قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۴۴ ساعت قبل

فشار دشمن نباید موجب عقب‌نشینی شود

نماینده مردم گلستان در مجلس شورای خبرگان رهبری با تأکید بر ضرورت حفظ روحیه مقاومت گفت: قدرت و تهدید دشمن نباید موجب ترس و هراس ملت ایران از ادامه مسیر انقلاب...
 فشار دشمن نباید موجب عقب‌نشینی شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سیدمحسن طاهری در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: یکی از سنت‌های قطعی الهی این است که ایمان و عمل صالح، محبت و پذیرش انسان را در دل مردم ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه ارتباط درست انسان با خدا، زمینه‌ساز اصلاح روابط اجتماعی است، افزود: هر اندازه ایمان، تقوا و عمل صالح در زندگی انسان تقویت شود، آثار آن در ارتباط او با جامعه نیز آشکارتر خواهد شد.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جایگاه پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) در میان مردم جهان گفت: دشمنان اسلام در طول تاریخ تلاش زیادی برای مقابله با جریان حق انجام داده‌اند، اما محبوبیت پیامبر(ص)، اهل بیت(ع) و چهره‌های مؤمن و عدالت‌خواه از میان نرفته است.

طاهری ادامه داد: این واقعیت را در تاریخ انقلاب اسلامی نیز می‌توان مشاهده کرد؛ ملت ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بارها علاقه و وفاداری خود را به امام خمینی(ره) نشان دادند و حضور گسترده مردم در استقبال از ایشان و مراسم تشییع پیکر امام راحل، نمونه‌ای روشن از این موضوع است.

وی همچنین به حضور گسترده مردم در مراسم‌های مربوط به رهبر شهید انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: استقبال مردم در سفرهای استانی و حضور گسترده آنان در آیین‌های تشییع در تهران، قم و مشهد و همچنین مراسم‌های برگزارشده در نجف و کربلا، بیانگر عمق پیوند مردم با رهبران جریان انقلاب است.

در ادامه حتما بخوانید انتقام خون رهبری مطالبه مشترک شیعه‌وسنی است +فیلم

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جنگ تبلیغاتی دشمن علیه جبهه حق بیان کرد: دشمن همواره تلاش کرده است با ایجاد شبهه و تحریک افکار عمومی، مردم را نسبت به جریان حق بدبین کند.

طاهری با مقایسه این اقدامات با رفتار مخالفان امیرالمؤمنین(ع) در صدر اسلام افزود: همان‌گونه که در گذشته با تبلیغات گسترده تلاش می‌شد چهره حق مخدوش شود، امروز نیز آمریکا و رژیم صهیونیستی با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای و تبلیغاتی درصدد ایجاد فاصله میان مردم و آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند.

وی تأکید کرد: در چنین شرایطی، ایستادگی و مقاومت موجب می‌شود حقیقت به مرور برای افکار عمومی آشکار شود و انسان‌های آزاده و حق‌طلب بتوانند واقعیت را از فضاسازی‌های دشمن تشخیص دهند.

طاهری انقلاب اسلامی را «مظلوم مقتدر» توصیف کرد و گفت: مظلومیت به معنای ضعف نیست؛ همان‌طور که امیرالمؤمنین(ع) با وجود مظلومیت، از اقتدار و صلابت برخوردار بود، انقلاب اسلامی نیز در برابر فشارها و توطئه‌ها ایستاده است.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته برای تغییر مسیر انقلاب اسلامی اظهار کرد: از سال‌های ابتدایی پس از رحلت امام خمینی(ره)، جریان‌هایی تلاش کردند کشور را از مسیر اصلی انقلاب دور کرده و بار دیگر به سمت وابستگی به آمریکا سوق دهند، اما امام شهید در برابر این جریان‌ها ایستادگی کرد و بر اصول خود پایبند ماند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: دشمن پس از ناکامی در استفاده از فشارهای سیاسی، عملیات تبلیغاتی و برخی عوامل داخلی، به شیوه‌های دیگری همچون جنگ و اقدامات تروریستی روی آورد.

طاهری با بیان اینکه نباید از قدرت دشمن دچار هراس شد، گفت: هرچه دشمن خطرناک‌تر و قدرتمندتر باشد، باید توجه داشت که ایستادگی در برابر چنین جریانی، بخشی از مسیر مقاومت در راه حق است و تهدیدها نباید موجب تردید و عقب‌نشینی شود.



۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

بیعت طوفانی گرگانی‌ها با رهبر انقلاب(لبیک سید مجتبی) + فیلم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ده‌ها هزار نفر از مردم گرگان در یکصد و هفتادو چهارمین شب تجمعات ضد استکباری خود با سر دادن شعار( لبیک سید مجتبی) بار دیگر با مقام عظمای ولایت تجدید بیعت کردند.

در دیگر شهرهای استان گلستان نیز چنین تجمعاتی در حال برگزاری است.

در ادامه حتما بخوانید شصت‌وششمین قرار شبانه‌گرگانی‌ها در میدان/ پرچم‌داری اهالی استرآباد ادامه دارد + فیلم

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی     کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تقویت توان دفاعی و موشکی، بازدارندگی جمهوری اسلامی را افزایش می‌دهد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حجت‌الاسلام قاسم لیوانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته گرگان با اشاره به روز جهانی مسجد، بر ضرورت توجه دوباره به جایگاه اجتماعی این اماکن تأکید و اظهارکرد: مسجد در فرهنگ اسلامی همواره نقش‌هایی فراتر از برگزاری آیین‌های عبادی داشته است.

