
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، نورالدین آهی، مشاور رئیس جمهوری در امور تشکلها و احزاب در نشست خبری با اصحاب رسانه استان چهارمحال و بختیاری گفت: امروز صبح قبل از سفرمبه این استان جستوجو کردم ببینم چهارمحال و بختیاری کجاست، اولین چیزی که دیدم این بود که استان کمبرخورداری است ولی این را قبول ندارم چراکه این استان یک استان پر برخوردار و پر ظرفیت است.
وی با بیان اینکه اما سوال است که چرا این ظرفیتها در سطح ملی بیان نشده است؟ ادامه داد: در تهران خیابانی به نام ستارخان داریم اما وقتی وارد استان شدم نماد تاریخی این استان را حین ورود ندیدم لذا ما باید دست به دست هم دهیم تا این ظرفیتها شناخته شود.
آهی بیان کرد: قول میدهم سالن برج میلاد را هماهنگ کنم جلسه ای تشکیل شود و نماینده شما در مورد ظرفیتهای این استان صحبت کند و پایتخت نشینان نیز این استان را بشناسند، روز را استاندار تعیین کند سالن و هماهنگی را ما انجام میدهیم.
وی ادامه داد: انتخاب استاندار بومی برای شما …











