قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

استاندار کرمانشاه پایان عملیات اربعین را اعلام کرد؛ رشد ۶ درصدی تردد زائران از مرز خسروی

استاندار کرمانشاه با اعلام پایان عملیات اربعین حسینی در استان، از رشد ۶ درصدی تردد زائران از مرز بین‌المللی خسروی خبر داد و گفت: کرمانشاه امسال با میزبانی از...
 استاندار کرمانشاه پایان عملیات اربعین را اعلام کرد؛ رشد ۶ درصدی تردد زائران از مرز خسروی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه و رئیس ستاد اربعین استان، روز جمعه با اعلام پایان عملیات اربعین حسینی در استان و دو مرز بین‌المللی خسروی و سومار، اظهار کرد: روند تردد زائران در استان به روال عادی بازگشته است، هرچند همچنان تعدادی از زائران در مسیر بازگشت از مرز خسروی قرار دارند که خدمات لازم به آنان ارائه خواهد شد.

 

وی افزود: امسال تاکنون بیش از یک میلیون زائر اربعین از مرز خسروی تردد کرده‌اند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، رشد ۶ درصدی داشته است.

 

استاندار کرمانشاه با اشاره به پیشینه این استان به عنوان «دروازه کربلا»، گفت: مرز بین‌المللی خسروی قدیمی‌ترین و نزدیک‌ترین مسیر عزیمت به عتبات عالیات بوده و امسال نیز با برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی ستاد اربعین استان، همراهی مردم و همکاری دستگاه‌های مختلف، شرایط برای تردد آسان، سریع و ایمن زائران فراهم شد.

 

حبیبی ادامه داد: از پایتخت تا پارکینگ‌های مرز خسروی، مسیر ایمن و مناسبی به صورت آزادراهی و بزرگراهی فراهم است و امسال نیز بخش قابل توجهی از محورهای مواصلاتی استان به طول ۲۶۰ کیلومتر بهسازی و آسفالت شد.

 

وی با تشریح بخشی از اقدامات انجام‌شده برای تسهیل تردد زائران، بیان کرد: ۲۴ پارکینگ با ظرفیت ۳۰۰ هزار خودرو با پیش‌بینی بیمه و امنیت کامل آماده‌سازی شد و ۳۶۴ موکب مردمی در استان کرمانشاه و حدود ۴۰۰ موکب در استان دیالی عراق تا کاظمین، در مسیر خسروی به زائران خدمت‌رسانی کردند.

 

استاندار کرمانشاه افزود: یک شبکه گسترده حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی و هوایی نیز مسئولیت جابه‌جایی زائران در دو سوی مرز را بر عهده داشت و برای رفاه بیشتر زائران، حدود ۶ هزار مترمربع به سایه‌بان‌های پایانه مرزی خسروی اضافه شد.

 

حبیبی با اشاره به توسعه چندبرابری پارک‌سوار پایانه خسروی خاطرنشان کرد: این اقدامات موجب شد زائران با سهولت و سرعت بیشتری به شبکه حمل‌ونقل عمومی دسترسی پیدا کنند.

 

وی ادامه داد: با آماده‌سازی و فعال‌سازی تمامی گیت‌های تردد در مرز خسروی، امکان عبور زائران در کوتاه‌ترین زمان فراهم شد و زائران تنها در حدود پنج ثانیه از گیت‌ها عبور کردند.

 

رئیس ستاد اربعین استان کرمانشاه همچنین راه‌اندازی مرز سومار به عنوان دومین مرز اربعینی استان را یکی دیگر از اقدامات مهم امسال عنوان کرد و گفت: این اقدام با پیگیری‌های ویژه استان، حمایت ستاد مرکزی اربعین و همراهی دولت عراق انجام شد و زیرساخت‌های مسافری این مرز در مدت حدود ۴۰ روز و با کار جهادی و بی‌وقفه آماده میزبانی از زائران شد.

 

حبیبی افزود: مرز سومار توانست در اربعین امسال خدمت‌رسانی شایسته‌ای ارائه دهد و رضایتمندی زائران و رئیس ستاد مرکزی اربعین را به همراه داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: مقرر شده است مرز سومار در نخستین جلسه ستاد مرکزی اربعین به عنوان تنها مرز جدید کشور به تصویب برسد تا با ارتقای زیرساخت‌های آن، اعتبار و بودجه لازم نیز اختصاص پیدا کند.

 

استاندار کرمانشاه با تأکید بر جایگاه این استان در میزبانی از زائران اربعین گفت: کرمانشاه بزرگ‌ترین میزبان زائران اربعین در کشور است و امسال دست‌کم ۶۰ درصد کل زائران اربعین از محورهای استان کرمانشاه به سمت مرزهای خسروی، سومار و مهران و از آنجا به کربلای معلی عزیمت کردند.

 

حبیبی در پایان با اعلام بازگشت روند تردد زائران به شرایط عادی، تأکید کرد: خدمت‌رسانی به زائرانی که همچنان در مسیر بازگشت از مرز خسروی قرار دارند ادامه خواهد داشت و دستگاه‌های اجرایی استان تا بازگشت آخرین زائر، خدمات لازم را ارائه خواهند کرد.





 خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو /  ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو / ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا از وزارت کشور خواسته است برای پیگرد بین‌المللی بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، اعلان قرمز صادر کند.

 خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

مسئله محمدرضا گلزار نیست. او در این یادداشت بیش از آنکه یک فرد باشد، نماینده پدیده‌ای گسترده‌تر است: تبدیل ثروت به نمایش عمومی و تبدیل سبک زندگی طبقات برخورد...

 حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد
۳۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد

رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها

دموکرات‌های آمریکا از برنامه‌ای گسترده برای تحقیق درباره دونالد ترامپ، اعضای خانواده او و دولتش خبر داده‌اند؛ تحقیقاتی که به گفته آنها، بیش از هر چیز بر اتها...

 ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا
۴۳ دقیقه قبل / سایت اکوایران

ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا

اکوایران: «بازمهاجرت» در ابتدا ایده‌ای حاشیه‌ای بود، اما ترامپ و هواداران ماگای او آن را در مرکز دستورکار سیاسی داخلی خود قرار داده‌اند و از این طریق، حامیان اروپایی آن را به‌شدت تقویت کرده‌اند.

 جایگاه آموزش هنر در حکمرانی فرهنگی
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جایگاه آموزش هنر در حکمرانی فرهنگی

آموزش به عنوان زیربنای مستحکم حوزه فرهنگ و هنر محسوب می شود و از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است، بنابراین آموزش هنر بایستی در سیاستگذاری و خط مشی گذاری فرهنگیِ کشور مورد توجه جدی متولیان و سیاستگذاران قرار گیرد.