امام‌ جمعه موقت گرگان با بیان اینکه مسجد در دوره‌های مختلف تاریخ اسلام محل حضور و اجتماع مردم بوده است، خاطرنشان کرد: آموزش مسائل دینی، رسیدگی به نیازمندان، حل مشکلات مردم و فعالیت‌های اجتماعی از جمله کارکردهایی است که مسجد در جامعه اسلامی بر عهده داشته است.

وی افزود: در صدر اسلام، مسجد مرکز ارتباط مردم با یکدیگر و محل تصمیم‌گیری درباره مسائل مختلف جامعه بود و این نگاه باید در شرایط امروز نیز تقویت شود.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات اجتماعی با ارتباط نزدیک‌تر مسئولان و مردم قابل پیگیری است، گفت: دستگاه‌های مختلف می‌توانند از ظرفیت مساجد برای شنیدن دغدغه‌های مردم، پاسخگویی و ارائه خدمات استفاده کنند.

 لیوانی حضور مجموعه قضایی در مساجد برای راهنمایی مردم در مسائل حقوقی و مراجعه مسئولان اجرایی به این اماکن را از نمونه‌های استفاده از ظرفیت مسجد دانست و تأکید کرد: این ظرفیت باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامگذاری 30 مرداد به عنوان روز جهانی مسجد اظهار کرد: این مناسبت پس از حادثه آتش‌سوزی مسجدالاقصی در سال 1969 میلادی شکل گرفت.

امام جمعه موقت گرگان با بیان اینکه اماکن عبادی در نگاه اسلام دارای حرمت هستند، گفت: هیچ فرد یا جریانی حق تعرض به مکان‌های مقدس ادیان الهی را ندارد.

وی با اشاره به عملکرد رژیم صهیونیستی تصریح کرد: اقدامات این رژیم نباید به پای همه پیروان دین یهود نوشته شود، زیرا بسیاری از علمای یهود نیز رفتارهای رژیم صهیونیستی را محکوم کرده‌اند.

لیوانی همچنین با اشاره به آموزه‌های قرآن درباره حمایت از اماکن عبادی، گفت: در قرآن کریم بر جلوگیری از ظلمی که می‌تواند به نابودی محل‌های عبادت منجر شود، تأکید شده است.

امام جمعه موقت گرگان در ادامه با اشاره به روز صنعت دفاعی کشور، اظهار کرد: ایران در سال‌های گذشته از نظر توان دفاعی در شرایط مطلوبی قرار نداشت، اما با هدایت‌های امام خمینی(ره)، رهبر معظم و شهید انقلاب و تلاش متخصصان داخلی، امروز به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یافته است.

وی با بیان اینکه قدرت دفاعی نقش مهمی در جلوگیری از طمع دشمنان دارد، افزود: توان موشکی و دفاعی کشور موجب شده دشمنان نتوانند به سادگی برنامه‌های خود را علیه جمهوری اسلامی ایران عملی کنند. بنابراین تقویت توان دفاعی و موشکی، نقش مهمی در بازدارندگی و جلوگیری از تجاوز دشمن دارد.

لیوانی با اشاره به نقش توان دفاعی حزب‌الله در برابر رژیم صهیونیستی گفت: برخورداری مقاومت از توان دفاعی، مانع از تحقق بسیاری از اهداف دشمن شده است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد صنعت دفاعی کشور با اتکا به توان داخلی مسیر رشد و پیشرفت خود را ادامه دهد.

انتهای پیام/  




 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد

دنیای اقتصاد: چت‌جی‌پی‌تی اکنون می‌تواند با افزونه جدید Apple Messages برای شما پیامک ارسال کند. اگر تا به حال می‌خواستید تمام مکالمات دیجیتالی خود با اوپن‌آی را به اشتراک بگذارید، خبر خوبی برای شما داریم: آزمایشگاه هوش مصنوعی به‌تازگی افزونه Apple Messages را برای چت‌جی‌پی‌تی راه‌اندازی کرده است که به کاربران علاقه‌مند اجازه می‌دهد صندوق ورودی پیام‌های خود را به این چت‌بات متصل کنند. اوپن‌ای‌آی استدلال می‌کند که مزایای انجام این کار بی‌شمار است. کاربران می‌توانند از این افزونه برای مرتب‌سازی، تجزیه و تحلیل یا ویرایش پیام‌های خود مستقیما از چت‌جی‌پی‌تی استفاده کنند. این افزونه همچنین با کدِکس و ChatGPT Work کار می‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند از آن به صورت حرفه‌ای، نه فقط شخصی، استفاده کنند.

 طرح «گارانتی مسکن» گارانتی اجرا می‌خواهد
۱۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

طرح «گارانتی مسکن» گارانتی اجرا می‌خواهد

تضمین کیفیت ساختمان از طراحی تا بهره‌برداری، بدون سازوکار دقیق برای مسئولیت سازنده و جبران خسارت خریدار به نتیجه نمی‌رسد

 سردار سپاه : خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار سپاه : خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به میدان دیپلماسی، گفت: افسران و سربازان عرصه دیپلماسی نیاز به حمایت دارند.

 به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اسلامی گفت: مشخص نیست رقم ۵، ۶ یا ۷ میلیارد دلار واردات بنزین از کجا آمده و اطلاعات رئیس‌جمهور بر چه مبنایی ارائه شده است.

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد