قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

۵۱ روستای خراسان شمالی به شبکه ملی اطلاعات متصل نیستند/اطلس روستایی خراسان شمالی در حال تکمیل است

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان شمالی در شورای اداری گفت: در راستای اتصال روستا‌ها به شبکه ملی اطلاعات، ۲۴۳۳ میلیارد ریال برای ۴۰ روستا هزینه شده و ۵...
 ۵۱ روستای خراسان شمالی به شبکه ملی اطلاعات متصل نیستند/اطلس روستایی خراسان شمالی در حال تکمیل است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در سفری یک‌روزه میهمان خراسان شمالی بود. نشست شورای اداری خراسان شمالی با حضور این مسئول، آخرین برنامه وی در بجنورد محسوب می‌شد.

در این جلسه مسئولان استانی نکات و خواسته‌های خود در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به گوش نماینده دولت در این بخش رساندند. ضرورت حفظ ارتباطات در شرایط جنگی

در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام رضا نوری، نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی، اظهار کرد: دولت در زمان جنگ تلاش زیادی داشت تا پیروزی نصیب ایران شود و در حوزه ارتباطات نیز با اینکه مصون از بمباران نبود، با مشکل جدی مواجه نشدیم.

وی افزود: ارتباطات در بازه جنگ قطع نشد، اگرچه دشمن تلاش زیادی داشت تا آن را از بین ببرد، ولی موفق نشد.

امام جمعه بجنورد با اشاره به مسئله دولت الکترونیک و گردش اطلاعات ملی، گفت: مسئله ارتباطات امروز ضرورتی انکارناپذیر است.

نوری تصریح کرد: در جنگ فعلی داشتن اراده قوی برای مقابله با دشمنان از طریق ایمان و امید لازم است. دشمن برای ضربه به این دو همت خود را فرا گرفته است.

وی همچنین به اهمیت توجه به فضای مجازی اشاره داشت و بیان کرد: زیرساخت ارتباطات ضروری است، اما باید در حوزه امنیت و اخلاق، مراقبت لازم را داشت.

امام جمعه بجنورد همچنین به تزریق امید از طریق ارائه اخبار فعالیت‌ها اشاره کرد و ادامه داد: نباید شخصیت‌های نظام را تضعیف کرد و وارد دعواهای سیاسی نشد. ۵۱ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل نیستند

محمد نوری مطلق، مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات خراسان شمالی نیز در این جلسه اظهار داشت: خراسان شمالی بیش از یک درصد جمعیت کشور را در خود جای داده و ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارد.

وی افزود: استان رتبه چهارم کشور در ضریب نفوذ اینترنت سیار را دارد؛ از ۳۷ شرکت دانش‌بنیان فعال در استان، ۱۴ شرکت در این حوزه فعال هستند.

وی بیان داشت: در راستای اتصال روستاها به شبکه ملی اطلاعات، ۲۴۳۳ میلیارد ریال برای ۴۰ روستا هزینه شده و ۵۱ روستا نیز باقی مانده است. همچنین ۲۵ شهرستان به فیبرنوری متصل شده و تاکنون ۱۰۶ هزار خانوار پوشش داده شده‌اند. ضعف ارتباطی روستاها و شهرستان مانه

محمدمهدی شهریاری، نماینده بجنورد در مجلس نیز اظهار کرد: خراسان شمالی از نظر شاخص‌های توسعه عقب‌تر از سایر استان‌ها بوده و در حوزه ارتباطات ضعف جدی داریم.

وی تکمیل شبکه ملی اطلاعات و ضعف ارتباط تلفن همراه را از مشکلات این استان برشمرد و گفت: زیرساخت‌های روستایی مشکلات جدی دارد.

شهریاری با بیان نام تعدادی از روستاها، تصریح کرد: برخی روستاها در طرح سرشماری نیستند و نیازمند بودجه ویژه خود هستند.

نماینده بجنورد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: فیبرنوری در ۵۵ درصد شهرستان مانه اجرا نشده است؛ در حوزه پست بانک، ۳ شهرستان شعبه ناظر پست بانک نداریم. دولت کسب‌وکارهای مجازی را تقویت کند

علی آذری، نماینده مردم فاروج و قوچان نیز در این جلسه اظهار کرد: قدرت جهان مجازی، خصوصاً در دوران جنگ، اهمیت فزاینده‌ای دارد؛ این قدرت فراتر از تعاریف مرسوم است.

وی افزود: ارتباطات می‌تواند عصای دست کشور هنگام جنگ برای عبور از مشکلات باشد؛ وزیر ارتباطات فردی جوان است اما باید خدمات افزایش پیدا کند.

این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه زیرساخت‌ها در دوران جنگ آسیب دیده، بیان کرد: بسیاری از جوانان در حوزه کسب‌وکار مجازی فعال هستند؛ لذا وزارت باید توان کسب‌وکار آنلاین مردم را تقویت کند.

وی یکپارچه‌سازی حوزه ارتباطات را ضروری دانست و گفت: وزارت ارتباطات در جنگ تحمیلی، با استفاده از ظرفیت‌ها، تاب‌آوری را افزایش داد و یأس را به دشمن تحمیل کرد. مرکز دیجیتال اقتصاد در خراسان شمالی راه اندازی شود

سید محمد پاکمهر، رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی نیز در جلسه شورای اداری گفت: خراسان شمالی در حوزه فیبر نوری جایگاه خوبی در کشور دارد؛ بسیاری از شهرهای صنعتی، خانه های بهداشت ، مجتمع های مسکونی و... به فیبر نوری متصل هستند.

