل با بمباران مناطق تحت نفوذ ترکیه یک پیام صریح دارد و آن اینکه کل کشورهای عربی باید تحت نفوذ اسرائیل باشد و کسی حق ورود به قلمرو حکومت اسرائیل را ندارد! بشار را هم به خاطر همین ساقط کردند که مانع از نفوذ و سیطره اسرائیل بر سوریه بود. سوریه در حال حاضر وضعی بسیار اسف بار دارد. رژیم اسرائیل آن را بخشی از اسرائیل می داند. آمریکا آن را ایالتی از ایالات خود می داند ترکیه نیز که جولانی را سرکار آورده سوریه را مربوط به خود می داند از طرفی روسیه نیز در مناطق مختلف سوریه از جمله طرطوس پایگاه می خواهد. صهیونیست ها با همکاری آمریکا در حمله به ایران همین بلا را می خواستند بر سر ایران بیاورند آنها با خود ایران مشکل دارند و اگر کسی خیال بکند که صرفاً با حکومت ایران مخالفند بسیار ساده لوحانه فکر کرده است. آنها به هیچ وجه تحمل ایران قوی و تحمل وسعت سرزمینی را که یک شاخصه بزرگ قدرت است ندارند.

انتهای پیام/132  




 رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به تجربه رایگان شدن مترو و اتوبوس در پایتخت، بر تأثیر افزایش استفاده از حمل و نقل عمومی در کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا تأکید کرد.

 ۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد

گرمای مرداد همچنان بخش‌هایی از ایران را درگیر کرده است؛ در روز جمعه ۳۰ مرداد، ۸ شهر کشور در فهرست گرم‌ترین مناطق جهان قرار گرفتند و دهلران با ثبت دمای ۴۷.۸ درجه سانتی‌گراد در رتبه سوم ایستاد.

 حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
۲۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر

نورنیوز : وزارت خارجه آمریکا فروش احتمالی ۴.۵ میلیارد دلاری تجهیزات نظامی شامل ۴ فروند سوخت‌رسان هوایی KC-۴۶A پگاسوس، موتورهای اضافی، سامانه‌های هشدار راداری و تجهیزات مقابله با موشک به قطر را تأیید کرد و اعلام داشت که این فروش توان دفاعی قطر و همکاری نظامی این کشور با آمریکا را تقویت می‌کند و موازنه نظامی منطقه را تغییر نمی‌دهد .

 نفت از ۹۴ دلار هم گذشت
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

نفت از ۹۴ دلار هم گذشت

قیمت نفت از ۹۴ دلار هم عبور کرد.

 مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی

آرش رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: داستان خانم ثریا عبداللهی، مادری از شهر اردبیل، روایتی تلخ و در عین حال الهام‌بخش از عشق...