قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۶ ساعت قبل

جاده‌های گلزار شهداهای چهارمحال و بختیاری بهسازی می‌شود

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: بخشی از ظرفیت ماشین‌آلات و نیروهای راهداری استان برای بهسازی مسیرهای دسترسی به گلزار شهدا و آماده‌س...
 جاده‌های گلزار شهداهای چهارمحال و بختیاری بهسازی می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سعید خدابخشی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات انجام‌شده توسط راهداران در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: بخشی از ظرفیت ماشین‌آلات و نیروهای راهداری استان برای بهسازی مسیرهای دسترسی به گلزار شهدا و آماده‌سازی این اماکن برای حضور مردم و خانواده‌های شهدا اختصاص یافت.

 

وی افزود: در هرچگان شهرستان بن، مسیر دسترسی به گلزار شهدا با تلاش راهداران آماده و هموار شد تا تردد مردم و زائران این مسیر تسهیل شود.

 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در روستای دره‌شور شهرستان لردگان نیز عملیات تسطیح، شن‌ریزی و پاکسازی گلزار شهدا انجام شد و این محدوده برای حضور مناسب‌تر مردم ساماندهی شد.

در ادامه حتما بخوانید ساخت جاده در صعب‌العبورترین نقاط چهارمحال و بختیاری / روستاهای بن‌بست به شبکه راه متصل می‌شوند

خدابخشی بیان کرد: راهداران شهرستان فلارد نیز در روستای ابواسحاق با اجرای عملیات تسطیح محوطه گلزار شهدا، در بهسازی این مکان و مسیر دسترسی مردم مشارکت کردند.

 

وی گفت: در فتح‌آباد نیز عملیات ایجاد راه دسترسی، تسطیح و رگلاژ مسیر شهدای گمنام توسط راهداران انجام شد تا مسیر حضور مردم در جوار مزار این شهیدان مناسب‌تر شود.

 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات انجام‌شده در شهرستان کوهرنگ خاطرنشان کرد: راهداران مستقر در بخش دوآب صمصامی، عملیات جاده‌سازی و تسطیح بیس مسیر دسترسی به گلزار شهدای شاهمنصوری شهید طهماسبی در مسیر صمصامی ـ چلگرد و محدوده روستای سیف‌آباد الله‌یاری را انجام دادند.

 

خدابخشی با تأکید بر اینکه خدمت‌رسانی راهداران محدود به محورهای اصلی و پرتردد نیست، تصریح کرد: گاهی یک مسیر کوتاه روستایی برای خانواده شهدا، اهالی یک روستا و زائرانی که برای زیارت گلزار شهدا تردد می‌کنند، اهمیت زیادی دارد و راهداری خود را موظف به تسهیل این تردد می‌داند.

 

وی افزود: در این اقدامات، عملیات‌هایی از جمله تسطیح، زیرسازی، شن‌ریزی، رگلاژ، غلطک‌زنی و آماده‌سازی مسیر با هدف ارتقای دسترسی مردم به گلزار شهدا اجرا شده است.

 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: راهداران استان خدمت به مردم و پاسداشت یاد و نام شهدا را در کنار مأموریت‌های راهداری دنبال می‌کنند و تلاش می‌شود مسیرهای دسترسی به گلزار شهدا در نقاط مختلف استان در حد ظرفیت و امکانات موجود ساماندهی و مناسب‌سازی شود.



۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

گلایه امام جمعه شهرکرد از نبود مسجد در خیابان کاشانی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه شهرکرد با اشاره به سالگرد شهادت امام حسن عسکری به حدیثی از ایشان اشاره کرد و گفت: چه کسی خدا نزد خدا عزیزتر است؟ که امام عسکری در این حدیث این سوال را پاسخ می‌دهند: ایشان می‌فرمایند کسی که بیشتر از دیگران حقوق برادران دینی خودش را می‌شناسد و کسی که بیشتر از دیگران سخت کوش‌تر باشد و بیشتر از دیگران سعی می‌کند حقوق برادران و خواهران دینی را اجرا کند که این فرد نزد خداوند از نظر شان و مقام بالاتر از همه است.

 

وی ادامه داد: مسئولین و افرادی که جایگاهی دارند در جامعه دارند و می‌توانند با زبانشان، با قلمشان، با دستشان و با اقداماتشان حقوق برادران دینی خود را اجرا کنند نیز در این دسته قرار می‌گیرند.

