قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

بیداد کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای/ ۲ میلیارد دلار ارزی که تبخیر شد!

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت رعایت اصل تفکیک قوا گفت: دولت نباید در امور داخلی مجلس ورود کند و باید ضمن رعایت حدود اختیارات قوا، قوانین...
 بیداد کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای/ ۲ میلیارد دلار ارزی که تبخیر شد!
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد، در اخطار قانون اساسی با استناد به اصل ۵۷ با تأکید بر ضرورت رعایت اصل تفکیک قوا گفت: انتظار مجلس این است که دولت در مسائل داخلی مجلس ورود نکند و تفکیک قوا را رعایت کند و این موضوع مغایر اصل ۵۷ قانونی اساسی است؛ اساس کار این است که دولت قوانین مصوب مجلس را اجرا کند، نه اینکه به دنبال تدوین و تبدیل کتابچه‌های جدید باشد.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تکالیف قانونی دولت افزود: در حال حاضر بر اساس ماده ۱۸ قانون برنامه هفتم، دو سال از تصمیم‌گیری گذشته است و دولت باید گزارش نحوه اجرای قانون و جداول مربوط را به صورت آماری به مجلس ارائه کند؛ قانون برای اجراست و باید اجرای آن به صورت شفاف گزارش شود.

وی ادامه داد: همچنین در ماده ۳۳ مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز تکالیف مشخصی وجود دارد که باید اجرا شود، در موضوع الزاما و با توجه به اصل ۵۳ قانون اساسی، حساب‌های خزانه باید متمرکز شود، اما در شرایط فعلی ۱۲۴ هزار مجوز ارزی صادر شده است؛ این در حالی است که قانون باید اجرا شود نه اینکه زینت کتابخانه و دفتر کار مسئولان باشد نیاز است قوانین از کتابچه روی میز اجرای بیاید.

سلیمی با انتقاد از وضعیت کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای تصریح کرد: کارت‌های اجاره‌ای بازرگانی بیداد می‌کند و ۳۵ درصد تعهدات واصل نشده ارزی مربوطه به دلیل همین کارت‌های اجاره‌ای است؛ سؤال این است که چرا دولت برای اجرای این قانون ورود نکرده است؟ قوه قضائیه حدود ۳۰۰ کارت اجاره‌ای را کشف کرده که به میزان ۲ میلیارد دلار است و این مسائل نیازمند توجه جدی است و باید با این مسئله برخورد شود.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به موضوع طرح مقابله با نفوذ گفت: بحث تابعیت مضاعف را هم داشتیم و حاشیه‌ای که اخیرا در مورد فرزند یکی از مسولان ایجاد شد و حیثیت برخی افراد را تحت تأثیر قرار داده است و این قوانین باید اجرا شود و دولت باید دقت لازم را داشته باشد و موضوع با رعایت قانون و حقوق افراد دنبال شود.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت رعایت اصل ۵۷ قانون اساسی خاطرنشان کرد: دولت باید اصل تفکیک قوا و حدود اختیارات قوا را رعایت کند و در کنار آن، تکالیف قانونی خود را به طور کامل اجرا و گزارش عملکرد خود را به مجلس ارائه دهد.

حاجی‌بابایی: دولت باید گزارش اجرای برنامه را به مجلس ارائه کند

حمیدرضا حاجی‌بابایی در پاسخ به اخطار علیرضا سلیمی درباره نحوه اجرای قوانین و تکالیف دولت گفت: ماده ۱۱۸ قانون برنامه هنوز به طور کامل اجرا نشده است و دولت باید برنامه یک‌ساله خود را به مجلس ارائه کند؛ جلسات زیادی در این رابطه برگزار شده است و باید حساب‌های ارزی در خزانه متمرکز شود؛ دولت باید گزارش اجرای قانون و برنامه یک‌ساله خود را ارائه کند تا موضوع برای مجلس شفاف باشد و نمایندگان بتوانند بر روند اجرای تکالیف قانونی نظارت داشته باشند.



 حمله موشکی به امارات

حمله موشکی به امارات

وزارت دفاع امارات در بیانیه‌ای از یک حمله موشکی به این کشور خبر داد و اعلام کرد سامانه‌های دفاع هوایی این تهدید موشکی را رصد کردند.

 جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

نیروهای مسلح یمن عصر امروز مواضع شبه نظامیان وابسته به عربستان در مرکز شهر «الخوخه» در جنوب استان الحدیده (غرب یمن) را هدف قرار دادند.

 اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره ۲ دیپلمات فرانسوی

اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره ۲ دیپلمات فرانسوی

روابط عمومی وزارت امور خارجه ایران، درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب، اطلاعیه‌ای را صادر کرد.

 پزشکیان با یک تماس تلفنی فصل جدیدی در روابط ایران و این کشور رقم زد

پزشکیان با یک تماس تلفنی فصل جدیدی در روابط ایران و این کشور رقم زد

عراقچی، وزیر امور خارجه گفت: رئیس‌جمهور با یک تماس تلفنی با الهام علی‌اف، فصل جدیدی در روابط ایران و آذربایجان رقم زد

 ظرفیت‌های مرزی غرب کرمانشاه باید در مسیر توسعه تجارت با عراق فعال شود

ظرفیت‌های مرزی غرب کرمانشاه باید در مسیر توسعه تجارت با عراق فعال شود

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تقویت و ارتقای زیرساخت‌های مرزی، توسعه مبادلات تجاری و استفاده از ظرفیت دیپلماسی برای گسترش تعاملات اقتصادی و گسترش مناسبات مرزی با عراق تأکید کرد.

 غریب‌آبادی: به‌زودی توهم ترامپ در مورد تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم

غریب‌آبادی: به‌زودی توهم ترامپ در مورد تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم

معاون وزیر خارجه ایران گفت،‌همان طورکه ترامپ یاد گرفت نام خلیج فارس را درست بنویسد، به زودی توهمش درخصوص تنگه هرمز را هم اصلاح خواهیم کرد.

 جنازه مجری زن ایران‌اینترنشنال در هتل محل اقامتش پیدا شد

جنازه مجری زن ایران‌اینترنشنال در هتل محل اقامتش پیدا شد

فرحناز اسپد، مجری اینترنشنال که قرار بود از این شبکه جدا شود به طرز مشکوکی جنازه‌اش در هتل محل اقامتش پیدا شد./مشرق

 درخواست کیهان برای کنار گذاشتن تفاهم و بازگشت به میدان و جنگ

درخواست کیهان برای کنار گذاشتن تفاهم و بازگشت به میدان و جنگ

روزنامه کیهان در تیتر یک امروز خود با اشاره به روند مذاکرات و توافق میان ایران و آمریکا، بر ضرورت کنار گذاشتن مسیر دیپلماسی و اتخاذ رویکرد تقابلی تأکید کرد و نوشت که «شکستن محاصره» باید در دستور کار قرار گیرد.