قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

هدف‌گذاری اشتغال ۹۰۰ ایثارگر در گیلان تا پایان سال

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان گفت: با تمرکز بر توانمندسازی و مهارت‌آموزی، در تلاش هستیم تا با همکاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها، اشتغال پایدار را...
 هدف‌گذاری اشتغال ۹۰۰ ایثارگر در گیلان تا پایان سال

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا داوطلب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان، با اشاره به مهمترین برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان برای ایجاد اشتغال پایدار ایثارگران در سال جاری، اظهار کرد: برنامه های بنیاد شهید استان برای اشتغال به صورت متمرکز و ملی است.

وی از جمله این برنامه ها را تمرکز بیشتر بر توانمندسازی ایثارگران برای کارآفرینی با حمایت‌های انواع تسهیلات اشتغالزایی و اجرای کامل سهمیه های جذب ایثارگران در بخش غیر دولتی دانست و افزود: سهمیه ایثارگران از محل ماده ۳۴ و ۳۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به صورت کامل اجرا شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان از ایجاد اشتغال برای ۸۵۰ نفر در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود با توجه به سهمیه های بنیاد شهید در بخش دولتی، غیر دولتی و تسهیلات اشتغال، تعداد ۹۰۰ شغل تا پایان سال جاری در استان ایجاد شود.

در ادامه حتما بخوانید مدیرکل‌بنیاد شهید: ۶۵ گیلانی در جنگ تحمیلی سوم شهید شدند

داوطلب با اشاره به اقدامات انجام شده برای کاهش نرخ بیکاری در میان ایثارگران استان، اضافه کرد: ارتباط با دستگاه های اجرایی و بخش غیر دولتی برای اخذ سهمیه هرچه بیشتر در جذب ایثارگران، هماهنگی با شهرداری در اجرای کامل ماده ۳۴ قانون جامع، اخذ سهمیه مناسب در اجرای ماده ۷۹ قانون نظام صنفی کشور و هماهنگی با بانک ها در تخصیص و جذب هرچه بیشتر تسهیلات اشتغال در دستور کار است.

وی با بیان اینکه وام‌های قرض الحسنه اشتغال از طریق سامانه TEK و مابقی از طریق هماهنگی با صندوق اشتغال ایثارگران پرداخت می شود، گفت: سال گذشته ۷۵۵ نفر از تسهیلات اشتغال استان استفاده کردند.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان با تاکید بر لزوم توسعه مهارت‌آموزی و توانمندسازی شغلی ایثارگران متذکر شد: با انعقاد تفاهم نامه با فنی و حرفه ای، جهاد دانشگاهی و موسسات آموزشی، ایثارگران استان می‌توانند از آموزش مهارت های فنی استفاده کنند.

وی با اشاره به تعامل بنیاد شهید با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی برای جذب و استخدام ایثارگران، ادامه داد: دستگاه های اجرایی چه در بخش دولتی و چه غیر دولتی باید مطابق قانون، ۲۵ درصد سهمیه جذب خود را به ایثارگران اختصاص دهند که فقط دستگاه های دولتی از طریق آزمون های استخدامی این امر را محقق می کنند و متاسفانه در بخش غیر دولتی این موضوع چندان رعایت نمی‌شود.

داوطلب تخصیص سهمیه اشتغال به فرزندان جانبازان را یکی از مهمترین چالش‌های حوزه اشتغال ایثارگران دانست و اظهار کرد: بسیاری از سهمیه های اشتغال ایثارگران به فرزندان جانبازان زیر ۲۵ درصد تعلق نمی گیرد؛ در حالی که این گروه نیز جزء جامعه ایثارگری هستند و لذا نیازمند اصلاح قانون هستیم.

به گفته مدیرکل بنیاد شهید گیلان، ابلاغ آیین نامه اجرایی تبصره ۲ ماده ۲۱ قانون جامع(جایگزینی یک فرزند بجای والدین ایثارگر) می تواند بخش زیادی از دغدغه اشتغال جامعه ایثارگری را مرتفع کند.

وی عدم پرداخت سهمیه های ایثارگران در تسهیلات اشتغال از سوی برخی از بانک های عامل را از دیگر چالش های اشتغال ایثارگران دانست و تاکید کرد: با سهمیه کم ایثارگران در آزمون های استخدامی مواجه هستیم که کار جذب را سخت می کند.