 

فاطمی بیان کرد: این ویژگی تنها مختص مسئولان نیست بلکه حق همسایه، حق صدیق و رفیق، حق پدر و مادر، حق اجداد و برادران و خواهران هم جز واجبات است و هم مصداق این حدیث مبارک می‌باشد.

 

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: قهرهای فامیلی و قطع صله‌ارحام موجب خشم و غضب پروردگار، کوتاه شدن عمرها، کم شدن رزق و روزی‌ها، بدبختی و فلاکت می‌شود.

 

نماینده ولی فقیه در استان به سوال مردم از پیامبر در خصوص نحوه بهره‌برداریشا از امام غایب اشاره کرد و گفت: حضرت در پاسخ به این سوال فرمودند، خورشید وقتی پشت ابر است دنیا روشن و گیاهان رشد می‌کنند و مردم به زندگی خود رسیدگی می کنند همه چیز سر جای خود است و فقط خود خورشید پیدا نیست، این یعنی اینکه امام زمان در زندگی جامعه نقش و اثر دارند اما پیدا نیستند.

 

وی با بیان اینکه پس حکمت این غیبت چیست؟ افزود: بزرگان و علما در این خصوص گفتند؛ این امر حکمت خداوند است، امام غایب هستند اما بیکار نیستند و دائم در گوشه‌های مختلف دنیا با واسطه مشغول گره‌گشایی هستند که نمونه این گره‌گشایی را در داستان‌های واقعی مذهبی بسیار شنیدیم.

 

فاطمی بیان کرد: اما چون امام زمان بیکار نیستند ما هم باید برای هدایت و رشد جامعه تلاش کنیم، رهبر شهید و فرزند ایشان در جلو جمعیت ایستاده و ما آماده فرمان پشت سر ایشان و به تبعیت از او این راه پرافتخار را طی کنیم.

 

امام جمعه شهرکرد افزود: مسئولان بایستی با بهره‌گیری از حمایت مردمی و با برخورداری از شجاعت، مسیر خدمت‌رسانی را دنبال کنند و با افزایش تلاش‌های خود، گام‌های موثری برای حل معضلات مردم، کنترل بازار و تثبیت قیمت‌ها بردارند.

 

وی با یادآوری روز صنعت دفاعی و بررسی پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در این عرصه، اظهار داشت: صنایع دفاعی کشور به لطف اندیشه‌های امام راحل، رهبری شهید و ایثار خون شهدا، به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یافته‌اند و این توانمندی‌های دفاعی، ستون اصلی مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان زورگو و جنایتکار به شمار می‌رود.

 

فاطمی با اشاره به این نکته که در دوران پیش از انقلاب، بخش وسیعی از تجهیزات نظامی کشور تحت وابستگی به کشورهای بیگانه بود، تصریح کرد: هرچند در آن دوران برخی از تجهیزات پیشرفته نظامی خریداری می‌شد، اما حق تعمیر، نگهداری و بهره‌برداری از آن‌ها در اختیار بیگانگان بود؛ در حالی که جمهوری اسلامی توانسته است با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، صنایع دفاعی کشور را گسترش دهد.

 

وی با یادآوری تجربه جنگ ویتنام و شکست آمریکا در آن، گفت: این کشور در طول تاریخ بارها در محاسبات مربوط به ملت‌ها دچار خطا شده است و امروزه نیز به دلیل عدم شناخت درست از ملت ایران و توانمندی‌های آن، خود را در تله گرفتار کرده است.

 

امام جمعه شهرکرد با توجه به روز جهانی مسجد، از کمبود این اماکن در برخی از مناطق استان انتقاد کرد و افزود: اگرچه در بسیاری از محله‌ها و کوچه‌های شهرهای بزرگ کشور، مساجد متعددی دیده می‌شود، اما در استان چهارمحال و بختیاری با کمبود مسجد روبرو هستیم و میزان اقبال به ساخت مساجد در این استان پایین است.

 

فاطمی با تأکید بر این موضوع تصریح کرد: برای جبران این کمبود، لازم است افراد توانمند و نیکوکار، بخشی از دارایی خود را به امور ماندگار و خیرخواهانه اختصاص دهند که در این میان، احداث مسجد از بهترین فرصت‌ها برای کسب «باقیات صالحات» است.

 

در ادامه حتما بخوانید اخلاص، مقاومت و اخلاق؛ سه پیام کلیدی خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد امام جمعه شهرکرد؛ امامت جماعت یک شغل آخر وقتی نیست

امام جمعه شهرکرد با اشاره به وضعیت کمبود مسجد در خیابان آیت‌الله کاشانی شهرکرد افزود: این مسیر از مهم‌ترین خیابان‌های شهر محسوب می‌شود، اما هنوز هیچ مسجدی در آن بنا نشده است و حتی احداث مسجد در محدوده دانشگاه علوم پزشکی نیز پاسخگوی نیازهای این منطقه نخواهد بود.

