قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

حزب الله عراق: ما به سلاح خود پایبند بوده و برای توسعه و تقویت آن کار می‌کنیم

ابو حسین الحمیداوی گفت: باید زرادخانه‌های سلاح گروه‌های مقاومت در عراق گسترش پیدا کند.
 حزب الله عراق: ما به سلاح خود پایبند بوده و برای توسعه و تقویت آن کار می‌کنیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، الحمیداوی گفت:  ما همچنان به سلاح‌های مقاومت پایبندیم و از آنها دست نخواهیم کشید.

دبیرکل گردان‌های حزب‌الله افزود: باید سلاح‌های مقاومت ارتقا پیدا کند.

وی بر اینکه باید زرادخانه‌های سلاح گروه‌های مقاومت در عراق گسترش پیدا کند، تاکید کرد و خواستار پاکسازی فضای امنیتی عراق شد.



 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در میانه مجموعه‌ای از بحران‌های تحمیلی در غرب آسیا و در شرایطی که اقتدار ایران و مقاومت منطقه بسیاری از محاسبات آمریکا را با چالش مواجه کرده است، جرد کوشنر، داماد ترامپ و نماینده آمریکا در مذاکرات غزه، به منطقه سفر کرد. او در قاهره، در کنار دیدار با مقام‌های مصری، در اقدامی کم‌سابقه با سران حماس گفت‌وگو کرد و سپس راهی سرزمین‌های اشغالی شد تا به ادعای خود، طرح صلح ترامپ را با مقام‌های رژیم صهیونیستی پیگیری کند.
اگرچه این سفر در چارچوب تلاش برای پیشبرد «طرح صلح» و فعالیت‌های کمیته صلح غزه معرفی شده، اما مجموعه رفتارهای کوشنر و همزمانی آن با تحرکات آمریکا و رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که واشنگتن همچنان گرفتار همان دوگانگی دیرینه است؛ از یک سو سخن از صلح و پایان جنگ می‌گوید و از سوی دیگر، با حمایت سیاسی، نظامی و حقوقی از اشغالگری، زمینه استمرار بحران را فراهم می‌کند. در واقع، اختلافات موردی میان آمریکا و تل‌آویو، هرگز به معنای تغییر راهبرد کلی واشنگتن در حمایت از پروژه صهیونیستی نیست. دیدار با حماس؛ نشانه عقب‌نشینی یا اعتراف به واقعیت؟


یکی از برجسته‌ترین ابعاد سفر کوشنر، دیدار او با سران حماس است؛ دیداری که برخلاف روایت‌سازی برخی رسانه‌های غربی، نمی‌توان آن را نشانه فاصله گرفتن حماس از مقاومت یا پیروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی در تضعیف جبهه مقاومت دانست. برعکس، اصل این دیدار می‌تواند نشانه‌ای از شکست سیاستی باشد که هدف آن حذف مقاومت از معادلات غزه بود.
اگر حملات نظامی، فشارهای سیاسی و محاصره توانسته بود حماس را از میدان خارج کند، اساساً نیازی به مذاکره مستقیم آمریکا با این جریان وجود نداشت. ورود واشنگتن به گفت‌وگو با حماس، بیش از آنکه نشانه تغییر مواضع این جنبش باشد، بیانگر پذیرش این واقعیت است که مقاومت همچنان یک بازیگر مؤثر و غیرقابل حذف در معادلات فلسطین است. از این منظر، دیدار کوشنر را باید نوعی اجبار سیاسی دانست؛ اجبار ناشی از ناتوانی در تحقق رؤیای حذف مقاومت و بازطراحی منطقه بدون حضور نیروهای مقاومت.
پنهان کردن شکست‌ها پشت ویترین فلسطین
رفتار آمریکا در قبال مسئله …



 حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم

نورنیوز-گروه بین الملل: حسین الحاج حسن، نماینده ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، طی سخنانی درباره تحولات اخیر این کشور اعلام کرد که پایداری در این مرحله، مستلزم ترکیبی از مسئولیت سیاسی و ایمان و اعتقاد تزلزل‌ناپذیر است. دستاورد توافق ننگین دولت لبنان با اشغالگران تشدید جنایات دشمن است

حسین الحاج حسن در جریان یک مراسم یادبود در جنوب لبنان، با انتقاد شدید از موضع خائنانه دولت این کشور در مذاکرات مستقیم و توافق با دشمن صهیونیستی در سایه ریخته شدن خون لبنانی‌ها اظهار داشت که توافق به اصطلاح چارچوب به همراه نتایج واهی که رئیس جمهور از آن صحبت می‌کند، هیچ دستاوردی برای لبنان نداشته است.

وی به عملکرد فریبکارانه صهیونیست‌ها در مسئله عقب نشینی از خاک لبنان اشاره و تاکید کرد که چیزی به نام مناطق آزمایشی وجود ندارد و به مناطقی گفته می‌شود که اساساً تحت اشغال صهیونیست‌ها نبود و بنابراین صحبت درباره آزادسازی آنها بی‌معناست.