وی افزود: ۲۰۰ پروژه با اعتبار ۱.۷ هزار میلیارد تومان امروز به بهره برداری می رسد که نشان دهنده اقدامات مناسب در این حوزه است ولی نواقصی نیز وجود دارد.

پاکمهر ادامه داد: نقاط کوری در حوزه آنتن دهی در جاده های شریانی استان وجود دارد؛ بسیاری از روستاها و حتی در پایگاه های مرزی، آنتن نداریم.

وی افزود: بسیاری از شهرک های روستایی، فاقد تلفن ثابت هستند؛ انتظار داریم سرعت رساندن فیبر نوری به روستاها افزایش پیدا کند.

نماینده بجنورد در مجلس گفت: شعبه مستقل پست بانک شهرستان مانه نیازمند راه اندازی است؛ از ظرفیت قانونی ماده ۱۱ برای راه اندازی مرکز دیجیتال اقتصاد در خراسان شمالی باید استفاده شود.

  اطلس روستایی خراسان شمالی در حال تکمیل است 

بهمن نوری، استاندار خراسان شمالی در پایان این جلسه اظهار کرد: دشمنان در جنگ تحمیلی با هدف تغییر نظام وارد شد ولی به این هدف حتی نزدیک نیز نشد.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان به خسارت ۸۰ میلیارد دلاری اذعان کردند، افزود: هیمنه پوشالی دشمنان فرو ریخت و این موضوع حول وحدت ملت شکل گرفت.

استاندار خراسان شمالی ادامه داد: رئیس جمهور پلید آمریکا اعلام کرد هر کشوری به جز ایران بود تسلیم می شد اما مردم ما ایستادند که این موضوع دشمن را به استیصال رساند لذا باید قدر این موضوع را دانست.

وی افزود: باید ظرفیت ها را به علم نوین گره بزنیم؛ تا زمانی که شرکت های دانش بنیان از ما ناراحت باشند، پیشرفت نمی‌کنیم.

نوری با تاکید بر اینکه زیرساخت ها باید کاربردی و تبدیل به فرصت شوند، بیان کرد: اطلس اشتغال روستایی خراسان شمالی در حال تکمیل است و از این طریق فرصت های شغلی ایجاد خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰۶ پروژه امروز، در شرایط جنگی اجرا شده است؛ این کار راحتی نبوده است.

در حال تکمیل...





 چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران
۱۰ دقیقه قبل / سایت اکونگار

چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران

یک کارشناس حقوقی گفت: از منظر قانون کار و مقررات تأمین اجتماعی، تعهد کارفرما به پرداخت به‌موقع حق بیمه، اعم از پایه یا تکمیلی، تکلیفی قطعی و غیرقابل چشم‌پوشی است. کارگران نباید در بیمارستان‌ها نگران و سرگردان باشند.

 قیمت طلای دست دوم چند؟
۵۵ دقیقه قبل / سایت اکونگار

قیمت طلای دست دوم چند؟

قیمت طلا و انواع سکه امروز، جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵، اعلام شد. بر اساس نرخ‌های اعلام‌شده، هر گرم طلای ۱۸ عیار با عیار ۷۵۰، ۱۹۸ میلیون و ۵۲۷ هزار ریال قیمت دارد. همچنین هر گرم طلای ۱۸ عیار با عیار ۷۴۰، ۱۹۵ میلیون و ۸۸۰ هزار ریال معامله می‌شود.

 کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد
۱۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد

آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد و با برگزاری این آزمون ها، کنکور ۱۴۰۵ به ایستگاه پایانی رسید.

 شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با بیان اینکه کشور همواره بخشی از نیاز خود به برنج را از طریق واردات تأمین می‌کند، گفت: لغو ممنوعیت فصلی واردات در مقطع فعلی بیش از آنکه یک تصمیم تنظیم بازاری باشد، با هدف اطمینان از تأمین کالا در شرایط جنگی و جلوگیری از بروز مشکل در ماه‌های آینده اتخاذ شده است.

 فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی
۱۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی

شرکت فولاد مبارکه با الزام سازمان بورس مجبور به انتشار صورت‌های مالی خود در خصوص هزینه کرد‌های شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی شد. این هزینه‌ها در سال ۱۴۰۴ به رقم بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان رسیده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات، تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی، مراسمات ناجا و ... شده است. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به رقم خیره کننده ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیرو‌های فولاد و بازسازی پس از جنگ در حوزه مسئولیت اجتماعی هم‌خوانی دارد؟

 فیلم لحظه نجات معجزه‌ آسای 2 عابر پیاده از یک تصادف هولناک
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم لحظه نجات معجزه‌ آسای 2 عابر پیاده از یک تصادف هولناک

حوادث رکنا: برخورد شدید یک خودرو با اتوبوس در شهر کوجائلی ترکیه، در حالی رخ داد که 2 عابر تنها لحظاتی پیش از وقوع حادثه از محل دور شده بودند.