 

خطیب جمعه شهرکرد در ادامه با بزرگداشت علامه محمدباقر مجلسی، از این عالم برجسته به عنوان یکی از سرشناس‌ترین علمای تاریخ تشیع نام برد و گفت: علامه مجلسی با تالیف آثار ارزشمند و انجام فعالیت‌های علمی و دینی گسترده، خدمات بزرگی در راستای معرفی و ترویج آموزه‌های اهل‌بیت (ع) انجام داده است.

 

فاطمی در پایان تصریح کرد: علامه مجلسی در طول عمر خود بیش از ۱۱۰ جلد کتاب، از جمله اثر عظیم «بحارالانوار» را تالیف کرد و به همین سبب، از جایگاه بسیار ویژه‌ای در تاریخ تشیع برخوردار است.

 


۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اربعین می‌تواند جوانان فاصله‌گرفته از مسیر اهل‌بیت(ع) را بازگرداند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی‌اکبر اجاق‌نژاد، عصر امروز در سومین آیین ملی «شکراً للحسین و بیعة للمهدی» که در پاسداشت احیاگر اربعین در عصر حاضر، حضرت آیت الله شهید امام خامنه ای و تکریم خادمان اربعین در شبستان بقیع آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، در سخنانی با تأکید بر ضرورت توجه جدی به نسل جوان، اظهار کرد: امروز به دلایل مختلف از جمله فضای مجازی، تبلیغات دشمن و حتی عملکرد نادرست برخی افراد، عده‌ای از جوانان از مسیر اصلی فاصله گرفته و نسبت به امام حسین(ع) و اهل‌بیت(ع) کم‌رغبت یا بی‌رغبت شده‌اند.

وی با بیان اینکه باید برای بازگرداندن این افراد به مسیر اهل‌بیت(ع) چاره‌اندیشی کرد، افزود: برخی مسئولان به این مسئله توجه کرده‌اند و فهمیده‌اند که در زمینه جوانان غفلت‌هایی صورت گرفته است؛ عده‌ای صرفاً از این وضعیت ناراحت هستند، اما برخی دیگر احساس وظیفه کرده‌اند و به دنبال راهی برای بازگرداندن جوانان به مسیر اصلی هستند.

تولیت آستان مقدس مسجد جمکران ادامه داد: برای شناخت بهتر دغدغه‌ها و مشکلات نسل جوان، باید با خود جوانان صحبت کرد؛ باید به دانشگاه‌ها، دبیرستان‌ها، پادگان‌ها و محیط‌های مختلف رفت و از جوانان پرسید چه اشکالاتی در رفتار و عملکرد ما می‌بینند و چه حرف‌هایی دارند که شاید به دلیل فاصله موجود، مستقیماً با ما در میان نمی‌گذارند.

حجت الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد با اشاره به ظرفیت عظیم اربعین حسینی برای ارتباط با نسل جوان تصریح کرد: یکی از عواملی که می‌تواند در بازگرداندن جوانانی که از مسیر هدایت فاصله گرفته‌اند مؤثر باشد، مسئله اربعین و سفر به عتبات است.

تولیت مسجد جمکران با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اربعین گفت: باید در اربعین برای این افراد برنامه‌ریزی کرد، نحوه سخنرانی‌ها و تبلیغات را متناسب با مخاطبان تنظیم کرد و با تفکر و دغدغه‌های کسانی که شاید در مسجد حضور پیدا نکنند اما به اربعین می‌آیند، برنامه‌ریزی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد با بیان اینکه بسیاری از افراد در مسیر اربعین تنها از سخنرانی‌ها تأثیر نمی‌پذیرند، افزود: گاهی خود حوادث و رفتارهایی که در مسیر اربعین مشاهده می‌کنند، انسان را متحول می‌کند؛ این ظرفیت بزرگی است که باید از آن برای هدایت نسل جوان استفاده کرد.

وی در ادامه با نقل خاطره‌ای از میزبانی یک خانواده عراقی از زائران اربعین، گفت: در مسیر کربلا، خانواده‌ای عراقی زائران را به خانه خود دعوت کرده بود و همه امکانات را برای پذیرایی از آنها آماده کرده بود. بعداً مشخص شد پسر صاحبخانه در پی یک درگیری، فرزند همسایه را کشته و هفت ماه است که پدر مقتول برای گرفتن رضایت حاضر به بخشش نشده است.