این نماینده حزب الله با اشاره به تداوم و تشدید جنایات وحشیانه صهیونیست علیه مردم لبنان، آن هم در شرایطی که دولت این کشور همچنان اصرار به مذاکره و توافق با اشغالگران دارد گفت: ما خواستار ارزیابی نتایج واقعی مسیر دستاوردهای خیالی هستیم که دولت لبنان از آن صحبت می‌کند.
 

این نماینده پارلمان لبنان همچنین موضع جامعه بین المللی در قبال جنایات اشغالگران را نیز به شدت زیر سوال برده و گفت: جامعه جهانی همچنان به اعمال استانداردهای دوگانه ادامه می‌دهد و هیچ مسئولیتی در قبال غیرنظامیانی که در حملات وحشیانه صهیونیست‌ها قربانی می‌شوند بر عهده نمی‌گیرد.

وی افزود: متاسفانه برخی از رسانه‌های لبنانی هم همسو با دشمن حرکت و روایت صهیونیستی را به جای برجسته کردن درد و رنج قربانیان و خانواده‌های آنها ترویج می‌کنند.

حسین الحاج حسن خاطرنشان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی، طرف متجاوز هستند و سکوت کر کننده کسانی که ادعای حمایت از عربیت و کرامت عربی دارند، اما در برابر مواضع آمریکا علیه عمان و سایر تهدیدات و تحولات منطقه ساکت مانده‌اند، جای سوال دارد. مقاومت هرگز فلسطین را رها نخواهد کرد



 بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ترامپ در یک نشست مطبوعاتی در کاخ سفید، یک روز پس از  گزارش وال استریت ژورنال مبنی بر ترغیب دستیارانش برای دیدار با کیم در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد اواخر امسال با کیم دیدار کند، به خبرنگاران گفت: «بله، من این کار را خواهم کرد.»

این دیدار می‌تواند در سفر او به آسیا، احتمالاً برای شرکت در اجلاس همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه که قرار است در ماه نوامبر در شنژن چین برگزار شود، اتفاق بیفتد. 

براساس گزارش یونهاپ، او در مورد برنامه خود برای تعامل مجدد با کیم توضیحی نداد. ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا نامه‌های کتبی با کیم رد و بدل می‌کند، گفت: «نمی‌توانم این را به شما بگویم.»

ترامپ در یک مصاحبه مطبوعاتی جداگانه، از پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا هدف او از تعامل مجدد با کیم هنوز خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی است، خودداری کرد و این نگرانی را ایجاد کرد که دولت او ممکن است تمرکز سیاست خود را به سمت اهدافی غیر از خلع سلاح هسته‌ای، مانند کاهش تنش و مدیریت ریسک، تغییر دهد.

دولت ترامپ پیش از این تعهد خود را به خلع سلاح هسته‌ای "کامل" کره شمالی تأیید کرده بود. ترامپ گفت: "من نمی‌خواهم در مورد آن صحبت کنم، اما همانطور که می‌دانید و دیده‌اید، من رابطه خوبی با کیم جونگ اون دارم." «او (جو) بایدن را دوست نداشت. او (باراک) اوباما را دوست نداشت. او هیچ‌کس را دوست نداشت، اما من را دوست دارد.»

اظهارات ترامپ در بحبوحه گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه او ممکن است به دنبال احیای دیپلماسی شخصی خود با کیم باشد، مطرح شد؛ دیپلماسی‌ای که منجر به سه دیدار دوجانبه در طول دوره اول ریاست جمهوری‌اش شد: اولین دیدار در ژوئن ۲۰۱۸ در سنگاپور، دومین دیدار در هانوی در فوریه ۲۰۱۹ و آخرین دیدار در روستای مرزی پانمونجوم بین دو کره در ژوئن ۲۰۱۹.

این گمانه‌زنی‌ها با دستور اخیر ترامپ برای کاهش رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و آمریکا، که به عنوان یک اقدام آشتی‌جویانه …



 کره جنوبی: کره شمالی احتمالاً 40 تا 60 سلاح هسته‌ای دارد
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کره جنوبی: کره شمالی احتمالاً 40 تا 60 سلاح هسته‌ای دارد

نورنیوز-گروه بین الملل :  خبرگزاری رویترز نوشت که آن گیو-بک (Ahn Gyu-back) در جلسه ای با قانونگذاران ضمن اعلام این برآورد هشدار داد که تعیین رقم دقیق دشوار است. وی افزود که این رقم حاصل تخمین‌های سازمان‌های تحقیقاتی خصوصی بوده و ارتش کره جنوبی نمی‌تواند رسماً آن را تأیید کند.

آن در پاسخ به سوالی در مورد اظهار نظر دیروز (۲۸ مرداد) دونالد ترامپ مبنی بر اینکه کره شمالی ۵۷ "سلاح هسته‌ای بسیار قدرتمند" در اختیار دارد، گفت: به نظر می‌رسد آمار تا حدودی متفاوت هستند.

