قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

یادداشت جالب نوه امام درباره چهلمین روز تدفین امام شهید خامنه‌ای

حجت‌الاسلام مرتضی اشراقی، نوه امام خمینی (ره) یادداشتی درباره اربعین تدفین امام شهید امت نوشت.
 یادداشت جالب نوه امام درباره چهلمین روز تدفین امام شهید خامنه‌ای
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام مرتضی اشراقی، نوه امام خمینی (ره) طی یادداشتی به شرح زیر درباره اربعین تدفین شهید امام خامنه‌ای نوشت:

وَ لَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

چهل روز پس از آن وداع تاریخی

چهل روز از روزی می‌گذرد که ایران، در سوگ سید و سالار شهیدان انقلاب اسلامی، پیکر پاک و مطهر رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (ره)، را به خاک سپرد.

چهل روز گذشته است؛ اما برای ملتی که تاریخ خود را با خاطره شهیدان و فداکاری مردان بزرگ نوشته است، گذشت زمان به معنای فراموشی نیست. برخی فقدان‌ها، با گذشت روز‌ها عمیق‌تر می‌شوند و برخی نام‌ها، هرچه از لحظه رفتنشان فاصله می‌گیریم، بیشتر در حافظه تاریخی یک ملت جای می‌گیرند.

خامنه‌ای (ره) روح خدا بود در کالبد زمان، او خورشیدی درخشان بود در آسمان انقلاب، او نماد دینداری حقیقی بود در مسند ولایت، نماد مقاومت بود در اوج عزت، نماد صداقت بود در عرصه حکومت، او تبلور اسلام ناب محمدی (ص) بود و همچون خورشیدی درخشان بر تارک انقلاب اسلامی می‌درخشید، خامنه‌ای (ره)، خمینی (ره) بود؛ خمینی (ره) وار زیست و حسینی (ع) وار شهید شد؛ عزیز بود، عزیز ماند.

خناسان و بدخواهان بدانند خامنه‌ای (ره) زنده است، چون راهش زنده است، چون مقاومت ادامه دارد، چون انقلاب استوار است، چون مردمش مبعوث گشته تا یاد و راه امام شهید را همواره زنده نگه داشته و آنرا، چون میراثی گرانسنگ به نسل‌های بعدی منتقل نمایند، چون امید در دل‌ها جوانه زده و آینده روشن است، چون فرزند برومندش، فقیه بزرگوار حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای سکاندار مسند مقدس ولایت فقیه گشته تا راه او که همان راه خمینی کبیر (ره) است را ادامه دهد.

امروز سخن از یک فرد نیست؛ سخن از میراث یک دوره، مسئولیت یک ملت و آینده یک سرزمین است. ملت مبعوث شده‌ی مقاوم، ادامه‌ی راه خامنه‌ای شهید را در میدان‌های شهر با انسجام و اتحاد مقدسی که امامین انقلاب همیشه فریاد زدند و رهبر عزیز و مقتدر و حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای بار‌ها در بیانیه‌های خود متذکر شده‌اند، برگزیده‌اند؛ این ملت و این مردم شایسته‌ی بهترین‌ها هستند و بدخواهان بدانند که شکست مردم ایران اسلامی، هرگز تعبیر نخواهد شد؛ چون آنان امت واحده هستند.

اکنون که امام شهید در میان ما نیست، سنگینی مسئولیت بر دوش نسل حاضر بیش از پیش احساس می‌شود.

شهید را نباید تنها در قاب عکس‌ها و یادبودها، جست‌و‌جو کرد. شهید، هنگامی زنده است که آرمان‌های ایستادگی و مقاومت در رفتار و کردار ما زنده بماند. ملت ایران در طول تاریخ نشان داده است که در برابر طوفان‌های سهمگین، تسلیم‌ناپذیر است. امروز ملت عزیز و بزرگ ایران، با تکیه بر ایمان، دانش، اراده و اتحاد و انسجام مقدس تحت اوامر ولایت مطلقه فقیه، آینده ایران را با دستان خویش، خواهند ساخت.

چهلمین روز، پایان یک سوگ نیست؛ آغاز یک عهد است.

عهد با امامین انقلاب.

عهد با ولایت فقیه.

عهد با ایران.

عهد با مردم مبعوث شده.

عهد با شهیدان.

و عهد با آینده‌ای روشن.

در برابر پیکر پاک و مطهر رهبر شهید، سر فرود می‌آوریم؛ اما در برابر دشواری‌ها و سختی‌ها و مشکلات پیش روی ایران بزرگ و سرافراز، هرگز سر فرود نخواهیم آورد.

راه آینده، راه هراس نیست؛ راه امید و اراده و روشنی است که رهبر شهید انقلاب وعده‌ی رسیدن به قله‌های افتخار را به ما داده است. راه آینده، راه فراموشی نیست و این راه تنها با همدلی و با قرار دادن اصل ولایت پذیری و حفظ وحدت و انسجام مقدس در جایگاه نخست، ساخته خواهد شد. إن شاء الله.

در آستانه چهلمین روز خاکسپاری پیکر پاک و مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، ضمن عرض تسلیت مجدد به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مد ظله العالی) و اخوان بزرگوار و معزز ایشان، از خداوند متعال سربلندی و عزت و عظمت ایران اسلامی را خواستارم.

حوزه علمیه قم

مرتضی اشراقی



 گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی

محمد سالم ولد مرزوک وزیر خارجه موریتانی بعد از ظهر امروز چهارشنبه در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین تحولات منطقه و روابط دوجانبه رایزنی و تبادل نظر کرد.

 اختصاصی جهان‌نیوز: متن کامل «طرح مقابله با‌نفوذ بیگانگان» منتشر شد | جهان نیوز

اختصاصی جهان‌نیوز: متن کامل «طرح مقابله با‌نفوذ بیگانگان» منتشر شد | جهان نیوز

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی که در اختیار جهان‌نیوز قرار گرفته به ابهامات درباره قانون مقابله با‌نفوذ بیگانگان» پاسخ داده است.

 ایران خیانت‌های این کشور را فراموش نمی کند

ایران خیانت‌های این کشور را فراموش نمی کند

 رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در فضای مجازی تاکید کرد: ملت ایران هرگز خیانت‌های همیشگی فرانسه را فراموش نمی‌کند.

 راه‌حل رئیس جمهور ترکیه برای پایان جنگ ایران و آمریکا

راه‌حل رئیس جمهور ترکیه برای پایان جنگ ایران و آمریکا

اردوغان، تنها راه حل درگیری میان آمریکا و ایران را مذاکره دانست.

 آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آرمان امروز : رئیس ستاد انتخابات کشور با اعلام فراهم بودن امکان برگزاری انتخابات، گفت: در صورت تأیید شورای عالی امنیت ملی، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات وزارت کشور آمادگی کامل برای برگزاری آن را ظرف دو ماه آینده دارد. علی زینی وند رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت و گویی در [ ]

 اعلام وصول ۱۳ سوال از وزرای دولت

اعلام وصول ۱۳ سوال از وزرای دولت

یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ۱۳ سوال ملی نمایندگان از وزرای دولت را اعلام وصول کرد.

 ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟  | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟ | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

پیامدهای زنجیره‌ای جنگ علیه ایران برای ارتش آمریکا همچنان ادامه دارد و در روزهای اخیر پنتاگون آماج انتقادها درباره ماجرای انتقال ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» به خاورمیانه بوده‌است.

 ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم | ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم | ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

دونالد ترامپ در پاسخ به خبرنگاری که پرسید آیا مذاکرات با ایران را از سر خواهد گرفت گفت شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم.