قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تدوین راهکار پایدار برای توسعه مناطق آزاد و حفظ منافع عمومی

معاون حقوقی رئیس‌جمهور بر ضرورت دستیابی به چارچوبی حقوقی و پایدار برای توسعه مناطق آزاد، اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ و هم‌زمان صیانت از دارایی‌ها و منافع عموم...
 تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تدوین راهکار پایدار برای توسعه مناطق آزاد و حفظ منافع عمومی
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک معاونت حقوقی رئیس‌جمهور و وزارت امور اقتصادی و دارایی با هدف بررسی چالش‌های حقوقی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی، نحوه اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و مسائل مرتبط با خصوصی‌سازی و فعالیت شرکت‌های وابسته به مناطق آزاد برگزار شد.

این نشست با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، حسین فروزان، رئیس دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و جمعی از مدیران برگزار شد.

در این جلسه، نحوه شمول قوانین مرتبط با اصل ۴۴ بر سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در مناطق آزاد، حدود اختیارات این مناطق در تأسیس و اداره شرکت‌ها، چگونگی واگذاری بنگاه‌ها و آثار حقوقی و اقتصادی خصوصی‌سازی بررسی شد.

انصاری با تأکید بر لزوم رعایت سیاست‌های کلی اصل ۴۴ گفت در حل مسائل مناطق آزاد، علاوه بر نص قوانین، باید اهداف کلان کشور در زمینه کاهش تصدی‌گری دولت، جلوگیری از گسترش غیرضروری بنگاه‌داری دولتی و تقویت بخش خصوصی نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به تعدد قوانین حاکم بر مناطق آزاد و مقررات خصوصی‌سازی، بر ضرورت دستیابی به راهکاری با پشتوانه حقوقی روشن تأکید کرد؛ راهکاری که ضمن حل ابهامات موجود، موجب ایجاد مشکلات تازه برای فعالیت اقتصادی مناطق آزاد و دارایی‌های عمومی نشود.

در این نشست همچنین پیشنهاد شد حتی در مواردی که برخی احکام قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ مستقیماً بر مناطق آزاد قابل اعمال نباشد، اصول این سیاست‌ها از طریق مصوبات شورای‌عالی مناطق آزاد و مقررات خاص این مناطق مورد توجه قرار گیرد.

بر این اساس، مقرر شد موضوع تأسیس و فعالیت شرکت‌های وابسته به مناطق آزاد و میزان انطباق آنها با سیاست‌های کلی اصل ۴۴، به‌صورت دقیق‌تر و بندبه‌بند در نشست‌های کارشناسی حقوقی بررسی شود.

شرایط واگذاری بنگاه‌ها در وضعیت فعلی اقتصاد کشور نیز از دیگر محورهای جلسه بود. در این زمینه تأکید شد خصوصی‌سازی زمانی می‌تواند به اهداف خود برسد که ارزش‌گذاری، واگذاری و اداره بنگاه‌ها ضمن حفظ منافع عمومی و دارایی‌های دولت، به افزایش بهره‌وری، سرمایه‌گذاری واقعی بخش خصوصی و توسعه فعالیت‌های اقتصادی منجر شود.

در پایان مقرر شد معاونت حقوقی رئیس‌جمهور، وزارت اقتصاد و دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد بررسی‌های کارشناسی را ادامه دهند و پیشنهادهای مشخصی برای رفع تعارض‌ها و ابهامات حقوقی موجود ارائه کنند.

همچنین قرار شد در صورت نیاز به اصلاح یا تکمیل قوانین، پیشنهادهای لازم برای تدوین لایحه یا اتخاذ تصمیم در مراجع ذی‌صلاح تهیه شود تا چارچوبی منسجم برای فعالیت مناطق آزاد، اجرای اصل ۴۴، کاهش بنگاه‌داری دولتی و حفظ ظرفیت‌های اقتصادی این مناطق شکل گیرد.



 تلگرام حساب‌های کاربری را به وب‌سایت تبدیل می‌کند

تلگرام حساب‌های کاربری را به وب‌سایت تبدیل می‌کند

تلگرام برای دامنهٔ اختصاصی کاربرانش درخواست داده است.

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

علی اصلانی، فعال حوزه کارگری، با استقبال مشروط از پیشنهاد تشکیل هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی، گفت: این هیات‌ها می‌توانند از ارجاع پرونده‌های ساده به اداره کار و تحمیل زمان و هزینه به کارگران جلوگیری کنند، اما تشکیل آنها باید با تعیین سازوکار مشخص و در چارچوب قانون انجام شود.

 سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سیدقاسم، چون بچه با محبتی بود، حواسش به دو خواهر بزرگ‌تر از خودش بود. در هر کاری که می‌توانست به ما کمک می‌کرد. شهید با روحیه فداکاری و مهربانی که داشت، پیگی...

 تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

در روزهای اخیر در فضای مجازی خبری با این مضمون منتشر شد که با تایید حکم پژمان جمشیدی از سوی قضات دیوان عالی کشور، رای صادرشده برای اجرا به واحد اجرای احکام ارسال شده است. در این خبر همچنین ادعا شده بود که جمشیدی پیش‌تر از اتهام تجاوز به عنف تبرئه شده، اما بابت اتهام رابطه نامشروع به تحمل شلاق محکوم شده است. دیروز وکیل این بازیگر خبرهای منتشر‌شده را تکذیب کرد و گفت پرونده موکلش هنوز به مرحله اجرای حکم نرسیده است.

 هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

به گزارش فرکانس، در این شیوه کلاهبرداری، مجرمان با استفاده از فناوری هوش مصنوعی صدای فردی آشنا را شبیه‌سازی کرده و با ایجاد شرایطی اضطراری، از قربانی درخواست پول می‌کنند. پلیس فتا تأکید کرده است که شنیدن صدای آشنا به‌تنهایی برای تأیید هویت کافی نیست. در صورت دریافت چنین تماس‌هایی، باید تماس قطع شده و [ ]

 ۷۰ درصد ظرفیت پالایشگاه‌های آسیب دیده گاز کشور به مدار تولید برگشت

۷۰ درصد ظرفیت پالایشگاه‌های آسیب دیده گاز کشور به مدار تولید برگشت

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد ظرفیت صنعت گاز کشور که در حملات دشمن آمریکایی - صهیونیستی آسیب دیده بود هم اکنون به مدار تولید بازگشته است.

 قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

دلار امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۸۷٬۰۱۵ (یکصد و هشتاد و هفت هزار و پانزده ) تومان به ۱۸۷٬۰۱۵تومان رسید.