کره جنوبی به طور سنتی از افشای عمومی برآوردهای دقیق ذخایر هسته‌ای کره شمالی خودداری کرده و طبق سیاست دیرینه خود مبنی بر حمایت از خلع سلاح هسته‌ای، پیونگ یانگ را رسماً به عنوان یک کشور دارای سلاح هسته‌ای به رسمیت نمی‌شناسد.

آن گفت که کره جنوبی مطابق با سیاست دیرینه غیر هسته‌ای سئول، همچنان به چتر هسته‌ای آمریکا متکی خواهد بود.

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم سلاح هسته‌ای تولید کنیم و نباید استقرار سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی آمریکا را بپذیریم.

به نوشته رویترز، ترامپ پس از دستور کاهش رزمایش‌های نظامی مشترک "خصومت‌آمیز" آمریکا و کره جنوبی، به دنبال احیای تعامل با کیم است.

یا این حال، کیم یو جونگ (Kim Yo Jong)، خواهر بانفوذ رهبر کره شمالی، گفت که این رزمایش‌ها با وجود کوتاه شدن مدت زمان آنها، همچنان تحریک‌آمیز و تهاجمی هستند.

به گفته وی، پیونگ یانگ این اقدام را نشانه حسن نیت معنادار تلقی نکرده و افزود که از هرگونه تماس اخیر بین ترامپ و کیم بی‌اطلاع است، هر چند که رابطه شخصی بین سران ۲ کشور "عالی" است.

ترامپ روز چهارشنبه در کاخ سفید گفته بود که پیش بینی می کند اواخر سال جاری میلادی با کیم دیدار کند. به نوشته رویترز، رئیس جمهوری آمریکا احتمالاً به دنبال احیای فرآیندی دیپلماتیک است که پس از فروپاشی اجلاس‌های بی‌سابقه سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ و به دلیل اختلاف نظر در مورد کاهش تحریم‌ها و برنامه تسلیحات هسته‌ای کره شمالی متوقف شده بود.



 درس عبرت اتفاقات سوریه برای ملت‌های منطقه
۳ ساعت قبل / سایت مشرق

درس عبرت اتفاقات سوریه برای ملت‌های منطقه

به گزارش مشرق، یکی از کاربران فضای مجازی در واکنش به حمله اسراییل به سوریه در توئیتر نوشت:

درسی که از سوریه می‌گیریم این است که اگر در برابر اسرائیل مقاومت نکنید، از تجاوز آن در امان نخواهید ماند.

جولانی حتی یک گلوله هم به سمت اسرائیل شلیک نکرد، در حالی که اسرائیل هر روز بیشتر و بیشتر در سوریه پیشروی می‌کند.

باز هم اسرائیل بمباران می‌کند.

جولانی اسنادی را امضا کرد که طی آن اورانیوم غنی‌شده، موشک‌های بالستیک و هرگونه توانایی دفاعی سوریه را واگذار کرد.

باز هم اسرائیل بمباران و حمله می‌کند.

ما دیگر نمی‌توانیم خودمان را نجات دهیم. خائنان ۱۴ سال دفاع ما را نابود کردند و همچنان این کار را ادامه می‌دهند. اما حداقل ما درسی برای کسانی هستیم که می‌گویند: «اسرائیل فقط به این دلیل با ما می‌جنگد که ما با آن‌ها می‌جنگیم» یا «مقاومت راه‌حل نیست».

مقاومت تنها راه‌حل است، حتی اگر نتیجه آن نابودی متقابل باشد.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 فرمان جدید ترامپ علیه ایران!
سایت تابناک

فرمان جدید ترامپ علیه ایران!

رئیس جمهوری آمریکا که نتوانسته در زمینه نظامی و اقتصادی در برابر ایران کاری از پیش ببرد، مدعی شد که ویرانگرترین اقدام اقتصادی علیه ایران را کلید زده است.
 سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد
سایت ایران آنلاین

سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره‌جنوبی اعلام کرد برآوردهای معمول، شمار تسلیحات هسته‌ای کره‌شمالی را بین ۸۰ تا ۱۲۰ مورد نشان می‌دهد؛ رقمی به‌مراتب بالاتر از عدد ۵۷ سلاح هسته‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی مطرح کرده است.
 «نبرد هرمز» روز چهل و یکم | گزارش در حال به روز رسانی
سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و یکم | گزارش در حال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.
 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ
روزنامه دنیای اقتصاد

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

دنیای اقتصاد: ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد ریاست‌جمهوری دارد و حتی از طرف رئیس‌جمهور با رهبران جهان پیامک ردوبدل می‌کند.‌ هارپ که به عنوان دروازه‌بان اصلی اطلاعات ترامپ عمل می‌کند، کاملا خارج از سلسله‌مراتب معمول کاخ سفید محتوای شبکه‌های اجتماعی را به دست او می‌رساند و به دلیل همراه داشتن چاپگر قابل‌حمل، به چاپگر انسانی معروف شده است.
 انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا
سایت دیدارنیوز

انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز
سایت تابناک

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.