تولیت آستان مقدس مسجد جمکران ادامه داد: پدر مقتول وقتی متوجه شد زائران اربعین مهمان این خانواده هستند، به صاحبخانه گفت همه یا بخشی از مهمانانت را به من بده تا در مقابل، از خون پسرت بگذرم؛ اما پاسخ او این بود که پسر من و پسر شما هر اتفاقی که افتاده، جای خود، اما من هیچ چیزی را با حسین بن علی(ع) معامله نمی‌کنم.

حجت الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد خاطرنشان کرد: چنین اتفاقاتی در اربعین رخ می‌دهد و انسان‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ بنابراین باید در کنار فعالیت‌های خدماتی و زیارتی، توجه ویژه‌ای به ظرفیت فرهنگی و تربیتی اربعین داشته باشیم.

وی در پایان تصریح کرد: علما، مسئولان فرهنگی و همه کسانی که در اربعین نقش دارند باید برنامه‌های خود را به‌گونه‌ای تنظیم کنند که به هدف اصلی، یعنی هدایت و تقویت ارتباط مردم و به‌ویژه نسل جوان با مکتب اهل‌بیت(ع) کمک کند.

انتهای پیام/  


۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نواب: اربعین ظرفیتی برای بسیج جهانی در مسیر یک هدف مقدس است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت، عصر امروز در سومین آیین ملی «شکراً للحسین و بیعة للمهدی» که در پاسداشت احیاگر اربعین در عصر حاضر، حضرت آیت الله شهید امام خامنه ای و تکریم خادمان اربعین در شبستان بقیع آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع)، اظهار کرد: امام حسین(ع) فرمودند «حسینٌ منّی و أنا من حسین» و امروز ما در آستانه امام عصر(عج) و در پناه و پناهگاه ایشان قرار داریم.

وی با اشاره به ابعاد جهانی و فرامرزی حرکت امام خمینی(ره) و آثار اندیشه انقلاب اسلامی افزود: آثار و برکات آن انسان‌های الهی به یک کشور و قاره محدود نمانده و در سراسر جهان قابل مشاهده است و از خداوند می‌خواهیم توفیق خدمت به اسلام و مسلمین و رهبر معظم انقلاب را به همه ما عنایت کند.

نواب با اشاره به نگاه امام شهید به اربعین گفت: امام شهید از اربعین به عنوان یک حرکت تمدنی یاد کرده بودند و معتقد بودند این حماسه ظرفیت فوق‌العاده‌ای دارد؛ ظرفیتی که می‌تواند جهان را برای تحقق یک هدف مقدس و ارزشمند بسیج کند.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت ادامه داد: افرادی که در ایام اربعین برای زیارت امام حسین(ع) حضور پیدا می‌کنند، علاوه بر زیارت که خود دارای جایگاه والایی است، در یک حرکت جهانی و بزرگ نیز مشارکت می‌کنند؛ حرکتی که ابعاد مختلف فردی، سیاسی، اجتماعی و تمدنی دارد.

اربعین؛ سفر زیارت و تربیت انسان

وی یکی از ابعاد فردی اربعین را ایجاد روحیه بندگی، تضرع و خشوع در برابر انسان کامل دانست و گفت: بسیاری از افرادی که در داخل کشور در سخنرانی‌ها و برنامه‌های مذهبی حضور پیدا می‌کنند، شاید این روحیه را به آن شکل تجربه نکنند، اما در اربعین وقتی با حرم امام حسین(ع)، مسیر پیاده‌روی و روحیه ایثار و فداکاری مردم مواجه می‌شوند، تحت تأثیر قرار می‌گیرند و اشک از چشمانشان جاری می‌شود.

نواب افزود: گاهی حضور یک فرد در اربعین با این نیت آغاز می‌شود که صرفاً این سفر را تجربه کند، اما پس از آن به این مسیر دلبسته می‌شود و سختی‌های راه را به جان می‌خرد؛ حتی کسانی که در زندگی عادی به کوچک‌ترین تغییر در شرایط استراحت خود حساس هستند، در این مسیر با نهایت خضوع و خشوع حرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه این حالت بندگی و تضرع از دستاوردهای ارزشمند معنوی اربعین است، اظهار کرد: اربعین انسان را با جلوه‌هایی از بندگی، ایثار و ارتباط با انسان کامل آشنا می‌کند.