داوطلب قوانین حوزه ایثارگران را جزء قوانین بسیار خوب و مترقی بالادستی دانست و یادآور شد: متاسفانه کمتر از ۵۰ درصد این قوانین در دستگاه های اجرایی محقق می‌شود، چون ضمانت اجرایی مناسبی برای آن وجود ندارد.

وی با اشاره به برنامه های بنیاد شهید گیلان برای فارغ‌التحصیلان جوان و جویای کار جامعه ایثارگری، تصریح کرد: با مشاوره های فنی و تخصصی شغلی و سوق دادن به سمت توانمندی های فارغ التحصیلان برای ایجاد شغل پایدار، تلاش می کنیم.

به گفته مدیرکل بنیاد شهید گیلان، بهتر است این مشاوره ها و هدایت ها، قبل از انتخاب رشته دانشگاهی به ایثارگران داده شود تا برنامه ریزی هدفمندتری را شاهد باشیم.

وی از ایثارگران متقاضی اشتغال خواست که به نیازهای کشور توجه کنند و گفت: شغل، فقط در اختیار داشتن یک میز در اداره دولتی نیست، بلکه کشور نیاز بسیار زیاد به تولید در بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی، گردشگری و خدمات دارد که با توجه به ظرفیت بسیار بالای استان گیلان در این بخش ها و وجود اعتبارات تسهیلاتی برای کارآفرینی، بهتر است که ایثارگران جویای کار با کسب آموزش های مهارتی لازم در این راه گام بردارند.



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه رشت: انتصابات راهبردی نیروهای مسلح نقشه راه قدرت‌آفرینی ایران است/ بحران بنزین با جراحی قیمت حل نمی‌شود حکمرانی علمی نیاز است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله رسول فلاحتی امام جمعه رشت در خطبه‌های نمازجمعه این هفته رشت نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان در خطبه‌ اول نمازجمعه همگان را به رعایت تقوای الهی و پرهیز از گناهان دعوت کرد و با اشاره به جایگاه رفیع نماز جمعه، آن را پایگاه تبیین حقایق و بصیرت‌افزایی امت اسلامی دانست.

نیروهای مسلح؛ نقشه راه قدرت‌آفرینی

امام‌جمعه رشت در خطبه‌های دوم‌نمازجمعه با اشاره به احکام صادره برای فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح این انتصابات را فراتر از جابه‌جایی‌های سازمانی، و سندی راهبردی برای هویت دفاعی جمهوری اسلامی خواند.

 وی گذار از راهبرد صرفاً تدافعی به بازدارندگی تهاجمی، ترکیب قدرت سخت و نرم، و تحقق امنیت همگانی را ستون‌های این تحول دانست که الگویی نوین از مقاومت هوشمند را در منطقه و جهان به نمایش می‌گذارد.

ناترازی بنزین؛ مسئله‌ای برای حکمرانی، نه فقط قیمت

آیت‌الله فلاحتی در تبیین چالش‌های اقتصادی، مسئله بنزین را از لایه گرانی جدا کرده و آن را متأثر از شکاف تولید و مصرف، فرسودگی ناوگان و ضعف در فناوری دانست. وی تأکید کرد: دولت باید بسته‌ای جامع شامل انتقال تدریجی یارانه از خودرو به فرد، احیای فوری سوخت‌های جایگزین مانند CNG، الزام خودروسازان به کاهش مصرف و سرمایه‌گذاری در حمل‌ونقل عمومی را جایگزین هرگونه شوک قیمتی کند تا ناترازی به‌صورت ساختاری درمان شود.

 و در ادامه افزود: مسئلۀ ناترازی بنزین، با جراحی‌های مقطعی قیمت حل نخواهد شد؛ بلکه راه برون‌رفت از این بحران، حکمرانی علمی، اصلاح ساختار مصرف و تمرکز بر زیرساخت‌های بهره‌وری است که نیاز حیاتی امروز کشور است.

در ادامه حتما بخوانید افزایش نرخ ارز و تورم، نتیجه ضعف مدیریت داخلی است

نماینده ولی‌فقیه در گیلان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به تحولات سیاسی ایالات متحده، تصریح کرد: پروژه تقابل با ایران تنها در حوزه‌ سیاست‌گذاری‌های انتخاباتی آمریکا نیست، بلکه محصول هم‌افزایی لابی‌های صهیونیستی است. دشمن با برآوردهای غلط، گمان می‌کند می‌تواند با ایجاد بحران‌های ساختگی در حوزه بنزین، کشور را دچار آشوب کند؛ حال آنکه این سناریو نیز همچون توطئه‌های گذشته، با شکست مواجه خواهد شد.

