قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

الزام دریافت مجوز برای صادرات تولوئن

صادرات برخی فرآورده‌های نفتی حاوی تولوئن به‌عنوان پیش‌ساز مواد مخدر، مشمول اخذ مجوز شد.
 الزام دریافت مجوز برای صادرات تولوئن
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دفتر صادرات گمرک ایران در بخشنامه‌ای اعلام کرد صادرات برخی فرآورده‌های نفتی حاوی ماده تولوئن، مشمول ضوابط کنوانسیون ۱۹۸۸ مواد مخدر و روانگردان و نیازمند دریافت مجوز‌های مربوطه از وزارت بهداشت شده است. 

بر اساس این بخشنامه که از سوی مدیرکل دفتر صادرات گمرک ایران ابلاغ شده، فهرست پیش‌ساز‌های مواد مخدر و روانگردان موضوع کنوانسیون ۱۹۸۸ (فهرست قرمز) به همراه فهرست کد‌های شناسایی فرآورده‌های نفتی حاوی مخلوط تولوئن در اختیار گمرکات اجرایی قرار گرفته است.

مطابق این ابلاغیه، صادرکنندگان اقلام مندرج در فایل پیوست، پیش از اقدام به حمل محموله‌های مشمول، باید نسبت به دریافت مجوز‌های مربوطه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (اداره‌کل نظارت بر امور دارو و مواد مخدر) اقدام کنند.

دفتر صادرات گمرک ایران همچنین تأکید کرده است گمرکات اجرایی ضمن اطلاع‌رسانی به صادرکنندگان مربوطه، اقدامات لازم را برای کنترل رعایت ضوابط مقرر در کنوانسیون یادشده و اخذ مجوز‌های مورد نیاز انجام دهند.

بر اساس این بخشنامه، میزان درصد اعلامی تولوئن در اقلام صادراتی و کد‌های شناسایی استاندارد فرآورده‌های نفتی حاوی این ماده، مبنای بررسی و اعمال مقررات خواهد بود.



 ترویج ممدانی؟

ترویج ممدانی؟

تا چند ماه پیش می‌شد آنچه را در نیویورک اتفاق افتاد، به ویژگی‌های خاص این شهر نسبت داد؛ شهری گران، جوان، مهاجرپذیر و متمایل به دموکرات‌ها که زهران ممدانی در آن با وعده مهار هزینه زندگی به قدرت رسید. حالا اما پیروزی عبدال السید در میشیگان، پرسش دیگری را پیش کشیده است: آیا «پدیده نیویورک» از مرزهای این شهر عبور کرده و بحران هزینه زندگی در حال تغییردادن سیاست اقتصادی آمریکاست؟

 نقد یک الگوی حکمرانی؛ از تعدد مراکز تصمیم گیری تا فقدان حکمرانی متمرکز | تجربه‌ها دیر شنیده می‌شوند و هزینه در سطح کل سیستم پرداخت می‌شود

نقد یک الگوی حکمرانی؛ از تعدد مراکز تصمیم گیری تا فقدان حکمرانی متمرکز | تجربه‌ها دیر شنیده می‌شوند و هزینه در سطح کل سیستم پرداخت می‌شود

اقتصادنیوز:گاهی برای فهم بحران‌های امروز باید به سخنانی بازگشت که سال‌ها پیش گفته شدند، اما کمتر شنیده شدند.

 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 مروری بر سرتیتر روزنامه‌های کشور و مهم‌ترین تیترهای اقتصادی؛ امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

مروری بر سرتیتر روزنامه‌های کشور و مهم‌ترین تیترهای اقتصادی؛ امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

سرتیتر مهم‌ترین مقالات و اخبار روزنامه‌های ایران، با تکیه بر روزنامه‌های صنعتی و اقتصادی؛ امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ مصادف با تاریخ ۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ و ۱۹...

 پیش‌بینی بورس چهارشنبه 28 مرداد 1405 | اصلاح کوتاه‌مدت یا ادامه روند صعودی؟

پیش‌بینی بورس چهارشنبه 28 مرداد 1405 | اصلاح کوتاه‌مدت یا ادامه روند صعودی؟

اقتصادنیوز: پیش بینی بورس فردا بیشتر به سمت بازاری متعادل با شیب منفی در شروع معاملات متمایل است. فشار فروش نیمه دوم بازار امروز احتمالا باعث می شود چهارشنبه را با قدرت کمتری نسبت به روزهای گذشته آغاز کنیم، اما احتمال شکل گیری یک موج فروش شدید چندان بالا نیست.

 قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

سکه امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰ (یکصد و نود و دو میلیون و ده هزار ) تومان به ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰تومان رسید.

 اخبار سیاسی

اخبار سیاسی

اقتصاد و سیاست به طور شگفت انگیزی در یکدیگر تنیده شده اند و تصمیماتی که دولتمردان در هر یک از این دو شاخه می گیرند، به طور مستقیم بر دیگری تاثیر می گذارد. اخبار حوزه اقتصاد سیاسی طیف وسیعی از اخبار و تحلیل ها را شامل می شود که اطلاع از آنها برای فعالان اق

 ۲۵ هزار خودرو ترخیص شد؛ ۶۰ هزار خودرو در راه است

۲۵ هزار خودرو ترخیص شد؛ ۶۰ هزار خودرو در راه است

واردات خودرو در سال ۱۴۰۵ شتاب گرفته و تا ۲۵ مرداد حدود ۲۵ هزار دستگاه ترخیص شده، اما با توجه به هدف واردات ۸۵ هزار دستگاه -تا پایان سال-، بازار همچنان به تداوم و افزایش واردات نیاز دارد.