اربعین؛ حرکت اقتدارآفرین و نشاط‌بخش

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت یکی دیگر از ابعاد اربعین را اقتدارآفرینی و نشاط‌بخشی دانست و گفت: با وجود همه خستگی‌ها و سختی‌های مسیر، وقتی با زائران صحبت می‌کنید، می‌بینید از حضور خود در این مسیر رضایت دارند و خدا را شکر می‌کنند که توفیق حضور در این راه را پیدا کرده‌اند.

وی افزود: این روحیه اقتدارآفرینی از حرکت حضرت سیدالشهدا(ع) سرچشمه می‌گیرد و اعتمادی را در انسان ایجاد می‌کند که از ابعاد ارزشمند معنوی و فردی این سفر نورانی است.

اربعین؛ چهره جدیدی از اسلام و تشیع در جهان

نواب در ادامه با اشاره به ابعاد سیاسی و اجتماعی اربعین تصریح کرد: یکی از آثار مهم اربعین، چهره‌سازی جدیدی است که این حرکت در جهان ایجاد کرده است؛ بسیاری از افراد و جریان‌های هوشمند در دنیا درباره این پدیده مطالعه می‌کنند و می‌پرسند این چه حرکتی است که شکل گرفته و سال به سال بر تعداد علاقه‌مندان و شرکت‌کنندگان آن افزوده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدا تصور می‌شد اربعین برای یکی دو سال یا چند سال رونق داشته باشد، اما امروز شاهد هستیم که این حرکت هر سال گسترده‌تر می‌شود و از حضور گروه‌های محدود و فردی به حضور گسترده خانوادگی و جمعی رسیده است.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت ادامه داد: این حرکت در حال ایجاد یک چهره و هویت جدید در جهان است و این موضوع از آثار ارزشمند سیاسی و اجتماعی اربعین به شمار می‌رود.

اربعین؛ جلوه‌ای از همگرایی ادیان و ملت‌ها

وی یکی دیگر از ابعاد مهم اربعین را همگرایی و همبستگی دینی عنوان کرد و گفت: در این سفر الهی، شاهد حضور انسان‌هایی از سراسر جهان هستیم؛ حرکتی که در گذشته بیشتر به علما و متدینان عراق محدود بود، اما پس از سقوط حکومت صدام، به تدریج ایرانیان و شیعیان دیگر کشورها به آن پیوستند و امروز شاهد حضور اهل سنت و حتی مسیحیان در این حماسه هستیم.

نواب افزود: حضور زائران از آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکا در اربعین نشان می‌دهد که یک شاهراه بزرگ و ارزشمند ایجاد شده که در آن همبستگی و همگرایی شکل گرفته است و همین ظرفیت می‌تواند در مسیر تمدن‌سازی مورد استفاده قرار گیرد.

وی با تجلیل از نگاه امام شهید به اربعین گفت: درود بر روان امام شهید که به‌خوبی این ظرفیت را تشخیص دادند و فرمودند اربعین چنین ظرفیتی دارد و باید ابعاد مختلف آن مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت در پایان تأکید کرد: وحدت و زمینه‌سازی برای تشکیل امت واحده یکی دیگر از ابعاد مهم این سفر نورانی و الهی است و اربعین می‌تواند بستری برای تقویت همدلی و همبستگی مسلمانان و زمینه‌سازی برای شکل‌گیری امت واحده باشد.

انتهای پیام/  




 عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم

عراقچی در واکنش به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ تاکید کرد:؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.

 افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد
۱ ساعت قبل / سایت سلام سینما

افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد

قسمت نخست سریال Lanterns در سه روز ابتدایی انتشار هم‌زمان از شبکه کابلی HBO و پلتفرم HBO Max، در مجموع ۹.۳ میلیون بیننده به خود جذب کرد و به بزرگ‌ترین افتتاحیه یک اثر دی‌سی در تاریخ این پلتفرم تبدیل شد.

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.

 لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18

هلن جولیانا سیلوا پادیلا، 43 ساله، وکیل پرویی، ترور شد! در 15 آگوست 2026، او توسط یک فرد مسلح با کلاه ایمنی کارتل، از فاصله نزدیک، از میان میله‌های رستوران پ...

 آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی با تاکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر دو کشور برای توسعه همکاری‌های گردشگری، بر اتصال بخش‌های خصوصی، اجرای برنامه‌های مشترک بازاریابی و برگزاری تورهای آشناسازی برای فعالان رسانه‌ای و گردشگری تاکید کرد و گفت: آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد.