قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

شکست سناریوی تهدید دشمن در حماسه اربعین امسال / نقش زیرساخت‌های جدید در روان‌سازی حرکت زائرین+فیلم

با وجود حملات و تهدید‌های اخیر دشمن و حمله به مرز شلمچه و داخل خاک عراق، استقبال زائران اربعین و آمار تردد از مرز‌ها افزایش یافت.
 شکست سناریوی تهدید دشمن در حماسه اربعین امسال / نقش زیرساخت‌های جدید در روان‌سازی حرکت زائرین+فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در برنامه «راس یک» SNNTV مطرح شد: با وجود حملات و تهدید‌های اخیر دشمن و حمله به مرز شلمچه و داخل خاک عراق، استقبال زائران اربعین و آمار تردد از مرز‌ها نه تنها کاهش نیافت، بلکه در بعضی مناطق با افزایش همراه بوده است.

تردد زائران اربعین امسال از مرز مهران تاکنون از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر گذشت و در بعضی از روز‌ها شاهد رشد ۲۱ درصدی تردد نسبت به روز‌های مشابه در سال گذشته هستیم. همچنین در مرز‌های خوزستان بیش از ۱ میلیون و ۴۲۸ هزار و در مرز خسروی ۶۹۹ هزار تردد به ثبت رسیده است.

فعالیت‌های زیرساختی مثل احداث ۲۱ کیلومتر مسیر چهارخطه جدید در محور ایلام به مهران باعث کاهش چشمگیر صف‌های طولانی و روان‌سازی حرکت زائران نسبت به سال‌های گذشته شده است.

با این وجود برای ساماندهی بهتر سفر اربعین نیازمند توسعه زیرساخت‌ها در مرز‌های جدیدی همچون سومار کرمانشاه و چیلات و هلاله شمالی در ایلام هستیم. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

فرمانده انتظامی خراسان رضوی: استقامت، مهم‌ترین آموزه رهبر شهید برای نیرو‌های مسلح است

سردار احمد نگهبان در حاشیه برگزاری آیین بزرگداشت چهلم رهبر شهید انقلاب اسلامی که شامگاه پنجشنبه، ۲۹ مرداد، در حرم مطهر رضوی برگزار شد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: پس از شهادت، سیدعلی خامنه‌ای نه‌تنها فراموش نشد بلکه راه و مکتب او، استقامت و پایداری‌اش، ایستادگی و ایمانش و همچنین اخلاص و روحیه مجاهدانه‌ای که در طول سال‌ها از خود نشان داد، امروز در وجود نیرو‌های مسلح، عموم مردم و خانواده‌های ما زنده است.

وی افزود: ما با مشاهده سال‌ها استقامت رهبر شهیدمان در برابر فشارها، تهدید‌ها و سختی‌ها، به این باور رسیدیم که راه پیشرفت و عبور از مشکلات، چیزی جز ایستادگی و پایداری نیست. ایشان به ما آموختند که در مسیر دفاع از آرمان‌ها و منافع ملت، نباید در برابر دشمن عقب‌نشینی کرد و نباید اجازه داد سختی‌ها اراده ما را متزلزل کند.

در ادامه حتما بخوانید استاندار خراسان رضوی: تحقق آرمان‌های امام شهید، مسئولیت ذاتی ما خراسانی‌هاست

فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: برای ما نیرو‌های مسلح، این میراث شاید از هر چیز دیگری روشن‌تر و ملموس‌تر باشد. وقتی استقامت و پایداری رهبر شهیدمان را دیدیم و سال‌ها شاهد ایستادگی ایشان بودیم، به این نتیجه رسیدیم که بهترین راه برای ما نیز همین است؛ استقامت، استقامت و استقامت.

نگهبان ادامه داد: امروز این کلام فقط یک شعار نیست بلکه تبدیل به یک باور و یک رویکرد در میان نیرو‌های مسلح و مردم شده است. راه ایشان با همین روحیه ادامه پیدا خواهد کرد و ما وظیفه خود می‌دانیم که با حفظ آمادگی، ایمان و پایمردی، از کشور و آرمان‌های ملت دفاع کنیم و اجازه ندهیم مسیر ایستادگی که ایشان برای ما به یادگار گذاشتند، متوقف شود.


۸ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعای پولیتیکو: جنگ ایران به دزدان دریایی سومالی جان تازه‌ای بخشید

پولیتیکو مدعی شد جنگ ایران زمینه بازگشت دزدان دریایی سومالی را فراهم کرده و تهدید پرهزینه دیگری را برای مسیرهای کشتیرانی جهانیِ پرتنش ایجاد کرده است.

بر اساس این گزارش، جنگ ایران به دزدان دریایی سومالی که کشتی‌های تجاری حامل سوخت و کالا را شکار می‌کنند، جان تازه‌ای بخشیده است؛ تهدیدی که سال‌ها خاموش بود.

به گفته ویندوارد، یک شرکت اطلاعات دریایی جهانی، اوایل این هفته گروهی از دزدان دریایی یک کشتی باری را در سواحل سومالی تصرف کردند. این پنجمین حمله از این دست از ماه آوریل بوده است.


۹ ساعت قبل / سایت مشرق

بزرگداشت اربعین تدفین امام شهید در دفتر آیت‌الله سیستانی در قم برگزار می‌شود

به گزارش مشرق ، این آیین پس از اقامه نماز مغرب و عشا در دفتر حضرت آیت‌الله سیستانی، واقع در میدان روح‌الله قم، برگزار خواهد شد.

در این مراسم که با حضور قاریان ممتاز بین‌المللی قرآن کریم، علما، شخصیت‌های کشوری و لشکری و اقشار مختلف مردم همراه است، توجه ویژه‌ای به تلاوت قرآن کریم خواهد شد.

بر اساس اعلام برگزارکنندگان، با توجه به جایگاه برجسته قرآن کریم در اندیشه، سیره و مجاهدت‌های امام شهید، جمعی از قاریان بین‌المللی قرآن کریم در این آیین به تلاوت آیات نورانی کلام‌الله مجید می‌پردازند.

حامد شاکرنژاد، قاری برجسته بین‌المللی قرآن کریم، از میهمانان این مراسم است و حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی نیز در این آیین سخنرانی خواهد کرد.

شماری از علما، بزرگان حوزه‌های علمیه، شخصیت‌های کشوری و لشکری و اقشار گوناگون مردم در این آیین حضور خواهند یافت تا یاد و راه امام شهید را گرامی داشته و بر تداوم آرمان‌های قرآنی، دینی و مقاومت تأکید کنند.

برگزارکنندگان از عموم مردم مؤمن و ولایتمدار قم دعوت کرده‌اند با حضور در این مراسم، در گرامیداشت اربعین تدفین این شخصیت بزرگ و تجدید عهد با آرمان‌های ایشان مشارکت کنند.




 رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است
۱۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با تجلیل از رهبر شهید امت گفت: آنچه از رهبری ایشان برای ما و نسل‌های آینده به یادگار مانده، میراثی گران‌بهاست و یکی از مهم‌ترین...

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم

 بنزین ، لمس واقعیت به دور از توهم و تخیل
۱۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

بنزین ، لمس واقعیت به دور از توهم و تخیل

بنزین به مسئله ای برای گروکشی میان دولت و مردم تبدیل شده است. مردم خواسته ها و مطالباتی دارند که دولت های متوالی حاضر به پاسخ به آنها نیستند. حل مشکل بنز...

 پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی
۱۱ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی

قابل درک است که تحلیلگران به سرعت در تلاش هستند تا انگیزه محرک پشت این اعلامیه را ارزیابی کنند. آیا این یک واکنش منطقه ای...

 حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر ایشان حضور یافتند.

 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.