قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱ ساعت قبل

۵ مشوق سرمایه‌گذاری در گردشگری لرستان / معافیت ۸۰ درصدی عوارض شهرداری

وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از تعریف ۵ مشوق برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری خبر داد و گفت: یکی از این مشوق‌ها، معافیت ۸۰ درصدی عوارض شهرداری است.
 ۵ مشوق سرمایه‌گذاری در گردشگری لرستان / معافیت ۸۰ درصدی عوارض شهرداری

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید رضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با حضور در لرستان و در جمع خبرنگاران گفت: ۶ هزار آژانس و ۲۳ هزار مرکز اقامتی در کشور داریم، اما همه این ظرفیت‌ها به جذابیت، زیرساخت و امنیت گره خورده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری کشور افزود: ۱۰۷ پروژه گردشگری در سراسر کشور از الیگودرز رونمایی خواهد شد و در بروجرد نیز چهار پروژه را روز گذشته افتتاح کردیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بیان کرد: لرستان در برنامه‌های تبلیغاتی گردشگری وزارت میراث بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد و ظرفیت‌های این استان به‌شکل برجسته‌تری معرفی خواهد شد.

صالحی‌امیری با اشاره به سه مؤلفه اصلی توسعه گردشگری گفت: گردشگری به جذابیت، زیرساخت و امنیت نیاز دارد و لرستان از نظر جذابیت‌های گردشگری ظرفیت‌های بالقوه فراوانی دارد.

وی از سرمایه‌گذاران بخش گردشگری خواست زیرساخت‌های اقامتی را در اولویت قرار دهند و گفت: وزارت میراث فرهنگی برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری پنج مشوق تعریف کرده که می‌تواند هزینه سرمایه‌گذاری در این بخش را کاهش دهد.

وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری یکی از این مشوق‌ها را معافیت ۸۰ درصدی عوارض شهرداری عنوان کرد و افزود: ۲۰ درصد باقی‌مانده این عوارض نیز پنج سال پس از بهره‌برداری دریافت خواهد شد.

صالحی‌امیری از امکان واردات ۲۰۰ قلم کالای مورد نیاز هتل‌ها بدون پرداخت عوارض گمرکی خبر داد و بیان کرد: تجهیزات و کالاهای مورد نیاز مراکز اقامتی می‌توانند از هر مبدأ مورد نظر سرمایه‌گذار و بدون عوارض گمرکی وارد کشور شوند.

وی مشوق دیگر را امکان ایجاد مجتمع‌های ترکیبی دانست و توضیح داد: سرمایه‌گذار می‌تواند در یک زمین، بخشی از مجموعه را به فعالیت‌های تجاری و اداری و بخش دیگر را به هتل اختصاص دهد تا ترکیب کاربری‌ها به افزایش بازده اقتصادی پروژه کمک کند.

وزیر …



 سیاست دولت تسهیل فعالیت های اقتصادی در پارس جنوبی است
۵۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

سیاست دولت تسهیل فعالیت های اقتصادی در پارس جنوبی است

وزیر امور اقتصادی و دارایی در جریان سفر به استان بوشهر با حضور در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، از پالایشگاه سوم پارس جنوبی بازدید میدانی کرد و بر حمایت از صنایع راهبردی و استمرار تولید گاز تأکید کرد.

 پزشکیان: وحدت اسلامی یعنی اختلاف ما را به دشمن یکدیگر تبدیل نکند
۴۶ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

پزشکیان: وحدت اسلامی یعنی اختلاف ما را به دشمن یکدیگر تبدیل نکند

رئیس‌جمهور در چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با تأکید بر اینکه وحدت اسلامی به معنای یکسان شدن مذاهب و ملت‌ها نیست، گفت: وحدت نباید به تعطیل شدن عدالت و حقیقت منجر شود. پزشکیان همچنین با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و سیاسی جهان اسلام، بر ضرورت همکاری کشورهای مسلمان برای ساخت آینده‌ای مشترک تأکید کرد.

