قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

تاکید وزیر علوم بر برپایی همایش‌های علمی در سطوح ملی و بین‌المللی با محوریت اندیشه‌ها و دیدگاه‌های رهبر شهید

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر برگزاری همایش‌های علمی درباره اندیشه‌های رهبر شهید انقلاب و تدوین اولویت‌های علم و فناوری کشور تاکید کرد.
 تاکید وزیر علوم بر برپایی همایش‌های علمی در سطوح ملی و بین‌المللی با محوریت اندیشه‌ها و دیدگاه‌های رهبر شهید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در جلسه شورای معاونان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گزارشی از عملکرد کمیته دانشگاهیان ستاد ملی مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب ارائه شد.

حسین سیمایی در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات انجام‌شده، بر ضرورت استمرار فعالیت‌های علمی و فرهنگی در تبیین اندیشه‌ها و میراث رهبر شهید انقلاب تأکید کرد.

وزیر علوم با اشاره به ۳۷ سال سیاست‌گذاری علم و فناوری توسط رهبر شهید انقلاب، خواستار برگزاری مراسم بزرگداشت در دانشگاه‌ها و همچنین برپایی همایش‌های علمی در سطوح ملی و بین‌المللی با محوریت اندیشه‌ها و دیدگاه‌های ایشان شد. مقرر شد اخبار و جزئیات این رویداد‌ها به‌زودی منتشر شود.

همچنین در این جلسه، در پی دستور محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، مبنی بر قرار گرفتن حوزه علم و فناوری در زمره اولویت‌های عملیاتی دولت طی دو سال آینده، موضوع در شورای معاونان وزارت علوم مورد بررسی قرار گرفت.

بر این اساس، مقرر شد معاونت‌ها و بخش‌های مختلف وزارت علوم نسبت به احصا و تدوین اولویت‌های راهبردی و عملیاتی حوزه علم و فناوری اقدام کنند تا پس از جمع‌بندی، برای تصمیم‌گیری و پیگیری در سطح دولت ارائه شود.



۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

از بدرقه خانواده‌ها تا خروج داوطلبان؛ روایت حال‌وهوای کنکور تجربی ۱۴۰۵ + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ امروز داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در آزمون سراسری به رقابت پرداختند؛ آزمونی که با حضور ۴۵۱ هزار و ۵۲۲ داوطلب برگزار شد.

 

همزمان با برگزاری این آزمون، حوزه‌های امتحانی شاهد حال‌وهوای متفاوتی بود؛ از استرس و نگرانی داوطلبان در دقایق پیش از آزمون گرفته تا آرامش و دلگرمی خانواده‌هایی که تلاش می‌کردند با حضور خود، اضطراب فرزندانشان را کاهش دهند.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

زمان اعلام نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص زمان‌بندی اعلام نتایج آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو-معلمان خبر داد. بر اساس اظهارات وی، نتایج اولیه آزمون سراسری و همچنین آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلمان در اواخر شهریورماه منتشر خواهد شد.

وی همچنین افزود که نتایج نهایی این آزمون‌ها در نیمه دوم آبان‌ماه به اطلاع متقاضیان می‌رسد.

در رابطه با آمار شرکت‌کنندگان، رئیس سازمان سنجش اعلام کرد که در مجموع حدود یک میلیون و ۷۰ هزار و ۱۲۴۱ داوطلب در پنج گروه آزمایشی مختلف به رقابت پرداخته‌اند تا برای ورود به دانشگاه‌های سراسری و مراکز تربیت معلم تلاش کنند.


۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تضاد سنی در کنکور ۱۴۰۵؛ از کودکان ۱۲ ساله تا متقاضی ۸۵ ساله

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گزارشی پیرامون ویژگی‌های داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۵، به تفاوت‌های چشمگیر سنی میان شرکت‌کنندگان اشاره کرد.

وی اعلام کرد که پیرترین داوطلب این آزمون، فردی ۸۵ ساله از استان کرمانشاه است که نشان‌دهنده اشتیاق به یادگیری در هر سنی است.

در مقابل، جوان‌ترین شرکت‌کنندگان در این آزمون، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ هستند که در سن ۱۲ سالگی وارد این رقابت شده‌اند.

این آمار نشان‌دهنده طیف گسترده‌ای از متقاضیان است که با انگیزه‌های مختلف در مسیر دستیابی به صندلی‌های دانشگاه قرار گرفته‌اند.