قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه نقض توافق آتش‌بس، مناطقی در جنوب لبنان را هدف حملات هوایی قرار داد و شماری از خانه‌ها را منفجر و به آتش کشید.
 تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از روزنامه القدس العربی، ارتش رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه در ادامه حملات خود به جنوب لبنان، چندین منطقه را هدف حملات هوایی قرار داد و با منفجر کردن و به آتش کشیدن خانه‌ها، به نقض توافق آتش‌بس ادامه داد.

خبرگزاری رسمی لبنان گزارش داد که نیرو‌های رژیم صهیونیستی صبح پنج‌شنبه اقدام به انفجار و آتش زدن خانه‌ها در شهرک‌های «مجدل زون» و «المنصوری» و دره‌های اطراف آنها در استان جنوبی لبنان کردند.

بر اساس این گزارش، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نیز در دو نوبت شهرک المنصوری را هدف قرار دادند و صدای انفجار‌ها در شهر صور شنیده شد.

این حملات در حالی ادامه دارد که «نواف سلام» نخست‌وزیر لبنان، روز چهارشنبه توجیهات رژیم صهیونیستی برای تخریب روستا‌ها و شهر‌های جنوب لبنان را رد کرد و گفت ادعای اینکه روستا‌های کامل، تأسیسات نظامی حزب‌الله محسوب می‌شوند، با هیچ منطقی سازگار نیست و نقض جدی اصول و قواعد حقوق بین‌الملل به شمار می‌رود.

وی تأکید کرد که رژیم صهیونیستی با انجام حملات، نفوذ به مناطق جنوبی و عملیات تخریب و ویران کردن خانه‌ها، مناطق مسکونی، زیرساخت‌ها، ساختمان‌های دولتی و اماکن عبادی، همچنان به اقدامات تجاوزکارانه خود ادامه می‌دهد.

ارتش لبنان نیز اعلام کرد که تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب، روند استقرار نیرو‌های ارتش لبنان و بازگشت ساکنان به مناطق خود را با مشکل مواجه کرده است.

ارتش لبنان همچنین اعلام کرد نیرو‌های رژیم صهیونیستی در شهرک «زوطر شرقی» در استان نبطیه، تأسیسات غیرنظامی و خانه‌ها را منفجر کرده‌اند.

ارتش لبنان این حملات را نشانه ادامه رویکرد تخریبی رژیم صهیونیستی برای وارد کردن بیشترین خسارت ممکن به روستا‌ها و شهر‌های جنوب و جلوگیری از برقراری ثبات در این منطقه دانست.

ارتش رژیم صهیونیستی علی‌رغم توافق با دولت لبنان همچنان به نقض آتش‌بس ادامه داده و مناطقی از این کشور را اشغال کرده است.

لبنان و رژیم اسرائیل پیشتر با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» را امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان این رژیم و حزب‌الله عنوان شده است. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، این توافق با انتقاداتی نیز روبه‌رو شده است. منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی توافق و نبود جدول زمانی مشخص برای خروج نیرو‌های صهیونیست اشاره می‌کنند.



 رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

رئیس جمهور حامی اصلی مذاکرات است

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزیر امور خارجه ایران با بیان این که رئیس جمهور حامی ما در مسیر مذاکرات بود ابراز کرد که انتخاب آقای قالیباف پیشنهاد رئیس‌جمهور بوده است. سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرد: وقتی آمریکایی‌ها درخواست مذاکره را مطرح کردند، آقای پزشکیان معتقد بود باید به این [ ]

 سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند

ادعای هدف قرار گرفتن دفتر مسرور بارزانی با پهپادهای ایرانی، همزمان با خبرسازی درباره میانجی‌گری اربیل میان تهران و واشنگتن، ابهام‌هایی جدی درباره نقش اقلیم، اهداف آمریکا و تلاش برای گشودن جبهه‌ای تازه علیه ایران ایجاد کرده است.

 هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز

سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه امنیتی در تنگه هرمز خبر داد.

 اولتیماتوم ۹۰ روزه کوشنر به حماس

اولتیماتوم ۹۰ روزه کوشنر به حماس

کوشنر با اولتیماتوم ۹۰ روزه به حماس تهدید کرد که یا سلاح‌ها را تحویل دهید یا با حمایت کامل آمریکا، اسرائیل کار را تمام خواهد کرد.

 کارنامه فاجعه‌بار ترامپ در خاورمیانه

کارنامه فاجعه‌بار ترامپ در خاورمیانه

لوموند با اشاره به شکست‌های پی‌درپی رئیس‌جمهور آمریکا در ضمن ماجراجویی‌ها و جنگ‌افروزی‌های مشترکش با رژیم صهیونیستی در غرب آسیا تاکید کرد در حالی که در دوران...

 هشدار فوری امارات درباره تهدید احتمالی موشکی/ حمله به یک کشتی باری در تنگه هرمز؛ یک خدمه زخمی شد/ اهمیت انتخابات اسرائیل برای ترامپ

هشدار فوری امارات درباره تهدید احتمالی موشکی/ حمله به یک کشتی باری در تنگه هرمز؛ یک خدمه زخمی شد/ اهمیت انتخابات اسرائیل برای ترامپ

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 گفت‌وگوی بن زاید و ترامپ درباره تحولات منطقه و امنیت تنگه هرمز

گفت‌وگوی بن زاید و ترامپ درباره تحولات منطقه و امنیت تنگه هرمز

رئیس امارات و رئیس‌جمهور آمریکا در تماسی تلفنی درباره همکاری‌های دوجانبه، تحولات خاورمیانه و حوادث اخیر برای کشتی‌های اماراتی در تنگه هرمز گفت‌وگو کردند.

 امروز؛سفر معنادار رئیس تیم مذاکره کننده ایران به عراق

امروز؛سفر معنادار رئیس تیم مذاکره کننده ایران به عراق

آرمان امروز : سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق با اعلام سفر ۲ روزه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، به بغداد در روز چهارشنبه گفت: قالیباف در این سفر با رئیس مجلس، نخست‌وزیر، رئیس‌جمهور، رئیس شورای عالی قضایی و مشاور امنیت ملی عراق دیدار و درباره مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی خواهد کرد. سفیر ایران [ ]