 شماره ۲۳۱۳ روزنامه سازندگی پنج‌شنبه ۱۴۰۵/۰۶/۰۵
۷ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

شماره ۲۳۱۳ روزنامه سازندگی پنج‌شنبه ۱۴۰۵/۰۶/۰۵


 مبانی احتمال ضعیف ادامه‌یافتن جنگ
۱۳ دقیقه قبل / سایت روزنو

مبانی احتمال ضعیف ادامه‌یافتن جنگ

آمریکا در مدت توقف جنگ مشغول تجهیز نظامی خود بوده است و تمایلش این است که جنگ بعد از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره از سر گرفته شود.

 کمال‌الملک به میدان آمد
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کمال‌الملک به میدان آمد

در میدانی در غرب تهران که سال‌ها تنها نام «کمال‌الملک» را با خود داشت، حالا تندیسی از چهره یکی از نام‌آشناترین هنرمندان تاریخ ایران نصب شده و قرار است از این پس بخشی از حال‌وهوای این میدان و خاطره روزمره شهروندان باشد.

 مورینیو: اگر وینیسیوس‌‌ گل نزده بود، در زمین می‌ماند
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مورینیو: اگر وینیسیوس‌‌ گل نزده بود، در زمین می‌ماند

ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، می‌گوید اگر وینیسیوس جونیور در بازی دیشب گل نمی‌زد، او را تعویض نمی‌کرد.



دیپلماسی چکمه ‌ در منطقه خاکستری
روزنامه اعتماد

دیپلماسی چکمه ‌ در منطقه خاکستری

وضعیت نه جنگ، نه صلح بین ایران و امریکا امکان چرخش ناگهانی بین جنگ یا صلح را رقم می زند. تهران و واشنگتن در سخت ترین سطح به دنبال وزن کشی در چارچوب جنگ ترکیبی تمام عیار هستند. هر کدام از طرفین می خواهند در این تقابل ماتریسی به سطح بالاتری از منافع دست پیدا کنند. حضور فیلد مارشال ارتشبد عاصم منیر در تهران، دقیقا در نقطه ای از تاریخ منطقه ای رخ می دهد که دیپلماسی سیاسی کلاسیک به انتهای کارایی خود رسیده و جای خود را به دیپلماسی چکمه ها داده است. سفر بالاترین مقام نظامی اسلام آباد به پایتخت ایران، …
آقای جبلی صدا و سیما مسوول سیاست خارجی کشور شده است؟
سایت روزنو

آقای جبلی صدا و سیما مسوول سیاست خارجی کشور شده است؟

سؤال از همین‌جا آغاز می‌شود که وقتی وزارت خارجه یک حرف می‌زند و رسانه رسمی کشور تصویری دیگر به جهان نشان می‌دهد، سیاست خارجی ایران را چه کسی نمایندگی می‌کند؟
سایت اندیشه معاصر

تصویر جدید صابر ابر با ظاهری متفاوت و یک نوشته معنادار؛ پیام مرموز بازیگر خبرساز شد / ماجرا چیست؟

بسته عبور از ناترازی گاز
سایت ایران آنلاین

بسته عبور از ناترازی گاز

کشور پیش از رخدادهای سال ۱۴۰۵ نیز در تأمین برخی حامل‌های انرژی از جمله برق، گاز طبیعی، بنزین و گازوئیل با ناترازی روبه‌رو بود؛ اما آسیب دیدن بخشی از زیرساخت‌های انرژی، شرایط تأمین سوخت را پیچیده‌تر کرده و فشار بیشتری بر شبکه وارد کرده است.
روزنامه پیام ما

معمای شاهین٢

بحران آب: شکست آمایش سرزمین
روزنامه پیام ما

بحران آب: شکست آمایش سرزمین

بحران آب در ایران تنها نتیجه خشکسالی نیست، بلکه پیامد سال‌ها بی‌توجهی به آمایش سرزمین، استقرار صنایع آب‌بر در مناطق خشک و توسعه ناپایدار فضایی است.