راهبرد اهل‌بیت(ع)؛ حضور اجتماعی و پرهیز از انزوا

نماینده ولی فقیه در گیلان ضمن عرض تسلیت بمناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع) با استناد به سیره امام حسن عسکری(ع)، جامعه‌پذیری را راهبرد اصیل تشیع دانست.

 وی گفت: امام عسکری(ع) به شیعیان دستور دادند که در متن جامعه باشند، در نمازهای جماعت شرکت کنند و در تشییع جنازه‌ها و عیادت‌ها حضور یابند. هویت حقیقی شیعه در انزوا نیست، بلکه در حضور اخلاق‌مدارانه و رعایت حق‌الناس است که اعتبار دین صیانت می‌شود.

شهادت آقای شهید ایران ؛ بعثت امت و نوزایی انقلاب

وی با اشاره به شهادت آقای شهید ایران و فرماندهان نیروهای مسلح ، این اتفاقات را موجب جهش راهبردی ایران و تبدیل‌شدن به بازیگری فراملی در نظم آینده جهان خواند و افزود: دشمن با خطای محاسباتی گمان می‌کند با ترور می‌تواند مسیر حق را متوقف کند، اما این اتفاق، گفتمان انتقام را فعال کرده و جبهه حق را از مرحله تدافعی به الگوی جدید بازیگری فعال و سهم‌خواهی در مقیاس جهانی وارد کرده است.

مسجد؛ قرارگاه زنده در بطن محله

امام‌جمعه رشت در پایان در آستانه روز جهانی مسجد، الگوی مدیریت مسحد را نیازمند دو رکن دانست: هیئت امنا برای امور سخت‌افزاری و شورای فرهنگی با محوریت امام جماعت برای امور نرم‌افزاری.

وی خاطرنشان کرد: مسجد بدون شورای فرهنگی، صرفاً یک بنای مناسبتی است، اما با این شورا، مسجد به قرارگاهی زنده و کانون اثرگذار در محله تبدیل خواهد شد.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پیام صلابت در قرار ۱۷۴ رشت/ تلاقی نیایش و اقتدار مردمی+فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم رشت در قرار ۱۷۴، بار دیگر نشان دادند که در زمان‌های حساس، سنگر اول مقاومت هستند. حضور پرشور و مقتدرانه توده‌های مردم در این قرار، فراتر از یک تجمع ساده، نمایشی از پیوند عمیق میان ملت و جبهه حق بود. در حالی که آسمان رشت با نوای دعا روشن شده بود، اقامه نماز استغاثه توسط مردم، نمادی از تکیه بر قدرت مطلق الهی برای درهم‌شکستن اراده دشمنان بود.

در ادامه حتما بخوانید تجلی همبستگی و ایمان مردم رشت در شب صد و پنجاه و نهم +فیلم کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی  




 فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

فرهنگ می‌تواند زبان اتحاد ملت‌های جبهه مقاومت باشد

«رویای نیمه‌شب» قصه شیرینی است؛ مخلوطی از تضاد‌های مختلف بین زن و مرد، ثروت و فقر، حسادت و گذشت و فداکاری. اگر خوب دقت کنیم، می‌بینیم که مثل همه داستان‌های د...

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس

آرمان امروز : هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است. هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم [ ]

 انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم

گزارش‌ها از لیبی از وقوع انفجارهای شدید در یک انبار مهمات خبرمی دهند.

 مصداق شکست بازار
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصداق شکست بازار

کالای عمومی کالایی است که منافع آن معطوف به غیر است؛ این کالا غیرشفاف است و نمی‌توان کسی را از مصرف آن مستثنا کرد. این کالا همچنین رقابت‌پذیر نیست؛ ازاین‌رو منحنی‌های معمول عرضه و تقاضا برای آن قابل استفاده نیستند و هزینه تمام‌شده آن نیز بر اساس چارچوب‌های معمول هزینه تمام‌شده در اقتصاد خرد محاسبه نمی‌شود. تولید و تهیه کالای عمومی یک هزینه کلی دارد و پس از تولید، همگان می‌توانند از آن استفاده کنند و هزینه تولید نهایی آن به صفر نزدیک می‌شود. همین که کالای عمومی، مانند نظم عمومی، تولید و عرضه شد، همه مردم، خواه‌ناخواه، از آن استفاده می‌کنند.

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.