قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

گلوبال تایمز: آمریکا از درگیری طولانی مدت با ایران هراس دارد

یک نشریه چینی به ترس و وحشت آمریکا از کشیده شدن به درگیری طولانی مدت با ایران اشاره کرد.
 گلوبال تایمز: آمریکا از درگیری طولانی مدت با ایران هراس دارد

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نشریه چینی گلوبال تایمز به نقل از مدیر یکی از مراکز تحقیقاتی در دانشگاه لانژو نوشت که تردید آمریکا در قبال ایران ریشه در تناقض‌های ساختاری دارد.

بر اساس این گزارش، واشنگتن از توانمندی نظامی خود آگاه است، اما هم‌زمان از خطرات و هزینه‌های کشیده شدن به یک درگیری طولانی‌مدت با ایران وحشت دارد. این مسئله شکاف میان توانایی‌های نظامی، اهداف راهبردی و نتایج واقعی را عمیق‌تر کرده است.

در این گزارش آمده است که رویکرد دونالد ترامپ مبتنی بر فشار حداکثری و همچنین فشار‌های رژیم صهیونیستی به افزایش سردرگمی و تردید در سیاست خارجه آمریکا دامن زده است به‌گونه‌ای که حتی پنتاگون نیز از اهداف و نیت‌های واقعی این سیاست تصور روشنی ندارد.

بر اساس این گزارش ارزیابی کشور‌های غربی انسجام مردم ایران و توانایی آنها برای مقاومت را دست کم گرفته و در مقابل، دست به بزرگ نمایی تأثیر مداخله نظامی خارجی زدند.




 بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

از افزایش هزینه‌های دفاعی که آمریکا برای ادامه جنگ دونالد ترامپ علیه ایران، که نزدیک به شش ماه است ادامه دارد، به آن متکی است، گرفته تا تلاش برای کاهش هزینه...

 ترامپ در تقابل با ایران به بن‌بست رسید

ترامپ در تقابل با ایران به بن‌بست رسید

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در گزارشی انتقادی با بررسی سیاست‌های دونالد ترامپ در قبال جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد که واشنگتن در تمامی محورهای تقابل با تهران با بن‌بست کامل مواجه شده است.

 ثروتمندان در آمریکا موفق‌ترند یا اروپا؟

ثروتمندان در آمریکا موفق‌ترند یا اروپا؟

دنیای اقتصاد؛ اگر قرار باشد بین آمریکا و اروپا یکی برای ثروتمند شدن انتخاب شود، آمریکا دست بالاتر را دارد؛ اما اگر معیار، امنیت اقتصادی و کاهش نابرابری باشد، اروپا گزینه متفاوتی است.

 ابراز نگرانی می کنم! ؛ واکنش مقام عالی رتبه برای حمله به کشورش

ابراز نگرانی می کنم! ؛ واکنش مقام عالی رتبه برای حمله به کشورش

وزیر خارجه رژیم محمد جولانی در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوالظهور، تنها به ابراز نگرانی و بیان اینکه «حمله اسرائیل هیچ توجیهی نداشت» بسنده کرد.

  تنها راه‌حل اختلاف میان ایران و آمریکا

 تنها راه‌حل اختلاف میان ایران و آمریکا

دفتر رئیس‌جمهور ترکیه ضمن اعلام حمایت از هرگونه تلاش دیپلماتیک با هدف دستیابی به صلح در منطقه غرب آسیا، استدلال کرد که مذاکرات تنها راه‌حل اختلاف ایران و ایالات متحده است.

 خواهر کیم جونگ اون، ژاپن را تهدید به «حمله فوری» کرد

خواهر کیم جونگ اون، ژاپن را تهدید به «حمله فوری» کرد

خواهر رهبر کره شمالی، ژاپن را در صورت تلاش برای گسترش نظامی، به «حمله فوری» تهدید کرد.

 امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟

امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟

دعای شلیک موشک از سوی ایران و توقف مناسبات با تهران، در حالی از سوی امارات مطرح شده که مقام‌های ایرانی آن را رد کرده‌اند؛ همزمانی این ادعا با تحرکات تازه آمریکا، درباره انگیزه ابوظبی پرسش‌هایی جدی برمی‌انگیزد.

 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

دنیای اقتصاد: ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد ریاست‌جمهوری دارد و حتی از طرف رئیس‌جمهور با رهبران جهان پیامک ردوبدل می‌کند.‌ هارپ که به عنوان دروازه‌بان اصلی اطلاعات ترامپ عمل می‌کند، کاملا خارج از سلسله‌مراتب معمول کاخ سفید محتوای شبکه‌های اجتماعی را به دست او می‌رساند و به دلیل همراه داشتن چاپگر قابل‌حمل، به چاپگر انسانی معروف شده است.